NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Welcome to the pace world Σοφοκλη :) 1. Τί εννοεις πως αλλα πατας και αλλα κάνει; 2. Μια χαρα ειναι το σημα, αν και εφοσον εχει κλειδωσει στη συχνότητα χωρις να τη χανει καθε τοσο. Γενικα το EPG ειναι αργο, υπερβολικα αργο ανα στιγμές, αργο navigation, προγραμματα να λειπουν κτλ.

Καλώς σας βρήκα! 1) εννοώ ότι πολλές φορές εκεί που αλλάζω κανάλια με πάει στο μενού, μου κλείνει τον δέκτη, με πάει στο radio και διάφορα άλλα! 2)α οπότε δεν είναι πρόβλημα σήματος η δικο μου... Είναι γενικό το κακό!

Last edited by a moderator:
Με εχει παει στο μενου και μου εχει κλεισει το δεκτη και σε μενα. Στο ραδιο δεν μου εχει συμβει, αλλα οπως εχει αναφερθει ειναι δεκτης με προσωπικοτητα οποτε εκρινε πως μαλλον ηθελες χαλαρωση.. ;) Ναι μη σε αγχωνει, δεν εχεις κατι κακο, θα το συνηθισεις με τον καιρο..

Βασικά το EPG ειναι και ο λόγος που δεν κλείνω πότε τον αποκωδικοποιητη... Πίστευα ότι έτσι θα τα εμφανιζε πιο γρήγορα... Οπότε άκυρο και αυτό! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

καταρχην καλησπερα ειμαι καινουριος στο φορουμ σας διαβαζω αρκετο καιρο αλλα πρωτη φορα μπαινω στην διαδικασια να γραψω κατι και θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω nova Nova Multiview σημερα διαβασα στο φορουμ για την αναβαθμιση στον Novabox HD PVR 865 και την εκανα ολα οκ αμεσως μετα ειδα στον NovaBox HD 831 οτι ειχε και εκει αναβαθμιση και την εκανα και σε αυτον εσας σας βγαζει καποια αναβαθμιση στον 831

Εμενα τελειωσε ολα κομπλε.Εκανε και scan βρηκε και τα rai μια χαρα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ολοκλήρωσα τη διαδικασία και μετά δεν έχω ήχο (!!!)
Μετά από επικοινωνία, είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με το HDMI (!!!)
Μου ζήτησαν τον τύπο της τηλεόρασης και πρότειναν να βάλω scart για να βλέπω μέχρι να λύσουν το πρόβλημα (!!!)

Έλεοςςςςςς ....

Εγω ειμαι με scart για αυτο εχω ηχο.Απαραδεκτο παντως να εχει προβλημα το hdmi με τον ηχο.Ας μην κανει κανενας update μεχρι να λυθει το προβλημα

Μόλις σύνδεσα με scart επανήλθε ο ήχος αλλά το όλο σκηνικό θεωρείται τουλάχιστον απαράδεκτο.

Δεν επιτρέπεται να ανακοινώνεται η αναβάθμιση και να υπάρχει "ασυμβατότητα" με το hdmi με το οποίο συνδέονται, φαντάζομαι, οι περισσότεροι αποκωδικοποιητές.

Απάντηση: *** Nova official support ***

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ολοκλήρωσα τη διαδικασία και μετά δεν έχω ήχο (!!!)
Μετά από επικοινωνία, είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με το HDMI (!!!)
Μου ζήτησαν τον τύπο της τηλεόρασης και πρότειναν να βάλω scart για να βλέπω μέχρι να λύσουν το πρόβλημα (!!!)

Έλεοςςςςςς ....

Σε ποια τηλεόραση συνδέεις το hdmi;

την αναβαθμιση την κανατε εσεισ η εγινε αυτοματα? εμενα μου γραφει δεν υπαρχει αναβαθμιση

@AnDas
Panasonic TX-P50VT30

@speed79
Από το μενού, Ρυθμίσεις, Αναβάθμιση.
Η αναβάθμιση ανακοινώθηκε σήμερα, επομένως δεν μπορεί να την έχει ο αποκωδικοποιητής σου.

ηθελε να βγει και να ξαναμπει στην πριζα. την βρηκε την αναβαθμιση και την περναει τωρα. με εργοστασιακες ρυθμισεις δε την εβρισκε

Ολα οκ με την αναβάθμιση.Συνολική διάρκεια απο την στιγμή που επελέξα την αναβάθμιση μέχρι να ξαναδώ τα κανάλια 17 λεπτά.Πρώτη αίσθηση το ΕPG λειτουργεί πιο γρήγορα.

και σε εμενα ολα καλα και προς το παρον δε κολλαει στις εναλλαγες καναλιων

Όλα χάλια με την αναβάθμιση. Ίδιο πρόβλημα με του makfil.
Ανάθεμα την ώρα που την έκανα!
Τώρα πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση της αναβάθμισης,
για να επέλθει επίλυση του προβλήματος με τη σύνδεση hdmi,
και μέχρι τότε θα βλέπω μέσω scart σύνδεσης,
η οποία δεν αναβαθμίζει και τόσο την εικόνα.
Εύγε, παλικάρια!:worshippy:

Status
Not open for further replies.