Τι θέλετε να σας δώσω;Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά
Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να προχωρήσουμε στον απαραίτητο έλεγχο;
Κώστας, Nova Support
Τι θέλετε να σας δώσω;
From Inside C4 White Airbus
Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Ξαφνικά η χρέωση Ιανουαρίου που έγινε στην κάρτα μου αντί να είναι 34,33 ευρώ είναι 53,80 ευρώ, ενώ η προσφορά ήταν με σταθερή χρέωση για πάντα (Nova FULL Pack TV Only). Μπορείτε να με ενημερώσετε γιατί;
Σας έστειλα pmΚαλησπέρα σας,
Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις με τον ΑΦΜ του κατόχου ή με τον αριθμό τηλεφώνου της υπηρεσίας σου.
Έχουμε λάβει το pm σου και έχουμε απαντήσει σχετικά.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Γεωργία, Nova Support
Εμένα με ξεχάσατε...Καλησπέρα και χρόνια πολλά, έκανα φορματ το laptop και από win10 έχω βάλει τα 8.1, προσπαθώ να δω nova go αλλά μάταια, συνέχεια μου λέει να κάνω εγκατάσταση το nova go player, δοκίμασα σε Chrome, mozzila, έκανα εκκαθάριση cookies κλπ κλπ αλλά πάλι τα ίδια, τι άλλο πρέπει να κάνω;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα είμαι συνδρομητής ΟΤΕ και σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα με ενδιαφέρει να έχω όλα τα κανάλια και λίγα λεπτά για σταθερά κινητά. Μπορείτε να με ενημερώσετε για τις τιμές που μπορώ να πάρω?
Καλησπέρα, είμαι συνδρομητής nova full pack. Η σύνδεση Ethernet συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμη με hd831? νόμιζα ότι θα μπορώ να βλέπω on demand έτσι και έκανα επανεκκίνηση με συνδεδεμένο το δεκτή και κολλούσε στην επανεκκίνηση. Έχω και εξωτερικό σκληρό πάνω αλλά δε μου δημιουργεί κάποιο θέμα. Μόλις έβγαλα τη σύνδεση Ethernet ο δέκτης επανεκκίνησε κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χρόνια πολλά.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω το nova 3play cinema, και παρατήρησα οτι εμφανίστηκε ένδειξη Ε16-4 στο novacinema3 χθές το βράδυ. Η ένδειξη εμφανίστηκε μόνο κατα την ώρα που είχε ακατάλληλη ταινία. Πρώτη φορά που παρουσιάστηκε τέτοια ένδειξη, αλλα πιθανολογώ οτι είχε να κάνει με το είδος της ταινίας. Δεν έχω κάνει κάποια ε´ρύθμιση σχετικά με τον γονικό έλεγχο, και επίσης διάβασα στο φόρουμ και παλαιότερες περιπτώσεις σαν την δική μου τέτοιας ένδειξης κατα την ώρα ταινιας ακατάλληλης για ανηλίκους.
Ενημερώστε με σχετικά με pm για να σας αποστείλλω στοιχεία σύνδεσης μου..
Ευχαριστώ
Εχω προβλημα με την σταθερη τηλεφωνια.Επειδη το τηλεφωνο ειναι νεκρο,επειδη απο συμπτωση και το κινητο εχει προβλημα, μηπως θα μπορουσε καποιος απο εδω να το προωθησει ?
Ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.