NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

Το βγαλσιμο απο το ρευμα καποιες φορες πιανει και καποιες οχι,οπως λεει κ ο φιλος απο πανω.Προσφατα και ενω παντα το εβγαζα και το εβγαζα απο το ρευμα και ξεκολαγε ,σταματησε να το κανει και μονο με reset κατεβαζει ταινιες...Ελπιζουμε να γινει καποια αναβαθμιση και να λυθει το θεμα...

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ χθες έφτασα τις 5 σελίδες :Banane0:

Απάντηση: NOVA On Demand

κι εγώ, αλλά χωρίς 3 από τις 5 ταινίες που θα έπρεπε να έχει κατεβάσει την Τρίτη -World War Z ΔΕΝ έχω...οπότε...

Εγω εχω καταληξει οτι καθε 15-20 μερες θελει επ. Εργ. Ρυθμ.

Εγώ πάλι δεν του έχω κάνει τίποτα από την αρχή και κατεβαίνουν όλα ρολόι. Ή μάλλον μία φορά στην αρχή είχε κολλήσει το δεύτερο tuner.

Στρουμφακια 2??? Δεν το έχω αυτό...
ΚΟΝ - ΤΙΚΙ, MIKE TYSON, ΧΟΜΠΙΤ και Πέρσι Τζάκσον Διαθέσιμα έως 1/7

Νίκο,έχουν κατέβει και άλλες 4 με ημερομηνία έως 8/7,μέσα σ' αυτές είναι και τα Στρουμφάκια.

τωρα που εχει γινει η επενδυση για το novago μηπως θα επρεπε το ondemand να γινει μεσω ethernet? τοσο δυσκολο ειναι πια?

Και μάλιστα,τώρα που κοίταξα κατέβηκε άλλη μία,δηλαδή σύνολο 5 με ημερομηνία έως 8/7.

Απάντηση: Re: NOVA On Demand

τωρα που εχει γινει η επενδυση για το novago μηπως θα επρεπε το ondemand να γινει μεσω ethernet? τοσο δυσκολο ειναι πια?

Έλα ντε.... πάντως με το Nova Go Κάπως καλύπτεσαι.

Δυστυχώς,η μόνη λύση είναι εργοστασιακές ρυθμίσεις κάθε Δευτέρα βράδυ,για να 'σαι 100% σίγουρος ότι δε θα χάσεις κάτι.Αφού δεν παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι,δεν πρόκειται να ασχοληθούν και να το λύσουν.

μα δεν είναι μόνο οι ταινίες...είναι και οι σειρές...
κάθε βράδυ το ίδιο βιολί θα βαράμε?