NOVA On Demand (Mέσω Δορυφόρου)

Re: NOVA On Demand

Τις ώρες της εγγραφής η συχνότητα του 2ου tuner θα είναι η συχνότητα του καναλιού που κάνεις εγγραφή.Μετά το τέλος της εγγραφής η συχνότητα πηγαίνει αυτόματα στην 12130.Αυτή είναι η κανονική συμπεριφορά του δέκτη.

Εδώ και λίγες μέρες δεν φέρνει νέο περιεχόμενο και εχω 3 ταινίες που λήγουν στις 25/11
Ειναι με 2 καλώδια απο QuadLNB
Τον εχω κάνει και restart τελείως χωρίς ρεύμα και ειναι στο τελευταίο software.

Απάντηση: NOVA On Demand

αναζητηση καναλιων καντε για να επανελθει η δευτερη συχνοτητα στο 12130.....σε αυτη κατεβαινουν....

Πληροφοριακα πρεπει να εχετε 21 ταινιες και σειρες.

Ευχαριστώ και τους δύο, για τις χρήσιμες πληροφορίες και βοήθεια.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν πρέπει να κάνω την απλή και συνηθισμένη αναζήτηση ή κάτι διαφορετικό για τη "δεύτερη συχνότητα στο 12130"

Παρεπιμπτόντως, πήρα την ΤΒ της Νόβα, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να ελέγξω την ποιότητα-ακρίβεια στα 2 tuners και αφού τα βρήκε ικανοποιητικά, απεφάνθη ότι πρέπει να έχω ανοικτό το δέκτη στο MEGA ή Novacinema (αν θυμάμαι καλά) και σε 2-3 μέρες θα επανέλθουν τα κανάλια (!!!).
Του είπα ότι, από το καλοκαίρι που έχω το δέκτη, κατέβαζε κανονικά άλλοτε 2 και άλλοτε 3 σελίδες ενώ αυτή τη βδομάδα ούτε μία και ζήτησα μια πιο άμεση λύση αλλά απάντησε ότι πρέπει να περιμένω να κατέβουν σε 2-3 μέρες ...

Ποιον αριθμό PIN βάζουμε για σάρωση;

Last edited:

Ευχαριστώ και τους δύο, για τις χρήσιμες πληροφορίες και βοήθεια.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν πρέπει να κάνω την απλή και συνηθισμένη αναζήτηση ή κάτι διαφορετικό για τη "δεύτερη συχνότητα στο 12130"

Παρεπιμπτόντως, πήρα την ΤΒ της Νόβα, και ο υπάλληλος μου ζήτησε να ελέγξω την ποιότητα-ακρίβεια στα 2 tuners και αφού τα βρήκε ικανοποιητικά, απεφάνθη ότι πρέπει να έχω ανοικτό το δέκτη στο MEGA ή Novacinema (αν θυμάμαι καλά) και σε 2-3 μέρες θα επανέλθουν τα κανάλια (!!!).
Του είπα ότι, από το καλοκαίρι που έχω το δέκτη, κατέβαζε κανονικά άλλοτε 2 και άλλοτε 3 σελίδες ενώ αυτή τη βδομάδα ούτε μία και ζήτησα μια πιο άμεση λύση αλλά απάντησε ότι πρέπει να περιμένω να κατέβουν σε 2-3 μέρες ...

Ποιον αριθμό PIN βάζουμε για σάρωση;

Εργοστασιακές ρυθμίσεις θα κάνεις με απλό σκανάρισμα δεν δουλέυει. ΡΙΝ1234

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ένας τρόπος ελέγχου είναι : πατάμε 2 φορές το πράσινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και μια φορά το βελάκι προς τα κάτω , γράφει tuner 2 κανονικά πρέπει να έχει συχνότητα αν είναι κενό θέλει εργοστασιακές ρυθμίσεις και σίγουρα δεν θα κατεβουν οι ταινίες. Στο public bouqet Pvod_service_1 στην θεση 3 είναι το κανάλι που κατέβουν οι ταινίες. Προσοχή αν μείνουμε σε αυτό θα κολλήσει ο δέκτης και θέλει επαναφορά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν έχουμε στο όχι τις περιβαλλοντικες ρυθμίσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα οταν έχουμε τον δέκτη κλειστο standby

Δυστυχώς ο δέκτης κολλάει συχνά , την πάτησα την Τρίτη, έτσι και χάσεις ενημέρωση μετά δεν ενεργοποιούνται οι συγκεκριμένες ταίνιες!
Για να είμαστε σιγουροι πρέπει να ελένχουμε με το πράσινο κουμπι αν βλέπει την συχνότητα.

Last edited:

Έκανα αυτό που λες και η συχνότητα στον 2 είναι 12130 (το είχα κάνει και με τον υπάλληλο λίγο πριν αλλά αυτός ήθελε να του πω στάθμη-ακρίβεια (84/100) και δεν πρόσεξα τότε τη συχνότητα).

Επομένως, πρέπει να περιμένω την Τρίτη, για νέες ταινίες, έτσι;

Έκανα αυτό που λες και η συχνότητα στον 2 είναι 12130 (το είχα κάνει και με τον υπάλληλο λίγο πριν αλλά αυτός ήθελε να του πω στάθμη-ακρίβεια (84/100) και δεν πρόσεξα τότε τη συχνότητα).

Επομένως, πρέπει να περιμένω την Τρίτη, για νέες ταινίες, έτσι;

Σωστά! Υπενθυμίζω ότι μετά από επαναφορά εργ. ρυθμ. θέλει ξανά να ρυθμίσεις τον δέκτη .

Τον ήχο στο max και τις περιβαλλοντικές στο ΟΧΙ, τις είχα κάνει, αμέσως μετά, και τώρα που ξανακοίταξα τις ρυθμίσεις άλλαξα και το HDMI σε 1080i, όπως το είχα πριν.

Και εγώ είχα αδειο το 2ο tuner. Εκανα Scan για κανάλια και ήρθε στην σωστή συχνότητα. Να δουμε τι θα κατέβει.

Πάντως, μετά το άδειασμα που παρατήρησα την ΠΑ, και τη διαδικασία που ακολούθησα, μπήκα χθες το βράδυ, περισσότερο από περιέργεια, και είδα ότι είχαν κατέβει 2 σειρές και πέρασα λίγο την ώρα μου με το 8ο του Person of Ineterest.

Συνέχεια ...

Θυμίζω ότι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα καμία ταινία-επεισόδιο και ακολούθησα διαδικασίες εργοστασιακών κλπ.
Την ΚΥ βρήκα 2 επεισόδια, όπως έγραψα στο προηγούμενο post.
Σήμερα το πρωί άνοιξα το δέκτη και βρήκα, εκτός από τα 2 επεισόδια και 5 ταινίες, Είναι σωστά ή λείπουν ακόμη;

Ευτυχώς που υπάρχει και το site, γιατί στον δέκτη να τις δεις... σπάνιο... :flipout:
(Εμένα είναι πλέον εντελώς άδειο, αλλά δεν ασχολούμαι, το setup μου δεν "υποστηρίζεται" από την νόβα επειδή έχω "πολυδιακόπτη" και άλλα εξωτικά εξαρτήματα, όπως "καλώδια" και "LNB".)

Παιδιά η αλήθεια είναι οτι συνήθως τις ταινίες του ondemand τις δείχνει στα nova cinema την ίδια εβδομάδα. Οποτε αν το ψαξεις λίγο το πρόγραμμα μπορείς μονο σου να προγραμματισεις εγγραφές. Και αν εχεις hd τοτε τα βλέπεις όλα σε hd. Ορισμένες ταινίες του on demand είναι sd.

2 ο μήνας σήμερα, να ενημερώσουν στο site για το πρόγραμα του On demand το Δεκέμβριο δεν εδέησαν ακόμα....

Ενεργοποίησα για πρώτη φορά τον 865 την περασμένη Πέμπτη. Ο τεχνικός είπε σε 48 ώρες το On Demand θα ενεργοποιηθεί. Μέχρι χτες τίποτα αλλά σήμερα κατέβασε μόνο 5 ταινίες. Τι να κάνω; Επαναφορά εργοστασιακών δεν θέλω γιατί θα χάσω τα Favorite

Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα, αφού κατέβασε τις ταινίες χθες δουλεύει κανονικά, και θα κατεβάσει όταν πρέπει και τις σειρές.