Καλημέρα support, είμαι είδη συνδρομητής 3play και θα ήθελα ακόμη μια σύνδεση για μόνο Nova Tv φουλ πακέτο στο όνομά μου, μπορείτε να με καλέσετε για προσφορά; ευχαριστώ.
Εχει ληξει το συμβολαιο μου απο τις 3 νοεμβριου..θελω να διακοψω και να αλλαξω παροχο..εχω στειλει 10 mail εχω παρει αλλα τοσα τηλεφωνα και η nova δεν αφηνει την γραμμη να μεταφερθει στην εταιρεια που θελω κ συνεχιζει χωρις την συγκαταθεση μου κ με χρεωνει παγιο παρανομα.Εννοειται ποτε και κανενας δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σας έχω στείλει pm με τα στοιχεία μου για ένα θέμα με τον λογαριασμό μου μετά από ανανέωση. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας , έχω τον 831 πως γίνεται να πάρω τον 3001 ?
Αν ενεργοποιήσουμε αυτή την εορταστική προσφορά http://www.nova.gr/xmas/ η απενεργοποίηση πως θα γινει; Θα γίνει αυτόματα στις 6/1/20; Η θα πρέπει να το ζητήσουμε πουθενά; Και αν ισχύει το 2ο πώς θα το κάνουμε; Συγγνώμη που σας ενοχλώ για αυτό το θέμα αλλά στην ιστοσελίδα δεν λέει τίποτα για απενεργοποίηση.
Νομίζω ότι τέτοιες γενικές απορίες πρέπει να απαντώνται δημόσια, κι όχι με προσωπικό μήνυμα.Αν ενεργοποιήσουμε αυτή την εορταστική προσφορά http://www.nova.gr/xmas/ η απενεργοποίηση πως θα γινει; Θα γίνει αυτόματα στις 6/1/20; Η θα πρέπει να το ζητήσουμε πουθενά; Και αν ισχύει το 2ο πώς θα το κάνουμε; Συγγνώμη που σας ενοχλώ για αυτό το θέμα αλλά στην ιστοσελίδα δεν λέει τίποτα για απενεργοποίηση.
Από σήμερα ο δέκτης μου (3001), ενώ λειτουργεί, δεν βγάζει σήμα, δλδ έχω μαύρη οθόνη !
Παίρνω τηλ στο 13831 κι μου βγάζει εκτιμώμενο χρόνο αναμονής... 12 λεπτά ! Τι φάση και αυτό, θα πληρώνουμε για να έχουμε support ;
Νομίζω ότι τέτοιες γενικές απορίες πρέπει να απαντώνται δημόσια, κι όχι με προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ τα παιδιά και για την αντιμετώπιση της τωρινής αλλά και της προ ημερών απορίας που είχα. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Να είναι πάντα καλά αυτοί και οι δικοί τους. Ελπίζω να μην τους χρειαστώ αυτή την περίοδο άλλο. Να έχουν καλές γιορτές!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.