*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλημερα. Υπαρχει τροπος να δω την πορεια της αιτησης μου για Novasports δορυφορικο? Στο NovaMyAccount εχει ακομα τα στοιχεια της παλιας μου συνδεσης. Εχω στειλει τα εγγραφα απο το Σαββατο αλλα δεν εχω καποια ενημερωση αν τα λαβατε κι αν προχωραει το θεμα ή εχει σκαλωσει καπου.
Ευχαριστω.

Καλημερα. Υπαρχει τροπος να δω την πορεια της αιτησης μου για Novasports δορυφορικο? Στο NovaMyAccount εχει ακομα τα στοιχεια της παλιας μου συνδεσης. Εχω στειλει τα εγγραφα απο το Σαββατο αλλα δεν εχω καποια ενημερωση αν τα λαβατε κι αν προχωραει το θεμα ή εχει σκαλωσει καπου.
Ευχαριστω.
Καλησπέρα Geoav75!

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της αίτησής σου, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής νόβα και θα ήθελα να ρωτήσω με την καινούργια υπηρεσία που θα έρθει την eon tv θα είναι δωρεάν?

Καλημέρα, είμαι συνδρομητής νόβα και θα ήθελα να ρωτήσω με την καινούργια υπηρεσία που θα έρθει την eon tv θα είναι δωρεάν?
Καλησπέρα g7maks!

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία την οποία να μπορούμε να σου μεταφέρουμε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Γιώργος, Nova Support

• Like
Reactions: g7maks
Καλησπέρα

Έχω σταθερό forthnet και με ενδιαφέρει η προσφορά που τρέχει αυτή τη στιγμή με το nova full pack.

Καλησπέρα

Έχω σταθερό forthnet και με ενδιαφέρει η προσφορά που τρέχει αυτή τη στιγμή με το nova full pack.
Καλησπέρα Lobo10!

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

• Like
Reactions: Lobo10
Με novago το σάββατο για τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος για να συνδεθώ στο κανάλι, πέρασε τουλάχιστον ένα 10λεπτο, παρόλο που είχαν γυρίσει την θέαση, ενώ πάρα πολύ συχνά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, έβγαζε μήνυμα να ενεργοποιήσουμε την θέαση στο novago. Έκλεινα το κανάλι κ επιλογή ξανά κ δούλευε, μέχρι να το ξαναβγάλει. Στο τέλος του αγώνα, το έβγαλε κ δεν ξανασυνδέθηκα ποτέ.......
Μαύρα χάλια.....

Με novago το σάββατο για τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος για να συνδεθώ στο κανάλι, πέρασε τουλάχιστον ένα 10λεπτο, παρόλο που είχαν γυρίσει την θέαση, ενώ πάρα πολύ συχνά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, έβγαζε μήνυμα να ενεργοποιήσουμε την θέαση στο novago. Έκλεινα το κανάλι κ επιλογή ξανά κ δούλευε, μέχρι να το ξαναβγάλει. Στο τέλος του αγώνα, το έβγαλε κ δεν ξανασυνδέθηκα ποτέ.......
Μαύρα χάλια.....
Καλησπέρα Μιχάλης Κορ.,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για την ύπαρξη προσωρινού τεχνικού προβλήματος που υπήρχε στην υπηρεσία για το οποίο πραγματοποιήθηκαν ενέργειες αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που παραμένει κάποιο ζήτημα, θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε;

Βαγγέλης, Nova Support

Καλησπέρα κάναμε σήμερα έτοιμα να έρθουμε στην Nova αλλά μετά μάθαμε ότι έχουμε ακόμα υπόλοιπο συμβόλαιο με τη Vodafone παρόλα αυτά μας είπαν να μην κάνουμε αίτημα υπαναχωρήσεις αλλά να περιμένουμε να μας συνδέσουν την γραμμή στην οδό μετά τις 15 10ου ισχύει κάτι τέτοιο
μεχρι 11/11 ειναι το συμβολαιο μας βοντα δεν το ξεραμε
σε καταστημα καναμε αιτηση.. αρα δε δικαιουμαστε υπαναχωρηση ε; φορθνετ

Καλησπέρα κάναμε σήμερα έτοιμα να έρθουμε στην Nova αλλά μετά μάθαμε ότι έχουμε ακόμα υπόλοιπο συμβόλαιο με τη Vodafone παρόλα αυτά μας είπαν να μην κάνουμε αίτημα υπαναχωρήσεις αλλά να περιμένουμε να μας συνδέσουν την γραμμή στην οδό μετά τις 15 10ου ισχύει κάτι τέτοιο
μεχρι 11/11 ειναι το συμβολαιο μας βοντα δεν το ξεραμε
σε καταστημα καναμε αιτηση.. αρα δε δικαιουμαστε υπαναχωρηση ε; φορθνετ
Καλησπέρα Lazar4,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε;

Βαγγέλης, Nova Support

αν εκανα σε καταστημα αιτημα φορητοτητας δεν εχω δικαιωμα υπαναχωρησης 14 ημερων?

Καλησπέρα nikolaou4,

Έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Λιάνα, Nova Support

Καλημέρα kladiot

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Λιάνα, Nova Support

Λήγει το συμβόλαιο με βονταφον και θέλουμε μια προσφορά για triple play με 24αρι ίντερνετ και τηλεόραση είτε family, είτε cinema.

Λήγει το συμβόλαιο με βονταφον και θέλουμε μια προσφορά για triple play με 24αρι ίντερνετ και τηλεόραση είτε family, είτε cinema.
Καλησπέρα kkshop!

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Καλησπέρα,
Υπάρχει τρόπος να νπεί το Novasports Prime στα κανάλια που υπάρχουν στο φάκελο - πακέτο του SPORT, δίχως να χρειασθεί να φτιάξω δικό μου απο τα Favourite ?

Καλησπέρα yaZoo,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα σας,
Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με nova και θα ήθελα να δω αν μπορώ να ανανεώσω σε κάτι οικονομικότερο.
ΜΦΧ

Καλησπέρα σας,
Έχει λήξει το συμβόλαιο μου με nova και θα ήθελα να δω αν μπορώ να ανανεώσω σε κάτι οικονομικότερο.
ΜΦΧ
Καλησπέρα maximusv,

θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Status
Not open for further replies.