Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε
Καλησπέρα dimtz,
Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να αναμείνουμε την ολοκλήρωση ενεργοποίησης της νέας σου γραμμής, η οποία είναι με πιθανή ημερομηνία σήμερα 10/4.
Αναφορικά με τους κωδικούς για το νέο σου router, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που είχες για την υπηρεσία ADSL.
Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν έχεις διατηρήσει τους εν λόγω κωδικούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με τον ΑΦΜ του κατόχου, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε σχετικές ενέργειες.
Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γιώργος, Nova Support
Καλησπέρα support, σήμερα παρέλαβα το router vdsl, το σύνδεσα αλλά μου ζητάει κάποιους κωδικούς που δεν έχω, επίσης από το πρωί δεν έχω σταθερό τηλέφωνο, δείχνει ότι καλεί αλλά μέχρι εκεί, επειδή όπως είπα το σταθερό δεν δουλεύει ας με καλέσει κάποιος τεχνικός στο κινητό για να δούμε τι γίνεται, ευχαριστώ
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα dimtz,
Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να αναμείνουμε την ολοκλήρωση ενεργοποίησης της νέας σου γραμμής, η οποία είναι με πιθανή ημερομηνία σήμερα 10/4.
Αναφορικά με τους κωδικούς για το νέο σου router, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που είχες για την υπηρεσία ADSL.
Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν έχεις διατηρήσει τους εν λόγω κωδικούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με τον ΑΦΜ του κατόχου, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε σχετικές ενέργειες.
Παραμένουμε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Γιώργος, Nova Support