To Epg του δεκτη γιατι βγαζει μονο για τα 2 επομενα προγραματα και οχι για 12ωρο προγραμα?Πολυ σπανια θα τα βγαλει ολα .Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση?Επιπλεων εχω κανει και αναβαθμιση του δεκτη.
Σε κάποιες παρτίδες του 831 υπηρχε πρόβλημα. Στον πεθερό μου που έιχε το ιδιο προβλημα, αφου εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα την αναβαθμιση και τα εβγαλε κανονικά. Βέβαια καποιες φορές δεν βγάζει τιποτε ή αργεί παρα πολύ. Μην την ψάχνεις παραπανω. Καποιος είχε αναφέρει τον 831 για ντέφι της Εφης Θώδη και ακομα γελάω όταν το θυμάμαι. Επίσης καποιος άλλος ειχε αναφέρει πως το firmware που "φοράει" ο δέκτης ειναι τοσο απλοϊκό που ειναι σαν το έφτιαξε η μανα του τζάμπα. και αν δεν έχουμε ακούσει εδω μέσα. Παραπονο δεν έχουμε.
Αυτές οι δυσκολίες είναι λόγω του μονού δέκτη του 831. Ουσιαστικά, μπορεί να κατεβάσει πληροφορίες μόνο για την συχνότητα που είναι συντονισμένος ο δέκτης. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στον pvr αν του αφαιρέσεις το ένα καλώδιο.
Έχετε επιλέξει "αδρανοποίηση" ναι;
Ναι αλλά αν δούλευε σωστα η απενεργοποίηση στο ναι θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι ενώ τωρα δεν υπάρχει νορμαλ επιλογή για οσους έχουν και άλλο δέκτη. Δεν ζητάω τιποτα παραπάνω απο ότι προσφέρουν όλοι οι δέκτες της αγοράς.
Αυτό είναι ένα θέμα, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ λύση αν δεν κατεβάσεις 2ο καλώδιο.
Last edited by a moderator: