NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Εσένα είναι εύκολη η λύση.
Πήγαινε στις ρύθμισεις, περιβαλλοντολογικές και βάλε ΟΧΙ και στα δύο.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ,σωστός ο συμφορουμίτης! Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Μερικές φορές εμφανίζεται μια σειρά από συγκεκριμένα γράμματα (αν θυμάμαι σωστά IGJIHOJNRQ) στην εικόνα. Αυτό γιατί συμβαίνει?

Ναι ε?Ούτε καν το είχα σκεφτεί ωραίος. Οπότε συμβαίνει σε όλους.. λίγο σπαστικό βέβαια να γίνεται αρκετές φορές κάθε μέρα... Σόρυ αν κάνω ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες..

Υπαρχει ενα προβλημα στον δικο μου αποκωδικοποιητη μετα την αναβαθμιση...
Κανοντας σαρωση με τον 831 τη μια φορα δεν μου κατεβαζει το Eurosport και το Eurosport 2
και οταν ξανακανω σαρωση δεν μου κατεβαζει το Eurosport HD (το 1 και 2 σε SD τα κατεβαζει)
Τα καναλια που κανω τη σαρωση ειναι το Novasports 1, το Highlights και το Mega...
Μηπως να ψαξω τις συχνοτητες των παραπανω καναλιω και να κανω μονος μου την εγκατασταση δικτυων?

Φιλε κανε εργοστασιακες ρυθμισεις και θα φτιαξει το προβλημα σου.

Μαλλον ειναι καποιο bug της τελευταιας εκδοσης.

Αλλαξε κάτι με την αναβάθμηση?? Δεν βλεπω κατι καλύτερο η χειροτερο. Αναρωτιέμαι τι κανουν, αλλάζουνε το νούμερο στην release και στελνουν αναβάθμηση η απλα ασχολούνται με το security? Αυτά τα favorites δεν μπορούν να τα φτιάξουν να αλλάζουνε σειρά?

Απ όσο γνωρίζω, δεν είμαι 100% σίγουρος, η δική μας πλατφόρμα δουλεύει με real time unix λογισμικό ενώ οι Ιταλοί, Γερμανοί και viasat (σε ποια χώρα απευθύνονται αυτοί; ) δουλεύουν linux.
Αυτό ίσως να εξηγεί γιατί ο δέκτης δουλεύει καλά στους ξένους και όχι σε μας.
Η αναβάθμιση έχει σίγουρα να κάνει με το iptv. Χθες δημοσίευσαν κυπριακές εφημερίδες ότι η αστυνομία εξάρθρωσε σερβερ με 50000, απίστευτο νούμερο, πελάτες.

Η Viasat νομιζω ειναι στις χωρες της Βαλτικης...
Αν λειτουργουν σε Linux γιατι δεν το κανουν και εδω και να μειωθουν τα προβληματα...
Επισης το προβλημα που ειχα και ανεφερα παραπανω λυθηκε μετα απο 8-9 σαρωσεις δικτυων...

Mε την τελευταια αναβαθμιση δεν ανοιγει ο δεκτης απο το τηλεκοντρολ.
Μονο απο το κουμπι του δεκτη.

Τι ειναι παλι αυτο ; Συμβαινει και σε αλλον ;

Μετά την αναβάθμιση έθεσες στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο όχι;

Η Viasat νομιζω ειναι στις χωρες της Βαλτικης...

Σουηδικη ειναι και απευθυνονται σε σκανδιναβικες και καποιες της βαλτικης. Ο pace σε αυτο εχει απολυτως διαφορετικο UI (για το λειτουργικο δε γνωριζω), και σιγουρα δεν εχει τα θεματα του αποκωδικοποιητη της νοβα

Mε την τελευταια αναβαθμιση δεν ανοιγει ο δεκτης απο το τηλεκοντρολ.
Μονο απο το κουμπι του δεκτη.

Τι ειναι παλι αυτο ; Συμβαινει και σε αλλον ;

Μετά την αναβάθμιση έθεσες στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις "απενεργοποίηση" και "αδρανοποίηση" στο όχι;

Τελικα αυτο ηταν.Δεν περιμενα οτι και το τηλεκοντρολ θα ηταν μη οικολογικο !!
Σε ενα φιλο μου ομως δουλευε μια χαρα το TELE-300 χωρις να κανει τις ρυθμισεις , περιεργο.

Ευχαριστω Σεραφειμ.

Εμένα πάλι ρε παίδες μετά την αναβάθμιση αναβοσβήνει συνεχεια..αλλά συνέχεια το φωτάκι στον δέκτη που σχετίζεται με το τηλεκοντρολ...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?
Εκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τιποτα.!!

Μα αν οι περιβαντολογικές ρυθμίσεις είναι στο 'ναι' θυμάμαι οτι υπήρχαν κάποια άλλα θεματακια,
όπως πχ σκαναρισμα καναλιών απο την αρχή κάθε φορά που ανοίγαμε τον δέκτη έτσι δεν είναι??

Τότε sorry κατάλαβα λάθος....απο την άλλη όμως εγώ στο "όχι" το έχω και μου αναβοσβήνει το λαμπάκι!!

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Πράγματι, αν το βγάλεις από την πρίζα για λίγα λεπτά θα σταματήσει να στο κάνει.
Μου το είχε εμφανίσει κι εμένα πριν αρκετό καιρό, ενώ έχω δει να το γράφουν τουλάχιστον άλλα 3 μέλη του forum και όλοι το αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο.

Status
Not open for further replies.