Φαινεται οτι ηταν θεμα μπαταριων η μη σωστη αποκριση, αν ξαναδω προβλημα θα το γραψω. Προς το παρον φαινεται οκ.Μπορείς να πεις τι πρόβλημα έχεις με το τηλεκοντρόλ;
Από τις 25/6 που έχω πάρει την αναβάθμιση, το πρόβλημα με το κοντρόλ που αναφέραμε συνεχώς (κολλήματα μη σωστή απόκριση κλπ) δεν υφίσταται πλέων. Ούτε μία φορά δεν έχει κολλήσει. Επίσης ποτέ δεν έχω δει κολλημένο το δέκτη (παγωμένη εικόνα) η ότι χάθηκε το σήμα. Επίσης τα eurosport δεν χάνονται όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι στην θέση τους 20 μέρες τώρα. :smile:
Εγω παντως την περασα με force update
reset -> stand by -> πάνω βελος -> κάτω βέλος -> stand by.
Με αυτον τον τροπο αναγκαζεις τον δεκτη να κατεβασει αναβαθμιση, αναξραρτητα αν ειναι η ιδια που εχει η οχι.
Με αυτον τον τροπο αναγκαζεις τον δεκτη να κατεβασει αναβαθμιση, αναξραρτητα αν ειναι η ιδια που εχει η οχι.
Η διαδικασία που περιέγραψες, είναι ίδια με αυτή που κάνουμε μέσα από το μενού. Το ποιο πιθανό είναι να ήταν η σειρά σου. Αν θέλεις πες αν λειτουργεί η ενδιάμεση μνήμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.