NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δε γίνεται, οι δέκτες αυτοί είναι κλειδωμένοι από 100 μεριές. Στην καλύτερη ίσως κατάφερνες να δουλέψει με άλλο λογισμικό αλλά δε θα δούλευε πλέον σαν irdeto.

ξερει καποιος καποιο λινκ για να κατεβασουμε λογισμικο για να δουλευη σαν HD gia ta free

γνωμη μου είναι να μην το πειράξεις γιατί αμα το χαλάσεις δεν θα στο αντικαταστησουν λόγω αλλαγης λογισμικού και μετά θα πρέπει να στάξεις 140 ευρώ για καινούργιο! άλλωστε νομίζω πως είναι σίγουρα κλειδωμένοι καλά αυτοί οι δέκτες!

ξερει καποιος καποιο λινκ για να κατεβασουμε λογισμικο για να δουλευη σαν HD gia ta free

Είπαμε, δε γίνεται. Ο δέκτης είναι κλειδωμένος. Αναβάθμιση λογισμικού δέχεται από USB αλλά μόνο εφ' όσον ο κώδικας είναι κωδικοποιημένος με τα κλειδιά του δέκτη. Το jtag από το οποίο θα μπορούσες να περάσεις άλλο firmware είναι επίσης απενεργοποιημένο.

Η αγορα του NovaBox HD 831 ειναι υποχρεωτικη σε περιπτωση που ηδη διαθετω εναν απο παλαια συνδρομη?

Last edited by a moderator:
Θα ηθελα να ρωτησω εαν η αγορα του αποκωδικοποιητη 831 ειναι υποχρεωτικη, σε καποιον που ΗΔΗ διαθετει αλλον ομοιο, ο οποιος του ξεμεινε απο ληξη συμβολαιου.

Last edited by a moderator:

Θα ηθελα να ρωτησω εαν η αγορα του αποκωδικοποιητη 831 ειναι υποχρεωτικη, σε καποιον που ΗΔΗ διαθετει αλλον ομοιο, ο οποιος του ξεμεινε απο ληξη συμβολαιου.
Δε μεταβιβάζονται οι δέκτες, παρά μόνο σε πρώτο βαθμό συγγένειας. Το οποίο βέβαια είναι κατά τη γνώμη μου παράνομο, ο δέκτης αν τον έχεις αγοράσει σου ανήκει και έχεις κάθε δικαίωμα να τον μεταβιβάσεις σε όποιον θέλεις. Δυστυχώς κάνουν ότι θέλουν χωρίς να επεμβαίνει κανείς.

Οχι, στο δικο μου ονομα ηταν και τωρα θα ηθελα να τον δωσω στο πατερα μου προκειμενου αυτος να αλλαξει εταιρια και να παει απο τη WIND στη FORTHNET 3Play.

Οχι, στο δικο μου ονομα ηταν και τωρα θα ηθελα να τον δωσω στο πατερα μου προκειμενου αυτος να αλλαξει εταιρια και να παει απο τη WIND στη FORTHNET 3Play.

Σε πρώτο βαθμό συγγένειας το επιτρέπουν, άρα μπορείς να το κάνεις.

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ο δεκτης αυτος είναι mpeg4 οταν όμως είναι συνδεδεμενος με νοβα δείχνει τα ελληνικα κανάλια μεσω του δορυφόρου και όχι μεσω της digea! σωστα; κι έτσι έχουν κακη ποιότητα μερικά! υπάρχει κάποιος τρόπος που ενώ υπάρχει και πακέτο νόβα να δείχνει τα κανάλια σε mpeg4;

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ο δεκτης αυτος είναι mpeg4 οταν όμως είναι συνδεδεμενος με νοβα δείχνει τα ελληνικα κανάλια μεσω του δορυφόρου και όχι μεσω της digea! σωστα; κι έτσι έχουν κακη ποιότητα μερικά! υπάρχει κάποιος τρόπος που ενώ υπάρχει και πακέτο νόβα να δείχνει τα κανάλια σε mpeg4;

Δυστυχώς για λόγους συμβατότητας με τους παλαιούς δέκτες, όλα τα SD κανάλια της Νόβα εκπέμπουν ακόμη σε MPEG2. Ο ΟΤΕ έχει μόνο δέκτες MPEG4 και έτσι δεν έχει τέτοιο θέμα.

Μπορείς να βάλεις USB DVB-T stick στον Pace και να πιάνει τα επίγεια ψηφιακά, εφ' όσον εκπέμπονται στην περιοχή σου. Το κόστος του νομίζω είναι 10-15 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις από τα καταστήματα Forthnet. Δεν κάνει οποιοδήποτε USB DVB-T stick, μόνο το συγκεκριμένο που δίνει η Nova/Forthnet.

Μπορείς να βάλεις USB DVB-T stick στον Pace και να πιάνει τα επίγεια ψηφιακά, εφ' όσον εκπέμπονται στην περιοχή σου. Το κόστος του νομίζω είναι 10-15 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις από τα καταστήματα Forthnet. Δεν κάνει οποιοδήποτε USB DVB-T stick, μόνο το συγκεκριμένο που δίνει η Nova/Forthnet.
στο κατάστημα μου είπαν πως κάτι τετοιο δεν υφίσταται!

Last edited:
Μάλλον έπεσες σε άσχετο. Προσπάθησε και σε άλλο κατάστημα Forthnet. Η λύση που σου προτείνει ο Παναγιώτης χησιμοποιείται για την επίγεια Nova.

Μάλλον έπεσες σε άσχετο. Προσπάθησε και σε άλλο κατάστημα Forthnet. Η λύση που σου προτείνει ο Παναγιώτης χησιμοποιείται για την επίγεια Nova.

σε συνδυασμο πάντα με την νόβα;

http://gr.kingofsat.net/tp.php?tp=158

Στην λίστα με το τι δειχνει ο αναμεταδότης τώρα υπάρχει ενα καναλι με νουμερο 15560 το οποίο δεν υπήρχε μέχρι εχθές. Μπορεί καποιος να καταλάβει τι ακριβώς δειχνει; Μήπως ειναι καποια δοκιμή; Ειναι 3 ημέρες που εμφανίστηκε.

15560 1024 MPEG Video N/A N/A 2013-03-21

Γνωρίζει καποιος το PDC_service τι ειναι; Χρόνια θελω να το ρωτήσω αλλα το ξεχνάω....

Last edited:
Γεια σας! Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία για τον δέκτη. Δεν γίνεται χειροκίνητη εγκατάσταση δικτύων; Είχα τον Panasat 720i και μου έδωσαν δώρο τον Pace, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια απο μία συχνότητα που θέλω. Τι μπορώ να κάνω;

Γεια σας! Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία για τον δέκτη. Δεν γίνεται χειροκίνητη εγκατάσταση δικτύων; Είχα τον Panasat 720i και μου έδωσαν δώρο τον Pace, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια απο μία συχνότητα που θέλω. Τι μπορώ να κάνω;
Τίποτα .

Status
Not open for further replies.