Μα οι περισσότερες ταινίες σε bluray είναι σε 1080p24, γιατί να μη μεταδίδονται έτσι και στη δορυφορική είναι το θέμα ...
Μα οι περισσότερες ταινίες σε bluray είναι σε 1080p24, γιατί να μη μεταδίδονται έτσι και στη δορυφορική είναι το θέμα ...
H κίνηση με 24 frames είναι προβληματική. Απλά οι περισσότερες τηλεοράσεις πλέον έχουν παρεμβολή καρέ (motion interpolation) και καλύπτεται κάπως το πρόβλημα.
Βέβαια και η μετατροπή 24 σε 50 (για την αναμετάδοση από τον σταθμό) μπορεί και αυτή να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν γίνει σωστά.
Αν είσαι ενεργός συνδρομητής Nova δορυφορικής (όχι επίγειας) και ζητήσεις και stickάκι το παίρνεις 10 ή 30?
Ξέρει κανένας αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το dvb-t usb dongle με τον Pace 831 για θέαση των ελεύθερων επίγειων ψηφιακών αν δεν έχουμε (ή είχαμε) nova επίγεια; Γιατί στο κατάστημα δεν ήξεραν και μετά από τηλεφώνημα στα κεντρικά μου είπαν οτί είναι κλειδωμένη η usb και δεν θα δουλέψει το φλασάκι χωρίς τη nova επίγεια!
Ισχύει ή μου πούλησαν παραμύθι για να μου πλασάρουν τη nova επίγεια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.