αναζητηση καναλιων καντε για να επανελθει η δευτερη συχνοτητα στο 12130.....σε αυτη κατεβαινουν....
Πληροφοριακα πρεπει να εχετε 21 ταινιες και σειρες.
Ευχαριστώ και τους δύο, για τις χρήσιμες πληροφορίες και βοήθεια.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν πρέπει να κάνω την απλή και συνηθισμένη αναζήτηση ή κάτι διαφορετικό για τη "δεύτερη συχνότητα στο 12130"
Παρεπιμπτόντως, πήρα την ΤΒ της Νόβα, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να ελέγξω την ποιότητα-ακρίβεια στα 2 tuners και αφού τα βρήκε ικανοποιητικά, απεφάνθη ότι πρέπει να έχω ανοικτό το δέκτη στο MEGA ή Novacinema (αν θυμάμαι καλά) και σε 2-3 μέρες θα επανέλθουν τα κανάλια (!!!).
Του είπα ότι, από το καλοκαίρι που έχω το δέκτη, κατέβαζε κανονικά άλλοτε 2 και άλλοτε 3 σελίδες ενώ αυτή τη βδομάδα ούτε μία και ζήτησα μια πιο άμεση λύση αλλά απάντησε ότι πρέπει να περιμένω να κατέβουν σε 2-3 μέρες ...
Ποιον αριθμό PIN βάζουμε για σάρωση;
Ένας τρόπος ελέγχου είναι : πατάμε 2 φορές το πράσινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και μια φορά το βελάκι προς τα κάτω , γράφει tuner 2 κανονικά πρέπει να έχει συχνότητα αν είναι κενό θέλει εργοστασιακές ρυθμίσεις και σίγουρα δεν θα κατεβουν οι ταινίες. Στο public bouqet Pvod_service_1 στην θεση 3 είναι το κανάλι που κατέβουν οι ταινίες. Προσοχή αν μείνουμε σε αυτό θα κολλήσει ο δέκτης και θέλει επαναφορά.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όταν έχουμε στο όχι τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα οταν έχουμε τον δέκτη κλειστο standby
Έκανα αυτό που λες και η συχνότητα στον 2 είναι 12130 (το είχα κάνει και με τον υπάλληλο λίγο πριν αλλά αυτός ήθελε να του πω στάθμη-ακρίβεια (84/100) και δεν πρόσεξα τότε τη συχνότητα).
Επομένως, πρέπει να περιμένω την Τρίτη, για νέες ταινίες, έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.