*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
καλησπερα και απο μενα.
εχω δορυφορικο νοβα τα αθλητικα μονο το απλο.
συνδεθηκα στο κινητο με το καινουριο εον με κωδικους και ολα καλα.
σε σμαρτ τηλ και σε mi box s, αν και βαζω τους κωδικους στο my account nova και τους δεχεται κανονικα, στις τηλεορασεις μου βγαζει σφαλμα (μεγιστος αριθμ μεγαλης οθονης).
γινεται αυτο λογω του οτι εχω δορυφορικη συνδεση σε μεγαλη οθονη η συμβαινει κατι αλλο?

Καλησπέρα, καλό θα είναι να μας λύσετε την απορία σχετικά με τους δορυφορικούς για πρόσβαση σε smart tv. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχουμε από πριν αγορασμένο το nova go extra και δεν δουλεύει σε smart tv. Παρόλο που στα επιπλέον χαρακτηριστικά της συνδρομής (στο my account) γράφει eon extra.
Παιδιά εδώ με δορυφορική σύνδεση που αγόρασαν εχθές και σήμερα eon extra τους παίζει κανονικά στις smart TVs.
Γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός ?
Παρακαλώ να μας απαντήσετε

Καλημέρα συνδέθηκα σήμερα στην νόβα και προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο my account Με τά στοιχεία που μου ζητάει καί μου λέει λάθος ενώ είναι σωστά

Καλησπέρα και πάλι,
Σε συνέχεια των παραπάνω και του μηνύματος που στείλατε, σας πληροφορώ ότι με το παλιό ρούτερ έχω μεν ίντερνετ αλλά όχι και τηλέφωνο.
Σε επικοινωνία με nova τεχνική υπηρεσία μου είπαν ότι για το τηλέφωνο θα πρέπει να περιμένω το δικό σας ρούτερ και ότι δεν παίζει με του προηγούμενου παρόχου.
Απλώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπήρχε αυτή βιασύνη για ενεργοποίηση χωρίς να έχω παραλάβει τον εξοπλισμό σας.
Καλησπέρα dbokos,

Βλέπουμε ότι η παράδοση του εξοπλισμού σου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί.

Παραμένουμε στην διάθεση σου.

Γεωργία, Nova Support

καλησπερα και απο μενα.
εχω δορυφορικο νοβα τα αθλητικα μονο το απλο.
συνδεθηκα στο κινητο με το καινουριο εον με κωδικους και ολα καλα.
σε σμαρτ τηλ και σε mi box s, αν και βαζω τους κωδικους στο my account nova και τους δεχεται κανονικα, στις τηλεορασεις μου βγαζει σφαλμα (μεγιστος αριθμ μεγαλης οθονης).
γινεται αυτο λογω του οτι εχω δορυφορικη συνδεση σε μεγαλη οθονη η συμβαινει κατι αλλο?
Καλησπέρα GIORGOS L,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως από 19/10, η εφαρμογή Nova GO αντικαταστάθηκε από την υπηρεσία ΕΟΝ.

Όλες οι λειτουργίες του Nova GO καθώς επίσης και τα εμπορικά χαρακτηριστικά της θα είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή ΕΟΝ για να συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια που έβλεπες έως τώρα στις φορητές συσκευές σου, και μπορείς να πραγματοποιήσεις είσοδο κάνοντας χρήση του username και του password που χρησιμοποιούσες για το Nova GΟ και επιλέγοντας ως πάροχο: Nova.

Παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γεωργία, Nova Support

Καλημέρα συνδέθηκα σήμερα στην νόβα και προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο my account Με τά στοιχεία που μου ζητάει καί μου λέει λάθος ενώ είναι σωστά
Καλησπέρα larry73,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να προχωρήσουμε σε απαραίτητο έλεγχο;

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα larry73,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να προχωρήσουμε σε απαραίτητο έλεγχο;

Γεωργία, Nova Support
Καλησπέρα επειδή δεν τά πάω καλά πώς θά στείλω προσωπικό μήνυμα???

Καλησπέρα επειδή δεν τά πάω καλά πώς θά στείλω προσωπικό μήνυμα???
Προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας μπορείς να στείλεις πατώντας εδώ και στο πεδίο Recipients να βάλεις το Nova.Rep1

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα,

Φτιάξτε και μια εφαρμογή για apple tv.

Με εκτίμηση
Γιώργος
Καλησπέρα gkas1973,

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συνδρομητές μας.

Η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του μπουκέτου της Nova με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Γεωργία, Nova Support

• Like
Reactions: gkas1973
Καλησπέρα GIORGOS L,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως από 19/10, η εφαρμογή Nova GO αντικαταστάθηκε από την υπηρεσία ΕΟΝ.

Όλες οι λειτουργίες του Nova GO καθώς επίσης και τα εμπορικά χαρακτηριστικά της θα είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή ΕΟΝ για να συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια που έβλεπες έως τώρα στις φορητές συσκευές σου, και μπορείς να πραγματοποιήσεις είσοδο κάνοντας χρήση του username και του password που χρησιμοποιούσες για το Nova GΟ και επιλέγοντας ως πάροχο: Nova.

Γεωργία, Nova Support

Καλο θα ηταν να δωσετε μια ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο που ρωτησε ο φιλος για τους συνδρομητες αθλητικού η και foul περιεχομενου μεσω δορυφορου.

Οι πελατες δορυφορικης εκτος απο τις συσκευές ταμπλετ pc η κινητου μπορουν να εχουν την eon στην smart tv τους ?

Καλησπέρα σας,

Το Nova GO ήταν διαθέσιμο για περιστασιακή χρήση εκτός Ελλάδος σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τους κανόνες του ευρωπαϊκού δικαίου και τους συμβατικούς όρους και περιορισμούς της Nova. Τέτοια χρήση έκανα κι εγώ στο Βέλγιο εδώ και αρκετά χρόνια. Διαπιστώνω με έκπληξη ότι η πλατφόρμα EON δεν λειτουργεί στο Βέλγιο ("Selected channel is not available on your Internet Service Provider network"). Μπορείτε παρακαλώ μου επιβεβαιώσετε ποιό είναι το καθεστώς πρόσβασης της EON σε χώρες της ΕΕ; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα minaske.

Θα χρειαστεί η πρώτη σύνδεση στην εφαρμογή EON, να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Λειτουργεί η υπηρεσία εντός Ευρωπαικής Ένωσης, ότι ίσχυε και για το Nova GO.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Λιάνα, Nova Support

• Like
Reactions: minaske
Καλησπέρα GIORGOS L,

Γεωργία, Nova Support
καλησπερα Γεωργια
καταλαβαινω οτι δεν δικαιουμαι θεαση σε σμαρτ τηλεοραση μεσω της εφαρμογης εον.
παρακαλω οπως με οδηγησετε πως θα βλεπω το εον σε κομπιουτερ ios

Καλησπέρα GIORGOS L,

Αν είσαι συνδρομητής Nova GO, μπορείς πολύ εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή ΕΟΝ, να συνδεθείς με τους υπάρχοντες κωδικούς σου και να γνωρίσεις τη νέα εποχή της τηλεόρασης! Χρησιμοποίησε τους υφιστάμενους Nova GO κωδικούς σου επιλέγοντας ως πάροχο: Nova.

Για το tablet ή το smartphone σου κατέβασε την Android ή iOS εφαρμογή από το Google Play ή App Store αντίστοιχα, ενώ για τον υπολογιστή σου (laptop ή desktop) μπες στο https://int.eon.tv/

Λιάνα, Nova Support

Καλησπέρα το BOX της EON αν πάρω το πακέτο EON+ μαζί με το σταθερό μπορεί να λειτουργήσει και στο εξοχικό σε άλλο δίκτυο σταθερής περιστασιακά;

Καλο θα ηταν να δωσετε μια ξεκαθαρη απαντηση σε αυτο που ρωτησε ο φιλος για τους συνδρομητες αθλητικού η και foul περιεχομενου μεσω δορυφορου.

Οι πελατες δορυφορικης εκτος απο τις συσκευές ταμπλετ pc η κινητου μπορουν να εχουν την eon στην smart tv τους ?
Καλησπέρα AFam,

Αναφορικά με το ερώτημα σου έχουμε τοποθετηθεί στην προηγούμενη απάντηση μας. Όλες οι λειτουργίες του Nova GO θα είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή ΕΟΝ για να συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια που έβλεπες έως τώρα στις φορητές συσκευές σου, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της υπηρεσίας Nova Go.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα το BOX της EON αν πάρω το πακέτο EON+ μαζί με το σταθερό μπορεί να λειτουργήσει και στο εξοχικό σε άλλο δίκτυο σταθερής περιστασιακά;
Καλήσπέρα Lobo10,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ΕΟΝ και ΕΟΝ+ μέσω εφαρμογής είναι διαθέσιμες ανεξαρτήτως παρόχου τηλεφωνίας και internet.

Γεωργία, Nova Support

Αν δεν το δώσετε σε Smart Tv στους υπάρχοντες δορυφορικούς εγώ εντός των ημερών αποχωρώ και πάω για άλλες πολιτείες που το δίνουν και σε Smart δωρεάν.... Και επίσης δεν επιτρέπεται να δίνετε το box μόνο με ethernet....δεν έχουμε όλοι το ρούτερ αγκαζέ με την τηλεόραση... Καλό σας βράδυ.

Καλήσπέρα Lobo10,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ΕΟΝ και ΕΟΝ+ μέσω εφαρμογής είναι διαθέσιμες ανεξαρτήτως παρόχου τηλεφωνίας και internet.

Γεωργία, Nova Support
Μέσω box;

Status
Not open for further replies.