NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μου ηρθε πριν λιγο και σε μενα η αναβαθμιση, γραφει: Download version/ Software version 53/ 1.0.4.17
Θα γραψω τις εντυπωσεις μου αργοτερα μιας και εχω δοκιμασει και την beta να δω αν διορθωσαν τα πραγματα.
Εγω παντως δεν βλεπω καμια τρελλη αλλαγη σε σχεση με την beta εκδοση που ειχα. Περιμενα να διορθωσουν το τηλεκοντρολ αλλα παλι τα ιδια.

Περιμενα να διορθωσουν το τηλεκοντρολ αλλα παλι τα ιδια.
Μπορείς να πεις τι πρόβλημα έχεις με το τηλεκοντρόλ;
Από τις 25/6 που έχω πάρει την αναβάθμιση, το πρόβλημα με το κοντρόλ που αναφέραμε συνεχώς (κολλήματα μη σωστή απόκριση κλπ) δεν υφίσταται πλέων. Ούτε μία φορά δεν έχει κολλήσει. Επίσης ποτέ δεν έχω δει κολλημένο το δέκτη (παγωμένη εικόνα) η ότι χάθηκε το σήμα. Επίσης τα eurosport δεν χάνονται όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι στην θέση τους 20 μέρες τώρα. :smile:

πως καταλαβενεις οτι ειναι περασμενη η αναβαθμιση απο το μενου πως το κοιτας ... παντως εμενα γινονται πολυ παλαβα με το τηλεκοντρολ παω το νουμερο 3 και μου βγαζει ενταση ηχου μετα παταω ενταση ηχου και μου αλλαζει καναλι μιλαμε δεκτης με προσωπικοτητα :) ..

Απότι καταλαβαίνω όσοι πήρανε πήρανε.
Δέκα μέρες τον έχω ανοιχτό τον δέκτη και αναβάθμιση γιοκ. Μάλλον δεν είμαι απο τους τυχερούς.
Τον έκλεισα (οικολογική συνείδηση ναουμ') και όταν βγει κανονικά για όλους θα την κάνω μέσα από το μενού.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

μαλλον θα περασει τωραα διαδικασια αξιολογησης. λογικα τελος του μηνος θα δωθει πριν την εναρξη νεας σεζον

Μπορείς να πεις τι πρόβλημα έχεις με το τηλεκοντρόλ;
Από τις 25/6 που έχω πάρει την αναβάθμιση, το πρόβλημα με το κοντρόλ που αναφέραμε συνεχώς (κολλήματα μη σωστή απόκριση κλπ) δεν υφίσταται πλέων. Ούτε μία φορά δεν έχει κολλήσει. Επίσης ποτέ δεν έχω δει κολλημένο το δέκτη (παγωμένη εικόνα) η ότι χάθηκε το σήμα. Επίσης τα eurosport δεν χάνονται όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι στην θέση τους 20 μέρες τώρα. :smile:
Φαινεται οτι ηταν θεμα μπαταριων η μη σωστη αποκριση, αν ξαναδω προβλημα θα το γραψω. Προς το παρον φαινεται οκ.

Εγω παντως την περασα με force update

reset -> stand by -> πάνω βελος -> κάτω βέλος -> stand by.

Εγω παντως την περασα με force update

reset -> stand by -> πάνω βελος -> κάτω βέλος -> stand by.

τι εννοεις?δεν σου εβγαλε αναβαθμιση και με αυτον τον τροπο την βρηκε?
πρωτη φορα το ακουω.για εξηγησου...:BDGBGDB55:

Με αυτον τον τροπο αναγκαζεις τον δεκτη να κατεβασει αναβαθμιση, αναξραρτητα αν ειναι η ιδια που εχει η οχι.

Καλησπερα φιλε vfmobile. Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις αναλυτικα την διαδικασια ? Με λεπτομερειες σε παρακαλω πολυ. Σε ευχαριστω!!

Σε ευχαριστω πολυ Serafeim θα το δοκιμασω οταν γυρισω το βραδυ στο σπιτι!!

Το δοκίμασα καμιά δεκαριά φορές. Άλλοτε πατώντας τα κουμπιά αστραπιαία, άλλοτε χαλαρά. Τπτ.
Δεν κατεβάζει νέο firmware.

Status
Not open for further replies.