NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Με τη σάρωση έπιασα κάποια επίγεια αλλά όχι όλα!
Τα βασικά mega ant1 skai είναι εκτός!
Ευτυχώς τα πιάνω δορυφορικά

Περιοχή Θεσσαλονίκης που είμαι πιάνει όλες τις επίγειες ψηφιακές συχνότητες ,ακόμα και τις ανενεργές (είμαστε πάνω σε αλλαγή συχνοτήτων στην περιοχή). Ξαναδοκίμασε ,εκτός εάν η συχνότητα που εκπέμπουν τα συγκεκριμένα κανάλια στην περιοχή σου είναι εκτός του ορίου του ψηφιακού φάσματος του dongle (λίγο σπάνιο αλλά μου είχε τύχει με άλλο επίγειο δέκτη που είχα βάλει στους γονείς μου παλαιότερα).Εκτός αν είναι στα όρια το σήμα για την ευαισθησία του dongle στην συγκεκριμένη συχνότητα.

Last edited:
Παντως η λυση με το στικ δεν φαινεται και πολυ αξιοπιστη.Καλυτερα ενας καλος επιγειος ψηφιακος δεκτης.

Καλησπέρα ,πέρασα σήμερα από κατάστημα forthnet για να πάρω το stick και μου ζήτησαν 10 ευρώ, φυσικά και δε το πήρα, άρα αυτό το ΔΩΡΕΑΝ δε ισχύει

Αρχές του μήνα που πέρασα από κατάστημα forthnet μου το έδωσαν δωρεάν ,μόνο με έλεγχο ενεργής συνδρομής και ότι δε είχα πάρει άλλο.
Τέλος της προσφοράς;

Ναι φίλε publicdomain,το λογαριασμό πήγα να πληρώσω και το ζήτησα,τι να πω δε ξέρω

Είναι η πρώτη αναφορά πάντως από μέλος ότι ζήτησαν χρήματα. Τους είπες ότι διαβάζεις ότι δίνετε δωρεάν; η μήπως τελείωσε η ¨δωρεάν προσφορά¨

Είναι η πρώτη αναφορά πάντως από μέλος ότι ζήτησαν χρήματα. Τους είπες ότι διαβάζεις ότι δίνετε δωρεάν; η μήπως τελείωσε η ¨δωρεάν προσφορά¨
Ναι φίλε μου ,τους το είπα και μάντεψε τι μου είπε, " η δικιά μας τακτική στο δικό μας κατάστημα είναι να το πουλάμε 10 ευρώ " , σε κατάστημα της forthnet πήγα όχι στον κωτσοβολο

Edit αν κάνω αναφορά στα κεντρικά της forthnet θα βγάλω άκρη;

franchise ε ? μαλιστα........Ok εστειλα στο support , να δουμε τι γινετε

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Να κάνεις, γιατί τα καταστήματα είναι franchise.

Σωστά.
Πάντως αν θυμάμαι καλό ο Χάρης πήρε 2 μιας και έχει 2 δέκτες (Multiview) χωρίς χρέωση. Τώρα στην επαρχία τα πράγματα είναι διαφορετικά;

Καλησπέρα λεβέντες, να ναι καλά το support, μετά από παρέμβασή τους αύριο πάω να παραλάβω ,σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Φίλοι μου καλοί, πάρτε και για μένα ένα δωρεάν γιατί εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝ και το προσπαθώ εδώ και μήνες (είμαι ανενεργός συνδρομητής και δεν δέχονται να μου το δώσουν). Δεν θέλω να κάνω hijack το τοπικ με προσωπικά μου θέματα. Αλλά εάν υπάρχει κάποιος φίλος που δέχεται να μου δώσει ένα usb dongle (εφόσον είναι για εσάς τόσο εύκολο να το προμηθευτείτε)... please help.
Περιοχή Θεσσαλονίκη. ΥΓ. Ζητώ λίγο επιείκεια από τους moderators. Ευχαριστώ πολύ.

Xronia πολλά σε όλους μας παιδιά. Το πήρα πριν λιγο χωρις καμια δεύτερη κουβέντα .Μολις το ζητησα κατευθείαν μου το έδωσαν δωρεάν. Και πάλι καλή χρονιά να έχουμε όλοι .Τώρα πιάνω όλα τα καναλια που δεν είχε η Νοβα με το ιδιο κοντρολ .Πολύ καλή κίνηση μπράβο ΝΟΒΑ

Status
Not open for further replies.