Δε μεταβιβάζονται οι δέκτες, παρά μόνο σε πρώτο βαθμό συγγένειας. Το οποίο βέβαια είναι κατά τη γνώμη μου παράνομο, ο δέκτης αν τον έχεις αγοράσει σου ανήκει και έχεις κάθε δικαίωμα να τον μεταβιβάσεις σε όποιον θέλεις. Δυστυχώς κάνουν ότι θέλουν χωρίς να επεμβαίνει κανείς.Θα ηθελα να ρωτησω εαν η αγορα του αποκωδικοποιητη 831 ειναι υποχρεωτικη, σε καποιον που ΗΔΗ διαθετει αλλον ομοιο, ο οποιος του ξεμεινε απο ληξη συμβολαιου.
Οχι, στο δικο μου ονομα ηταν και τωρα θα ηθελα να τον δωσω στο πατερα μου προκειμενου αυτος να αλλαξει εταιρια και να παει απο τη WIND στη FORTHNET 3Play.
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ο δεκτης αυτος είναι mpeg4 οταν όμως είναι συνδεδεμενος με νοβα δείχνει τα ελληνικα κανάλια μεσω του δορυφόρου και όχι μεσω της digea! σωστα; κι έτσι έχουν κακη ποιότητα μερικά! υπάρχει κάποιος τρόπος που ενώ υπάρχει και πακέτο νόβα να δείχνει τα κανάλια σε mpeg4;
Μπορείς να βάλεις USB DVB-T stick στον Pace και να πιάνει τα επίγεια ψηφιακά, εφ' όσον εκπέμπονται στην περιοχή σου. Το κόστος του νομίζω είναι 10-15 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις από τα καταστήματα Forthnet. Δεν κάνει οποιοδήποτε USB DVB-T stick, μόνο το συγκεκριμένο που δίνει η Nova/Forthnet.ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ο δεκτης αυτος είναι mpeg4 οταν όμως είναι συνδεδεμενος με νοβα δείχνει τα ελληνικα κανάλια μεσω του δορυφόρου και όχι μεσω της digea! σωστα; κι έτσι έχουν κακη ποιότητα μερικά! υπάρχει κάποιος τρόπος που ενώ υπάρχει και πακέτο νόβα να δείχνει τα κανάλια σε mpeg4;
στο κατάστημα μου είπαν πως κάτι τετοιο δεν υφίσταται!Μπορείς να βάλεις USB DVB-T stick στον Pace και να πιάνει τα επίγεια ψηφιακά, εφ' όσον εκπέμπονται στην περιοχή σου. Το κόστος του νομίζω είναι 10-15 ευρώ και μπορείς να το αγοράσεις από τα καταστήματα Forthnet. Δεν κάνει οποιοδήποτε USB DVB-T stick, μόνο το συγκεκριμένο που δίνει η Nova/Forthnet.
Μάλλον έπεσες σε άσχετο. Προσπάθησε και σε άλλο κατάστημα Forthnet. Η λύση που σου προτείνει ο Παναγιώτης χησιμοποιείται για την επίγεια Nova.
Τίποτα .Γεια σας! Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία για τον δέκτη. Δεν γίνεται χειροκίνητη εγκατάσταση δικτύων; Είχα τον Panasat 720i και μου έδωσαν δώρο τον Pace, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια απο μία συχνότητα που θέλω. Τι μπορώ να κάνω;
Γεια σας! Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία για τον δέκτη. Δεν γίνεται χειροκίνητη εγκατάσταση δικτύων; Είχα τον Panasat 720i και μου έδωσαν δώρο τον Pace, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω κανάλια απο μία συχνότητα που θέλω. Τι μπορώ να κάνω;
Δυστυχώς δε γίνεται. Βλέπεις μόνο όσα κανάλια κατεβάζει ο δέκτης από τους hotbird.Γίνεται στον Nova HD 831 να προσθέσω και άλλα ελεύθερα Hotbird κανάλια; ή όχι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.