Μπορείς να βάλεις όσες συχνότητες θες αλλά όχι στον συγκεκριμένο δέκτη.θελω να βαλω 3 νεες συχνοτητες που με ενδιαφερουν..μπορω και αν ναι πως?
Επίσης, τα Games και τα "ραδιοφωνικά" κανάλια του Mad αργούν πολύ να ανοίξουν. Άλλα η μεγαλύτερη "φώλα" είναι η παραγγελία του CD. Συνιστώ Μεγάλη Προσοχή! Καθώς δεν σου έχει επιλογή να επιβεβαιώσεις την αγορά και στο προτελευταίο βήμα σε αφήνει μόνο να πατήσεις ΟΚ κι όχι exit για να μη κάνεις την αγορά.
Δεν κατάλαβα καθόλου σε ποιο CD αναφέρεσαι,καθώς και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις μετά! Αν εννοείς για τον δέκτη NovaBox HD 831 δεν έχει κάποια CD !!!! Πραγματικά είμαι περίεργος σε τι αναφέρεσαι!
Ευχαριστώ!
Αν πάς στο MAD MUSIC My Rock πχ και περιμένεις κανα λεπτό να φορτώσει θα σου βγάλει το εξώφυλλο του άλμπουμ και κάποιες επιλογές, μεταξύ άλλων και αγορά του CD. Προσοχή μεγάλη γιατί αν πατήσετε απλά επικύρωση μετά δεν υπάρχει γυρισμός! Δεν έχει επιλογή για τελευταία επιβεβαίωση και ουσιαστικά σε αναγκάζει να ακολουθήσεις τη διαδικασία μέχρι το τέλος χωρίς να μπορείς να επιστρέψεις στο προηγούμενο μενού!
Καλησπέρα, από ότι έχω καταλάβει στον 831 δεν μπορούμε να βλέπουμε 2 δορυφόρους... Σωστά???
Αν γίνετε ας με βοηθήσει κάποιος...?
Υπάρχει κανένας που να πιάνει το CNBC από τον hotbird???
Ευχαρστω.
Έχεις τρεις επιλογές:
1.
Θα πάρεις τον 831 έναντι 49 ή τον 865 με PVR έναντι 149 .
Για το Full+HD η μηναία χρέωση είναι 66,91 (δηλαδή 5 παραπάνω από αυτά που πληρώνεις σήμερα).
2.
Θα πάρεις το nova in a box έναντι 99 (μόνο 831). Περιλαμβάνει έναν μήνα δωρεάν θέαση στο full και τον εξοπλισμό (δες 1). Εδώ γλιτώνεις για δύο μήνες την χρέωση των HD, αφού περιλαμβάνεται στην τιμή. Επίσης έχεις δωρεάν καλώδιο και πιάτο που μπορείς λ.χ. να βάλεις στο ebay ή στις αγγελίες, lol (αν δεν το χρειάζεσαι).
3.
Θα πάρεις στο 18345 για να ρωτήσεις για προσφορά. Πες ότι ενδιαφέρεσαι για τα HD, αλλά η προσφορά nova in a box δεν σε κεντρίζει. Παίξτο και καλά έτοιμος για διακοπή. Θα δεις πως θα πάρεις ότι έχεις στο 2 χωρίς να πληρώσεις για τον δέκτη και φυσικά με δώρο έναν μήνα full.
Αν δεν πετύχει το 3 παίρνεις το 2! Το 1 είναι ουσιαστικά παντελώς ασύμφορο.
Εδώhttp://www.lyngsat.com/hb6.html βλέπω ότι μπορείς να πιάσεις το CNBC από hotbird άπλα εμένα δεν το κατεβάζει....Την ιδια απορια εχω και γω. π.χ ABC μπορουμε να πιασουμε καπως; Astra ; Γιατι ο νοβας εχει μονο Hotbird :furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.