NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Και σε μένα το ίδιο, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έστρωσε.
Να αναφέρω δε ότι πριν λίγο ο δέκτης κολησε, η εικόνα στην τηλεόραση μαυρισε και μετά απο ένα δίλεπτο όπου τα φωτακια στο δεκτή έκαναν πάρτι η εικόνα επανήλθε μαζί με το γνώριμο πράσινο φωτάκι στη πρόσοψη.
Και όλα αυτά αυτόματα !!!!!! Μιλάμε για τεχνολογική υπεροχή.....
Ακόμη ένας ευτυχισμένος beta tester της τελευταίας αναβάθμισης!

παιδια ξερετε αν μπoρω να αλλαξω συχνοτητες στη νοβα για να βρω τα aljazzera sport και να προσθεσω καινουρια καναλια γιατι οταν το κανω ουσιαστικα κανει το παλιο search και πηγα στις ρυθμισεις και μου βγαζει καπου locked Μηπως ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω

Last edited by a moderator:
Δεν μπορείς, ο δέκτης κατεβάζει μόνο τα ελεύθερα που είναι προγραμματισμένος να κατεβάσει..

καλησπερα παιδια.η νεα αναβαθμιση που εδωσε η νοβα ξερει κανεις τι βελτιωνει ή τι επιπλεον δινει?

Στον 831 γιατι δεν δουλευουν οι υπηρεσιες pvr;

Ο 831 δεν έχει σκληρό δίσκο ώστε να αποθηκεύει ταινίες ή σειρές ή να κάνεις εγγραφές, οπότε δεν είναι pvr.

στη μια τηλεοραση εβαλε ο τεχνικος το 865 στην άλλη το 831 το 865 τα δειχνει ολα και on demand και σταματημα ξεκινημα το 831 τιποτα μηπως κανω κατι λαθος γιατι ρε παιδια πριν με το 3001 και στις 2 τηλεορασεις δουλευε το pvr αντι για καλυετρα χειροτερα τα κανανε?

Επαναλαμβάνω ο 831 δεν έχει σκληρό δίσκο, προφανώς έχεις multiview γι' αυτό έχεις τους 2 δέκτες σε διαφορετικές τηλεοράσεις, όμως ο 831 δεν είναι pvr οπότε ούτε εγγραφές μπορείς να κάνεις ούτε on-demand μπορείς να δεις από αυτόν, μόνο από τον 865.

ευχαριστω για την απαντηση ,αρα λογικα ηταν καλυτερα πριν μας δουλευουνε οι ανθρωποι αντι για καλυτερα χειροτερα τα κανανε πρωτα με εναν δεκτη τον pvr 3001 και στις 2 τηλεορασεις ειχα και υπηρεσιες pvr και on demand και multiview διαφορετικη θεαση δηλαδη σε καθε τηλεοραση

σαφως και ειναι η αποψη μου υποτιθεται οτι τεχνολογια εξελισεται και απλοποιειται,σε περιπτωση που θελω να εχω και υπηρεσια pvr πρεπει να τους πω να μου φερουν αλο ενα 865? θα γινει ετσι δουλεια?

Θα γίνει δουλειά έτσι, ο κάθε 865 λειτουργεί ανεξάρτητα από τον άλλον στο κομμάτι του pvr.

και μου ειπανε οπως ησασταν θα ειστε κυριε ακριβως,λεω σιγουρα ναι λεει και τωρα πρεπει να αλαζουμε δεκτη ας τα φερνανε απτην αρχη ετσι
τελοςπαντων συγνωμη αν σας κουρασα σας ευχαριστω ολους

Καλημερα! Ειδα οτι υπάρχει καινούρια αναβαθμιση για τον 831. Την κατεβαζουμε ή έχουμε προβλήματα με πανασονικ όπως πριν από λίγες μέρες? Επίσης πως αλλάζει η ονομασία του n/c cy σε n/c2hd

Δεν έχω προσέξει νέα αναβάθμιση γιατί δεν τολμάω να ανοίξω το μενού φοβούμενος την περιπέτεια που τράβηξα την τελευταία φορά. Πρόσεξα, όμως, ότι τις τελευταίες μέρες δεν ανοίγει ο δέκτης μόνος του, όπως έκανε αυτός που μου έφεραν σε αντικατάσταση του προηγούμενου στον οποίο είχα βάλει την αποτυχημένη αναβάθμιση.

Μήπως με το νέο fw λύθηκε και αυτό το πρόβλημα;

και μου ειπανε οπως ησασταν θα ειστε κυριε ακριβως,λεω σιγουρα ναι λεει και τωρα πρεπει να αλαζουμε δεκτη ας τα φερνανε απτην αρχη ετσι
τελοςπαντων συγνωμη αν σας κουρασα σας ευχαριστω ολους

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό, σου είπαν ότι θα είναι το ίδιο ενώ δεν είναι. Ο 3001 είχε πολλά πλεονεκτήματα που δυστυχώς στο πέρασμα στους Pace χάθηκαν. Έτσι κι αλλιώς πάντως δε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άλλο τον 3001. Ακόμα κι αν πάρεις δύο 865, δε θα έχεις την εμπειρία που είχες με τον 3001. Τα ondemand θα κατεβαίνουν χωριστά σε κάθε δέκτη, οι εγγραφές του πρώτου δέκτη δε θα είναι προσβάσιμες στο 2ο και το ανάποδο, το timeshift πλέον μηδενίζει στην αλλαγή καναλιού (αν θυμάμαι καλά στον 3001 είχε συνεχόμενο buffer) και πολλές άλλες μικροδιαφορές.

Παιδιά καλησπέρα έχω μόλις 2 εβδομάδες που έχω βάλει nova3play θέλω να μου πείτε ο NOVA Box HD 831 έχει θύρα usb γιατί όταν βάζω ένα στικακι με ταινίες δεν το διαβάζει ανάβει μην το στικακι αλλα δεν μου εμφανίζει τίποτα!

Status
Not open for further replies.