NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μαλλον ειναι beta η εκδοση και τους βγηκε κατα λαθος on air

Το έκανα αλλα το πρόβλημα παραμένει.. δε μπορώ να δω, αναβοσβήνει η εικόνα σε όλα τα κανάλια, (γυρνώντας το στα επίγεια όχι στη nova δείχνει μια χαρά) στο official δεν απαντάνε στο τηλέφωνο μια ώρα αναμονή θα φταίω εγώ τώρα αν τα πετάξω όλα στο δρόμο

Το hard reset γίνεται κρατώντας πατημένο για 10-15s κάποιο κουμπί στον δέκτη μπροστά, ποιό είναι δεν θυμάμαι χαχα, ένα google search :p

εικόνα έχω απλά κάνει ένα παράξενο πράμα.. σαν να αναβοσβήνεις ένα προβολέα πάνω στην οθόνη, από πίσω η εικόνα της nova φαίνεται αλλα είναι πολλή ενοχλητικό

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Το hard reset γίνεται κρατώντας πατημένο για 10-15s κάποιο κουμπί στον δέκτη μπροστά, ποιό είναι δεν θυμάμαι χαχα, ένα google search :p

το κουμπί μενυ είναι, το κρατάω πατημένο αλλα δεν κάνει τίποτα απλά παει στο μενου, έκανα επανεκκίνηση από της ρυθμίσεις αλλα δεν άλλαξε τίποτα..

για hard reset …. κρατάτε πατημένο για 5sec το “menu” στην πρόσοψη του δέκτη – πατάτε “αριστερό βελάκι” και “Οκ”

Και στις δύο περιπτώσεις; Και με hdmi και με scart; Δες αν πατάνε καλά τα καλώδια.

ναι k με τα δυο, το καλώδιο δεν το πείραξε κανεις τόσο καιρό πως έδειχνε μια χαρά, χτες έγινε η αναβάθμιση σήμερα παρουσίασε το πρόβλημα, μπορεί να τα έφτυσε o αποκωδικοποιητης, έχω μια ώρα στο τηλέφωνο άντε να δούμε ποτε θα πάρω σειρά

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για hard reset …. κρατάτε πατημένο για 5sec το “menu” στην πρόσοψη του δέκτη – πατάτε “αριστερό βελάκι” και “Οκ”

το βρήκα,το θέμα είναι ότι το πατάω k δεν κάνει τίποτα,απλά πάει στο μενού

για hard reset …. κρατάτε πατημένο για 5sec το “menu” στην πρόσοψη του δέκτη – πατάτε “αριστερό βελάκι” και “Οκ” .Δεν αφήνουμε το menu οταν παταμε τα υπολοιπα και περιμενουμε λιγο πριν τα αφήσουμε

ναι k με τα δυο, το καλώδιο δεν το πείραξε κανεις τόσο καιρό πως έδειχνε μια χαρά, χτες έγινε η αναβάθμιση σήμερα παρουσίασε το πρόβλημα, μπορεί να τα έφτυσε o αποκωδικοποιητης, έχω μια ώρα στο τηλέφωνο άντε να δούμε ποτε θα πάρω σειρά

το βρήκα,το θέμα είναι ότι το πατάω k δεν κάνει τίποτα,απλά πάει στο μενού

Δε θα κάνεις δουλειά από το τηλέφωνο. Πες το στα παιδιά του support και θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Όταν είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τις panasonic με είχαν βοηθήσει άμεσα.

Μίλησα με nova μετά από 37 λεπτά.. κανε αυτό κανε εκείνο.. βγάλε τη κάρτα ξανάβαλε τη κάρτα.. βγαλτον από το ρεύμα ξαναβαλτον στο ρεύμα.. τελικά η εικόνα ήρθε. Τον ρωτάω αν το ξανακάνει τι γίνετε, να επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας μου λέει.
Εξυπηρετήσει όχι αστεία..

Δε θα κάνεις δουλειά από το τηλέφωνο. Πες το στα παιδιά του support και θα σε βοηθήσουν σίγουρα. Όταν είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τις panasonic με είχαν βοηθήσει άμεσα.

Εβγαλα άκρη τελικά από το τηλ, άφησα μήνυμα στο official από της 4 αλλα δεν απαντα κανεις

Εβγαλα άκρη τελικά από το τηλ, άφησα μήνυμα στο official από της 4 αλλα δεν απαντα κανεις

κάποιος που έχει κάνει την αναβαθμίσει ας μου πει ποσα κανάλια του κατεβάζει, γιατί εμενα μου κατεβάζει μονο 180, είχε μερικά κανάλια στο public που έβλεπε η κυρα k εξαφανίστηκαν k έχω λίγο γκρίνια..

Μαλλον τους σνοιξε στιγμιαια και ελαχιστοι την κατεβασαν....

Παμτως λογικα θα δωθει μαζι και με τους νεους δεκτες

Status
Not open for further replies.