Καλησπέρα σας
Πρόσφατα έκανα ανανέωση συμβολαίου (11-17)
και αναβάθμιση σε vdsl
Το νέο συμβόλαιο άρχισε 7/12/17
Στο κατάστημα forthnet Χαλκίδας με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω μόνο ένα εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης για το vdsl 20,17
και όλα τα άλλα θα συνεχίσουν ως έχουν (υπηρεσίες και χρεώσεις) συμπεριλαμβανομένου και του multiview
Στον τελευταίο λογαριασμό 3304194Υ/10-01-2018
βλέπω χρεώσεις εκτός παγίου 9,90 για το multiview
Πριν 20 μέρες περίπου μίλησα τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν ότι έχω δίκιο και θα προωθήσουν το αίτημα μου στο λογιστήριο
και θα λάβω sms για ενημέρωση
Ενημέρωση μέχρι τώρα δεν έχει γίνει
Δυστυχώς δεν μπορώ να πληρώνω 65,42 το μήνα
και αν δεν επανέλθει στο παλιό τιμολόγιο 54, το μήνα θα αναγκαστώ να κάνω διακοπή συμβολαίου
Παρακαλώ πολύ πριν προχωρήσω στην διακοπή συμβολαίου θα ήθελα να μιλήσω τηλεφωνικά με κάποιον/κάποια υπεύθυνο
γιατί απο το τμήμα εξ. πελατών δεν μπορώ να βγάλω ακρη
Σας ευχαριστώ
Πρόσφατα έκανα ανανέωση συμβολαίου (11-17)
και αναβάθμιση σε vdsl
Το νέο συμβόλαιο άρχισε 7/12/17
Στο κατάστημα forthnet Χαλκίδας με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω μόνο ένα εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης για το vdsl 20,17
και όλα τα άλλα θα συνεχίσουν ως έχουν (υπηρεσίες και χρεώσεις) συμπεριλαμβανομένου και του multiview
Στον τελευταίο λογαριασμό 3304194Υ/10-01-2018
βλέπω χρεώσεις εκτός παγίου 9,90 για το multiview
Πριν 20 μέρες περίπου μίλησα τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου είπαν ότι έχω δίκιο και θα προωθήσουν το αίτημα μου στο λογιστήριο
και θα λάβω sms για ενημέρωση
Ενημέρωση μέχρι τώρα δεν έχει γίνει
Δυστυχώς δεν μπορώ να πληρώνω 65,42 το μήνα
και αν δεν επανέλθει στο παλιό τιμολόγιο 54, το μήνα θα αναγκαστώ να κάνω διακοπή συμβολαίου
Παρακαλώ πολύ πριν προχωρήσω στην διακοπή συμβολαίου θα ήθελα να μιλήσω τηλεφωνικά με κάποιον/κάποια υπεύθυνο
γιατί απο το τμήμα εξ. πελατών δεν μπορώ να βγάλω ακρη
Σας ευχαριστώ