NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
πριν 1 μηνα περιπου ειχα παρει τηλεφωνο στην nova και μου ειπαν θα βγει νεα αναβαθμιση αλλα δεν ηξεραν το πότε θα την βγαλουν.

πριν λιγο πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ότι δεν ξερουν τιποτα για νεα αναβαθμιση

Το τηλεκοντρολ παιζει χωρις προβληματα, κολλαει για 1δευτ η εικονα οταν αλλαζεις καναλια, μερικες φορες οταν παταω πχ το καναλι 300 δεν το περνει μεε την μια.
κάποιος που έχει κάνει την αναβαθμίσει ας μου πει ποσα κανάλια του κατεβάζει, γιατί εμενα μου κατεβάζει μονο 180, είχε μερικά κανάλια στο public που έβλεπε η κυρα k εξαφανίστηκαν k έχω λίγο γκρίνια..
Τοσα εβγαλε και σε μενα.

Μαλλον τους σνοιξε στιγμιαια και ελαχιστοι την κατεβασαν....
Την τεσταρουμε εμεις οι λιγοι που την κατεβασαμε.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Το τηλεκοντρολ παιζει χωρις προβληματα, κολλαει για 1δευτ η εικονα οταν αλλαζεις καναλια, μερικες φορες οταν παταω πχ το καναλι 300 δεν το περνει μεε την μια.

Τοσα εβγαλε και σε μενα.

Την τεσταρουμε εμεις οι λιγοι που την κατεβασαμε.
Γίναμε beta testers χωρίς να το καταλάβουμε!

Χαχα , στις ρυθμισεις μας γραφει PACE STB FIELD TEST (2) APRIL. THANK YOU

Ειδα και γω σε μερικα (αν οχι ολα) καναλια αρκετα χαμηλο σημα. Πχ στο novasport2 εχω ακριβεια 42% και σταθμη 56%. Δεν ξερω αν ειναι πραγματικο ή εχει φαει κολλημα ο δεκτης.
Στο τηλεκοντρολ το μονο κολλημα του ειναι το πληκτρο κατω απο το ΟΚ (V) το οποιο θελει παρα πολλες φορες πατημα για να πιασει την εντολη.

Last edited:
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Χαχα , στις ρυθμισεις μας γραφει PACE STB FIELD TEST (2) APRIL. THANK YOU

Ειδα και γω σε μερικα (αν οχι ολα) καναλια αρκετα χαμηλο σημα. Πχ στο novasport2 εχω ακριβεια 42% και σταθμη 56%. Δεν ξερω αν ειναι πραγματικο ή εχει φαει κολλημα ο δεκτης.
Στο τηλεκοντρολ το μονο κολλημα του ειναι το πληκτρο κατω απο το ΟΚ (V) το οποιο θελει παρα πολλες φορες πατημα για να πιασει την εντολη.
Την χαμηλή στάθμη την έχω παρατηρήσει κι εγώ σε κάποιες συχνότητες. Τουλάχιστον σήμερα που το έβαλα στο 1080i η εικόνα έπαιζε σωστά χωρίς σπασίματα στην κινηση. Επίσης πλέον φορτώνει και τα λογότυπα των καναλιών στην λεζάντα την οριζόντια όταν αλλάζεις κανάλι. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν πατήσεις radio, μετά δεν γυρίζει σε tv με το κουμπί tv και θα πρέπει για να πας σε κανάλι, να πατήσεις το OK και να πας μέσω της λιστας! Τελικά USB δοκίμασε κάνεις να δούμε αν μπόρεσε να κάνει εγγραφή; Πάντως κάτι ετοιμάζουν μέσω router και ίντερνετ, γιατί στις πληροφορίες του δέκτη έχει αυτές τις επιλογές απλώς λέει ότι δεν έχει συνδεθεί!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλα εμενα του έπεσε βαριά... η αναβαθμίσει του δεκτη, εκτος από κάνα εξάωρο που δεν έβλεπα χτες το απόγευμα λόγο "αστάθειας" της εικόνας, το βραδυ κάνα τρίωρο νέο πρόβλημα.. ανά δυο δευτερα μια μαύριζε η εικόνα μια έδειχνε μια μαύριζε η εικόνα μια έδειχνε k όταν έδειχνε η εικόνα ήταν γεμάτη γραμμές, αλλα όχι σπασίματα όπως κάνει όταν βρέχει ένα άλλο πράμα. όσο για το σήμα k εμενα είναι πολλή χαμηλό, ποιότητα λέει 55 ισχύς 50 από εκεί που ήταν 100 k 95, εντωμεταξύ ο καιρός είναι μια χαρά ξαστεριά έχει. Τέλος πάντων παω για δουλειά γιατί τέλος του μηνα η nova πρέπει να πληρωθεί, θα περιμένω το μεσημέρι να με πάρει ο τεχνικός να δούμε τη θα γίνει.
Την καλημέρα μου.

Με δέκτες του πεταματού, firmware που γράφτηκε στο πόδι από ότι φαίνεται, τι να περιμένει κανείς.

κανα νεο screen shot εχετε παιδια απο τα μενου? να παρουμε μια ιδεα

Εγώ πιστεύω πως κάτι έχει γίνει από λάθος. Κάποιο test δοκιμή δεν ξέρω πώς να το πω. Έως τώρα μόνο τρία μέλη είδαν αναβάθμιση στο δέκτη τους.
Ας περιμένουμε κάποια επίσημη ενημέρωση.

Και γω αυτο πιστευω. ισως να την ανοιξαν για να την κατεβασουν σε δοκιμαστικους δεκτες και μερικα τσακαλια απο το forum ετυχε να τσεκαρουν εκεινη την ωρα για αναβαθμιση και την κατεβασαν

Η αναβάθμιση από το φίλο spyrosrotary έχει γίνει σύμφωνα με το ποστ του 02:06 λίγο μετά ο φίλος Al capone και teo10. Συζήτηση έως τα ξημερώματα. Είναι και ο λόγος που λέω μήπως έγινε κάποιο τεστ.
Όλα αυτά είναι φυσικά εικασίες. :a0210:

καπου αναφερθηκε και το ονομα της εκδοσης και νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν δοκιμη, ελεγε κατι test april

Και εγω πάντως τέτοια ώρα τσεκάρισα αλλά δεν εμφανίστηκε :D

Με όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρουν τα παιδιά που την πέρασαν, δεν ελπίζω σε release έστω ήμι-stable version πρίν το τέλος του καλοκαιριού.

πιστεω ολα αυτα εντασσονται και με τους νεους δεκτες που θα ερθιυν, δηλαδη ενα ενοιποιημενο λογισμικο μεταξυ παλλιων και νεων δεκτων που απο οτι φανηκε θα δινει εγγραφη και streaming

αν οχι εγγραφη στον 831 ισως το usb ειναι απαραιτητο για το streaming

δηλαδη παροχη και νεων υπηρεσιων. λογικα αυτο θα γινει στο τελος της σεζον με αρχη της αλλης ωστε να μετα την τεραστια απωλεια του cl να φανει οτι γινεται ενδυναμωση σε αλλους τομεις

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να με κάνει να μην μπορώ να δω τηλεόραση! Σε λίγο θα ανεβάσω φωτογραφίες!

Εγω παντως αν ηξερα οτι ειναι beta εκδοση δεν θα την εβαζα, οχι οτι δεν βλεπω αλλα φοβαμαι μην φαω φολα αλλη στιγμη.
Αυτο με το ιντερνετ που γραφει μαλλον θα ειναι για το e-bill που γραφει στις ρυθμισεις.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

κανα νεο screen shot εχετε παιδια απο τα μενου? να παρουμε μια ιδεα

πως μπορώ να ανεβάσω πατάω εκεί που λεει insert image k ανοίγει ένα παραθυράκι τι πρέπει να κάνω?

Status
Not open for further replies.