NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Εμενα τελειωσε ολα κομπλε.Εκανε και scan βρηκε και τα rai μια χαρα

Last edited by a moderator:
ΠΡΟΣΟΧΗ

Ολοκλήρωσα τη διαδικασία και μετά δεν έχω ήχο (!!!)
Μετά από επικοινωνία, είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με το HDMI (!!!)
Μου ζήτησαν τον τύπο της τηλεόρασης και πρότειναν να βάλω scart για να βλέπω μέχρι να λύσουν το πρόβλημα (!!!)

Έλεοςςςςςς ....

Εγω ειμαι με scart για αυτο εχω ηχο.Απαραδεκτο παντως να εχει προβλημα το hdmi με τον ηχο.Ας μην κανει κανενας update μεχρι να λυθει το προβλημα

Μόλις σύνδεσα με scart επανήλθε ο ήχος αλλά το όλο σκηνικό θεωρείται τουλάχιστον απαράδεκτο.

Δεν επιτρέπεται να ανακοινώνεται η αναβάθμιση και να υπάρχει "ασυμβατότητα" με το hdmi με το οποίο συνδέονται, φαντάζομαι, οι περισσότεροι αποκωδικοποιητές.

Απάντηση: *** Nova official support ***

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ολοκλήρωσα τη διαδικασία και μετά δεν έχω ήχο (!!!)
Μετά από επικοινωνία, είπαν ότι υπάρχει ασυμβατότητα με το HDMI (!!!)
Μου ζήτησαν τον τύπο της τηλεόρασης και πρότειναν να βάλω scart για να βλέπω μέχρι να λύσουν το πρόβλημα (!!!)

Έλεοςςςςςς ....

Σε ποια τηλεόραση συνδέεις το hdmi;

την αναβαθμιση την κανατε εσεισ η εγινε αυτοματα? εμενα μου γραφει δεν υπαρχει αναβαθμιση

@AnDas
Panasonic TX-P50VT30

@speed79
Από το μενού, Ρυθμίσεις, Αναβάθμιση.
Η αναβάθμιση ανακοινώθηκε σήμερα, επομένως δεν μπορεί να την έχει ο αποκωδικοποιητής σου.

ηθελε να βγει και να ξαναμπει στην πριζα. την βρηκε την αναβαθμιση και την περναει τωρα. με εργοστασιακες ρυθμισεις δε την εβρισκε

Ολα οκ με την αναβάθμιση.Συνολική διάρκεια απο την στιγμή που επελέξα την αναβάθμιση μέχρι να ξαναδώ τα κανάλια 17 λεπτά.Πρώτη αίσθηση το ΕPG λειτουργεί πιο γρήγορα.

και σε εμενα ολα καλα και προς το παρον δε κολλαει στις εναλλαγες καναλιων

Όλα χάλια με την αναβάθμιση. Ίδιο πρόβλημα με του makfil.
Ανάθεμα την ώρα που την έκανα!
Τώρα πρέπει να περιμένω την αναβάθμιση της αναβάθμισης,
για να επέλθει επίλυση του προβλήματος με τη σύνδεση hdmi,
και μέχρι τότε θα βλέπω μέσω scart σύνδεσης,
η οποία δεν αναβαθμίζει και τόσο την εικόνα.
Εύγε, παλικάρια!:worshippy:

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

παιδια δοκιμαστε να τον βγαλετε απο την πριζα, καντε επαναφορα εργοστασιακων , μπειτε στο μενυ εκει που λεει ρυθμισεις ηχου και καντε δοκιμες

Τα ίδια κάνει και σε μένα με τον ήχο, μετά την αναβάθμιση ! Επίσης παρόλο που βάζω από το menu "καρφωτά" την έξοδο να είναι 1080i αυτή παραμένει 576p ! Το ίδιο κάνει ακόμα και εάν βάλω 720p. Τέλος όταν πηγαίνω από τον δέκτη της TV στο AV (HDMI 1) που έχω συνδέσει τον 831HD έχω εικόνα (χωρίς ήχο φυσικά και στα 576p) για 1 δευτερόλεπτο μετά μαυρίζει η οθόνη για 2 δεύτερα μετά πάλι εικόνα για 1 δεύτερο και μετά μένει στο μαύρισμα. Αν αλλάξω κανάλι (πχ από Novacinema 1 σε Novacinema 2) έχω εικόνα κανονικά (πάντα χωρίς ήχο και πάντα 576p) !
Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιες τηλεοράσεις. Και εγώ Panasonic έχω όπως ο "συνάδελφος" παραπάνω, την 50G10.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα ! Δεν γίνεται τίποτα !

Με Ultrex λούστηκες , λούσου με Ultrex και θα δεις (μόνο αυτό που δεν μου είπαν . . . . έλεος !)

βγαλτον απο την πριζα.αστον λιγο εκτος.ξανα-βαλτον στην πριζα και μετα κανε επναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
τα εκανες αυτα και συνεχιζει να κανει τα ιδια?

Ναι ρε συ , τα πάντα σου λέω. Το γνωρίζουν το πρόβλημα (λίγο αργά βέβαια το κατάλαβαν). Αφορά την συνεργασία του δέκτη , μέσω HDMI, με κάποιες τηλεοράσεις.

χμμμμ....εμενα και στους 2 που εκανα update,δεν μου παρουσιασαν καμια εμπλοκη.
ο 865 ειναι πανω σε μια pioneer 5090H και ο 831 σε μια samsung EH500.
απο τα λεγομενα σου,μαλλον υπαρχει προβλημα με καποιες panasonic.
για να δουμε σε ποσους αλλους και σε τι tv θα παρουσιαστει το προβλημα.

βαλτον με scart και δες τι ρυθμισεις εχει κρατησει στο μενου του hdmi μηπως καποια απο αυτες,δεν αρεσει στην tv σου.

Status
Not open for further replies.