NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Κατεβαζει οταν εισαι στη σειρα για να το παρεις. Προφανως ο φιλος που το εκανε ηταν ηδη στη σειρα.

Μεσα απο το μενου δεν την εβρισκε

Ακολουθησα τη διαδικασια του 2010 και μπορεσα να την καταβασω
Reset και μετα απο 15 sec το stand by και την ακολουθια οπως φαινεται.

Η διαδικασία που περιέγραψες, είναι ίδια με αυτή που κάνουμε μέσα από το μενού. Το ποιο πιθανό είναι να ήταν η σειρά σου. Αν θέλεις πες αν λειτουργεί η ενδιάμεση μνήμη.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Η διαδικασία που περιέγραψες, είναι ίδια με αυτή που κάνουμε μέσα από το μενού. Το ποιο πιθανό είναι να ήταν η σειρά σου. Αν θέλεις πες αν λειτουργεί η ενδιάμεση μνήμη.

Μεσα απο το μενου, αν δεν υπαρχει νεα εκδοση δεν κανει τιποτα.
Με την ακολουθια που εγραψα, κατεβαζει ξανα ακομα και την ιδια εκδοση που εχει ο δεκτης.

Την ενδιαμεση μνημη θα το δω και θα σου πω.

Στον 865 μου εμφανιζει download error.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

σε εμενα δεν εκανε κατι..

Δημήτρη αν δεν σταλεί από μέσα δεν θα κάνεις κάτι. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία επίσημη ενημέρωση, να έχουμε μόνο δέκτες ανοικτούς και μόνο δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε.

Με την ακολουθια που εγραψα, κατεβαζει ξανα ακομα και την ιδια εκδοση που εχει ο δεκτης.

Τι να σου πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

το έκανα k εγώ το "κόλπο"
μου γραφει loader version 3.4.33
download version 37
η καινούργια είναι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

άντε καλά μου έβγαλε error
τώρα κατεβάζει άλλη
loader version 3.4.14
download version 255

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

στο τέλος βλέπω να βγάζει τίποτα καπνούς ο αποκωδικοποιητης lol

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Δημήτρη αν δεν σταλεί από μέσα δεν θα κάνεις κάτι. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία επίσημη ενημέρωση, να έχουμε μόνο δέκτες ανοικτούς και μόνο δεν μπορούμε να την κατεβάσουμε.

Τι να σου πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.

οκ-οποτε αναμενουμε να ερθει...:BDBDG54:

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Μεσα απο το μενου δεν την εβρισκε

Ακολουθησα τη διαδικασια του 2010 και μπορεσα να την καταβασω
Reset και μετα απο 15 sec το stand by και την ακολουθια οπως φαινεται.

Κάτσε.Πριν είπες reset για 4 δευτερόλεπτα και μετά standby, βελακι πανω, βελακι κατω και standby πάλι.
Τώρα τι 15 δευτερόλεπτα λες;:slapface:

έκανα αυτό που γράψατε πριν,
15 δευτερόλεπτα πατημένο το reset, μετά standby, πάνω βελάκι κάτω βελάκι και πάλι standby, πρώτα κατέβασε μια άλλη και μου έβγαλε error, και μετά κατέβασε την καινούργια,
δεν ξέρω παιδιά δοκιμαστε το λογικά θα κατεβει

Πρώτες παρατηρήσεις

Οταν πατάς να αλλάξει κανάλι πρώτα αλλάζει κάτω στο γράφημα k μετά από μισό δευτερόλεπτο αλλάζει η εικόνα
και όταν αλλάζει, k πάει στο επόμενο κανάλι, η εικόνα είναι για λίγο κολλημένη k μετά παίζει κανονικά
Αυτά τα είχα παρατηρήσει k πριν κάνα δίμηνο που είχα την beta έκδοση

Ακολούθησα τα βήματα και πέρασε με την 4.
5 sec το reset και μετά τα άλλα χαλαρά όχι γρήγορα.
Είναι πιο ωραίο αλλά το θέμα τηλεκοντρόλ παραμένει όμως..
Και κάτι που έγραψε κάποιος για τα αγαπημένα, εγώ δε κατάφερα να τα βάλω σε σειρά. Πχ το action μου το πέρασε τελευταίο και ας το έβαλα πριν τα αθλητικά.

Και κάτι που έγραψε κάποιος για τα αγαπημένα, εγώ δε κατάφερα να τα βάλω σε σειρά. Πχ το action μου το πέρασε τελευταίο και ας το έβαλα πριν τα αθλητικά.

Φίλε κρατάς πατημένο το reset για 5sec και μετά το κλείνεις ,μετά βελάκι πάνω ,μετα βελάκι κάτω και μετά ανοιγεις ξανα?εγινε αμεσως η αναβαθμιση?Το κάνω και δεν γινεται τιποτα

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Το ίδιο έγραψε k ένας φίλος πριν k τελικά είπε ήταν οι μπαταρίες
Δοκιμασε k εσύ με καινούργιες μπαταρίες,γιατί k εγώ κάνα δυο ώρες που το επεξεργάζομαι δεν είδα πρόβλημα

Μόλις το δοκίμασα και εγώ, με κρατημένο το reset 15 δευτερόλεπτα και έπειτα τα κουμπία με χαλαρό ρυθμό και πέρασε την καινούργια αναβάθμιση.

Status
Not open for further replies.