NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ο δεκτης σιγουρα δεν εχει usb 3, οποτε δε θα εκμεταλευτείς πληρως τις δυνατοτητες του αντιστοιχου στικ. Ενδεχομένως το στικάκι σου να εχει χαμηλές ταχύτητες αναγνωσης/εγγραφης. Δανεισου απο κάποιον και ξαναδοκίμασε, αν δεν εχεις αναγκη ουτως ή αλλως για ενα στικ.

Παιδια υπαρχει καμμια προβλεψη να γινει ενα app webinterface για τον δικτυακο ελεγχο του novabox μεσω του app?
to novago μηπως προσφερει αναλογο ελεγχο η μερος ελεγχου?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

μετα από μια εβδομάδα συμβίωσης με το στικάκι παρατηρώ ότι κάνει πολλά κολληματα στην εικόνα κια γενικότερα η ανατπόκριση δεν είναι λειτουργική. Δεν έχω βάλει το sandisk αλλά ένα 16αρι που είχα! το έχει παρατηρήσει κι άλλος. Να το αλλάξω η να περιμένω να διορωθεί ως bug. Μήπως να κοιτάξω σε usb 3.0 ή αυτό που προτείνει η forthnet?

Έβαλα ένα sandisk 16 Gb και είδα εκ των υστέρων ότι είναι ίδιο με αυτό των 8 Gb που προτείνει η Forthnet.Συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο (Transcend 8 gb) που είχα δοκιμάσει,αυτό τώρα πραγματικά πάει σφαίρα.Άμεσα παγώνει την εικόνα και άμεσα ξεκινάει,καμία σχέση με πριν.Δεν ξέρω μόνο αν σχετίζεται με αυτό (καθώς βαριέμαι να κάνω επαναφορά πάλι) ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.Εξαφανίστηκαν τα λογότυπα των καναλιών!Όταν ξανακάνω επαναφορά και ξαναδουλέψω με το time shift,θα σιγουρευτώ αν είναι ή όχι τυχαίο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

το δοκιμασα-το μονο που κανει ειναι να πηγαινει πιο γρηγορα το πανω/κατω.δεν αλλαζει καρτελα...

Όντως δεν ισχύει. Το είχα δοκιμάσει το public, οπου εκεί μάλλον λόγω πολλών καναλιών κατεβαίνει ανά 5 έως 10 κανάλια (ακόμα και εκεί δεν είναι σταθερό το νούμερο). Στο μπουκέτο την Nova όμως που το δοκίμασα σήμερα, απλά πάει πιο γρήγορα, όπως λέει και ο Δημήτρης. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Όντως δεν ισχύει. Το είχα δοκιμάσει το public, οπου εκεί μάλλον λόγω πολλών καναλιών κατεβαίνει ανά 5 έως 10 κανάλια (ακόμα και εκεί δεν είναι σταθερό το νούμερο). Στο μπουκέτο την Nova όμως που το δοκίμασα σήμερα, απλά πάει πιο γρήγορα, όπως λέει και ο Δημήτρης. Συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

σωπα ρε συ-τι συγγνωμη...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Έβαλα ένα sandisk 16 Gb και είδα εκ των υστέρων ότι είναι ίδιο με αυτό των 8 Gb που προτείνει η Forthnet.Συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο (Transcend 8 gb) που είχα δοκιμάσει,αυτό τώρα πραγματικά πάει σφαίρα.Άμεσα παγώνει την εικόνα και άμεσα ξεκινάει,καμία σχέση με πριν.Δεν ξέρω μόνο αν σχετίζεται με αυτό (καθώς βαριέμαι να κάνω επαναφορά πάλι) ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.Εξαφανίστηκαν τα λογότυπα των καναλιών!Όταν ξανακάνω επαναφορά και ξαναδουλέψω με το time shift,θα σιγουρευτώ αν είναι ή όχι τυχαίο.

θα αγορασω τη sandisk για να τη δοκιμασω. να κοιτάξω για 16 ή για 32?

Μετά την αναβάθμιση δεν μου βγάζει εικόνα απο την δεύτερη εξοδο πίσω, που είχα βάλει καλώδιο για να βλέπω σε δεύτερη τηλεόραση.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος που έχει ανάλογη σύνδεση?

Δεν εχει καμια σημασια αν παρεις transcend ή sandisk. Προφανως σε ενα sandisk με read/write 15/10 να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο ενα transcend με 14/5.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετά την αναβάθμιση δεν μου βγάζει εικόνα απο την δεύτερη εξοδο πίσω, που είχα βάλει καλώδιο για να βλέπω σε δεύτερη τηλεόραση.

Ναι..

Δεν εχει καμια σημασια αν παρεις transcend ή sandisk. Προφανως σε ενα sandisk με read/write 15/10 να εχεις καλυτερα αποτελεσματα απο ενα transcend με 14/5.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι..

η χωρητικότητα πάιζει κάποιο ρόλο? δηλαδη καλύτερα 32 η θα αργεί να διαβάσει και να πάρω 16?

Όσο μεγαλύτερο το μεγεθος τόσο περισσότερο χρονο θα εχεις διαθεσιμο. Η ταχυτητα δεν σχετιζεται με το μεγεθος. Συγκρινε τα χαρακτηριστικά ταχυτητων απο αυτα που προκειται να παρεις και προφανως παρε το ταχυτερο.

Όσο μεγαλύτερο το μεγεθος τόσο περισσότερο χρονο θα εχεις διαθεσιμο. Η ταχυτητα δεν σχετιζεται με το μεγεθος. Συγκρινε τα χαρακτηριστικά ταχυτητων απο αυτα που προκειται να παρεις και προφανως παρε το ταχυτερο.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση και για να μην συνεχίζω τις ιδιες ερωτήσεις θα περιμένω κάποια συγκεκριμένη πρόταση που δουλέυει καλά και έχει δοκιμασθεί από κάποιον κάτοχο πριν την αγορασω!!!

Εχω εγκαταστησει ενα noname 16GB που δουλευει απροβληματιστα, οποτε η μάρκα δεν νομίζω να ειναι θέμα. Προφανώς θα σκέφτονταν κάποια συγκεκριμένα απο την νόβα τα οποια να έχουν μια αξιοπρεπή ταχύτητα. Ακόμη και trandscend 8GB που λέμε, δεν σημαίνει κατι, μιας και υπάρχουν 3-4 μοντέλα trandscend 8GB με διαφορετικές ταχύτητες το καθένα.

και τι να κάνουμε για αυτό το θέμα, να ενημερώσουμε το τεχνικό τμήμα να το διορθώσουνε?
(αναφέρομαι στο πρόβλημα που δεν βγάζει σήμα απο την έξοδο composite)

Κωστή,συμφωνώ γενικά στο θέμα της ταχύτητας που αναφέρεις,αλλά δε νομίζω ότι είναι και ο μοναδικός λόγος που προτείνει η Forthnet το συγκεκριμένο στικάκι.Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο,τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να τα αποδείξω αυτή τη στιγμή.Αρκεί μόνο να πω ότι χάλασα ήδη ένα στικάκι,καθώς μου βγάζει στο PC το γνωστό μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει διαμόρφωση καθώς "ο δίσκος διαθέτει προστασία εγγραφής".Φυσικά και προς θεού,δεν υποστηρίζω ότι το μοναδικό στικάκι που μπορεί και δουλεύει άψογα είναι αυτό που λέει η Forthnet.
Επίσης,η εικόνα που δίνει από το RF out σε δεύτερη τηλεόραση είναι καλύτερη από πριν.Δείχνει,να το πω έτσι,σαν να έβαλα καινούριο RF καλώδιο.Κάτι ανεπαίσθητες γραμμές που υπήρχαν,δεν υπάρχουν τώρα.Να είναι τυχαίο,τι να πω?

Last edited:
Χάρη δούλεψα το SanDisk ultra usb3 χωρίς πρόβλημα.

η χωρητικότητα πάιζει κάποιο ρόλο? δηλαδη καλύτερα 32 η θα αργεί να διαβάσει και να πάρω 16?

Με 8g αναφέρουν 1 ώρα προσωρινής αποθήκευσις, ενώ με 16g στις 2 ώρες.

Last edited:
Λίγη ώρα δεν γράφει ή είναι η ιδέα μου; Διαβάζει τη συνολική χωρητικότητα των usb stick;

Α, δεν μ' αρέσει καθόλου να μην δουλεύει το composite! Έχω συνδεδεμένο τον εγγραφέα εκεί.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Διάβασε το μήνυμα φίλου εδώ.
Όχι δεν έχει σχέση με την τηλεόραση και δεν θα μπορούσε άλλωστε . Samsung έχω κι εγώ και για το μοντέλο μου δεν υπάρχει αναβάθμιση .
Μιλάμε για σύγκριση εικόνας στην ίδια τηλεόραση , με ίδιο λειτουργικό , πάντα μέσω HDMI , και ίδια settings .

τελικά μου απάντησε κάποιος φίλος ότι μετά την αναβάθμιση το σήμα απο την πίσω έξοδο βγαίνει σε άλλη συχνότητα και συγκεκριμένα στην 45.

Status
Not open for further replies.