NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Στην περίπτωση που κάνει scan με το dongle τοποθετημένο στον δέκτη όλο και κάποια κανάλια θα του λείπουν μετά, από το μπουκέτο της nova. Δεν μου έχει τύχει περίπτωση να κάνω scan με το dongle τοποθετημένο και να μην έχω χάσει κανάλια,που με την παραπάνω διαδικασία τα ξαναεπαναφέρω.

Εγω μετα απο 3-4 αποτυχημενες προσπαθειες φορτωσης με το στικ εγκατελειψα την προσπαθεια.Οταν κανει σαρωση με το στικ πανω κατεβαζει ολο το επιγειο ενω απο NOVA δεν κατεβαζει ουτε τα μισα.

Όταν λες NOVA αναφέρεσαι στο μπουκέτο ή στα free to air. Γιατί στην πρώτη περίπτωση λείπουν 2-6 κανάλια τα όποια αν ακολουθήσεις τον οδηγό δεν θα έχεις προβλήματα. Στην δεύτερη περίπτωση τις περισσότερες φορές λείπουν πάνω από 100+ . Περνώντας οι μέρες θα προσέξεις οτι ο δέκτης προσθέτει κάποιες συχνότητες στα free to air , αυτό θα το καταλάβεις από την διπλή αρίθμηση πχ 1 112223334567....

Περίεργο τόσα πολλά, μέχρι 6 μου έχει τύχει. Πάντως στην περίπτωση που θέλεις το dongle επάνω η λύση είναι να βρεις πια κανάλια σου λείπουν, απο ποια συχνότητα.Να βρεις απο το πχ kingofsat πια άλλα κανάλια εκπέμπουν από την ίδια συχνότητα , να κάτσεις σε κάποιο από αυτά για λίγο και τα κανάλια θα σου εμφανιστούν. Με την προϋπόθεση ότι στα free to air υπάρχει η συχνότητα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελπίζω σε μια μελλοντικό update του firmware που θα λύσει το παραπάνω πρόβλημα που εμφανίζεται οταν συνδέσεις το dongle (το οποίο βρίσκω χρήσιμο απο την στιγμή που θέλουμε να βλέπουμε κσι τα τοπικά κανάλια) στον δέκτη και θα μας απαλλάξει από την παραπάνω διαδικασία! Πάντως σε συνομιλία που είχα με την τεχνικη υποστήριξη δεν έχει πέσει στην αντίληψή τους το πρόβλημα.

Με τη σάρωση έπιασα κάποια επίγεια αλλά όχι όλα!
Τα βασικά mega ant1 skai είναι εκτός!
Ευτυχώς τα πιάνω δορυφορικά

Περιοχή Θεσσαλονίκης που είμαι πιάνει όλες τις επίγειες ψηφιακές συχνότητες ,ακόμα και τις ανενεργές (είμαστε πάνω σε αλλαγή συχνοτήτων στην περιοχή). Ξαναδοκίμασε ,εκτός εάν η συχνότητα που εκπέμπουν τα συγκεκριμένα κανάλια στην περιοχή σου είναι εκτός του ορίου του ψηφιακού φάσματος του dongle (λίγο σπάνιο αλλά μου είχε τύχει με άλλο επίγειο δέκτη που είχα βάλει στους γονείς μου παλαιότερα).Εκτός αν είναι στα όρια το σήμα για την ευαισθησία του dongle στην συγκεκριμένη συχνότητα.

Last edited:
Παντως η λυση με το στικ δεν φαινεται και πολυ αξιοπιστη.Καλυτερα ενας καλος επιγειος ψηφιακος δεκτης.

Καλησπέρα ,πέρασα σήμερα από κατάστημα forthnet για να πάρω το stick και μου ζήτησαν 10 ευρώ, φυσικά και δε το πήρα, άρα αυτό το ΔΩΡΕΑΝ δε ισχύει

Αρχές του μήνα που πέρασα από κατάστημα forthnet μου το έδωσαν δωρεάν ,μόνο με έλεγχο ενεργής συνδρομής και ότι δε είχα πάρει άλλο.
Τέλος της προσφοράς;

Ναι φίλε publicdomain,το λογαριασμό πήγα να πληρώσω και το ζήτησα,τι να πω δε ξέρω

Είναι η πρώτη αναφορά πάντως από μέλος ότι ζήτησαν χρήματα. Τους είπες ότι διαβάζεις ότι δίνετε δωρεάν; η μήπως τελείωσε η ¨δωρεάν προσφορά¨

Είναι η πρώτη αναφορά πάντως από μέλος ότι ζήτησαν χρήματα. Τους είπες ότι διαβάζεις ότι δίνετε δωρεάν; η μήπως τελείωσε η ¨δωρεάν προσφορά¨
Ναι φίλε μου ,τους το είπα και μάντεψε τι μου είπε, " η δικιά μας τακτική στο δικό μας κατάστημα είναι να το πουλάμε 10 ευρώ " , σε κατάστημα της forthnet πήγα όχι στον κωτσοβολο

Edit αν κάνω αναφορά στα κεντρικά της forthnet θα βγάλω άκρη;

franchise ε ? μαλιστα........Ok εστειλα στο support , να δουμε τι γινετε

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Να κάνεις, γιατί τα καταστήματα είναι franchise.

Σωστά.
Πάντως αν θυμάμαι καλό ο Χάρης πήρε 2 μιας και έχει 2 δέκτες (Multiview) χωρίς χρέωση. Τώρα στην επαρχία τα πράγματα είναι διαφορετικά;

Status
Not open for further replies.