Στοιχεία εστάλησαν, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα.
Σας έστειλα τα στοιχεία μου.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα
Είμαι συνδρομητής nova full 3 play, μπορώ να βλέπω παράλληλα μέσω nova go και τηλεόρασης το ίδιο πρόγραμμα (π.χ ένα αγώνα euroleague)
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά από το support που με ενημέρωσαν για το θέμα. Ελπίζω να μην αλλάξει πάλι η ημερομηνία.
Από μένα πολλά ευχαριστώ στα παιδιά εδώ.
Καλημέρα σας,
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως εφόσον βρίσκεσαι εντός δικτύου Forthnet (της οικίας σου ή σε όποιο άλλο σημείο) δε θα έχεις καμία επίπτωση στην εμπειρία μέσω Nova GO.
Ωστόσο, εάν συνδεθείς μέσω άλλου δικτύου (εκτός Forthnet) θα επιλέγεις να δεις τους live αγώνες είτε στην τηλεόραση είτε στη Nova GO συσκευή.
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά αποκλειστικά τους live αγώνες των καναλιών Novasports και όχι το υπόλοιπο θέαμα που είναι διαθέσιμο μέσω του Nova GO και το οποίο θα συνεχίζετε να απολαμβάνετε και στην τηλεόραση και στη Nova GO συσκευή σας ταυτόχρονα.
ευχαριστώ για την απάντηση
θεωρώ πάντως απαράδεκτο από το ίδιο δίκτυο να μην μπορείς να δεις nova go μέσω τηλεόρασης ή tv box.
είναι υποχρεωμένος δηλαδή ο καθένας να κάθεται μπροστά σε μία οθόνη 10 ίντσων και να παρακολουθεί το πρόγραμμα που θέλει?
είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το διορθώσετε
θεωρώ πάντως απαράδεκτο από το ίδιο δίκτυο να μην μπορείς να δεις nova go μέσω τηλεόρασης ή tv box.
είναι υποχρεωμένος δηλαδή ο καθένας να κάθεται μπροστά σε μία οθόνη 10 ίντσων και να παρακολουθεί το πρόγραμμα που θέλει?
είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το διορθώσετε
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω το αίτημα οι ρυθμίσεις των data και των MMS για την κινητή τηλεφωνία, να ανέβουν με ευδιάκριτες φωτογραφίες στο σχετικό link. Είναι αδύνατο να διαβαστούν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται -αναίτια- να απευθυνόμαστε στο chat ή την τεχνική υποστήριξη...
Με την ευκαιρία, σας παρακαλώ ΚΑΙ από εδώ, για την ενεργοποίηση της νέας SIM που μετά κόπων παρέλαβα
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και για τα δύο...
Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.Έχω το nova full pack εδώ και 3 μήνες περίπου και σήμερα πρόσεξα ότι στο novacinema 3 βγάζει μήνυμα Ε16-4 μόνο την ώρα που έχει την ερωτική ταινία... αφού ρώτησα είδα ότι κανονικά θα έπρεπε να έχω εικόνα και δεδομένου ότι έχω το φούλ πακ και δεν έχω βάλει κάποιο κλείδωμα ποτέ θα ήθελα να πείτε τι άλλο να κοιτάξω ή αν μπορείτε να το διορθώσετε εσείς με κάποιο τρόπο
Ευχαριστώ
Ελαβα κωδικο σφαλματος Ε16-4 σε μια ταινια μονο αισθησιακη οπως ακριβως περιεγραψε και ο φιλος πιο πανω,ενω δεν εχω ελειψη απο καποιο πακετο η γονικο τι κανω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.