NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Για μία στιγμή παιδιά. Η rf έχει το πρόβλημα; Για την αναλογική rca (composite) γράφετε ποιο πάνω.
Τα όσα είπε ο φίλος hdanca σωστά είναι.

τελικά μου απάντησε κάποιος φίλος ότι μετά την αναβάθμιση το σήμα απο την πίσω έξοδο βγαίνει σε άλλη συχνότητα και συγκεκριμένα στην 45.
και η απάντηση απο forthnet:
"Καλημέρα kinezos69,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το ζήτημα το οποίο μας αναφέρεις, θα χρειαστεί να συντονίσεις την 2η τηλεόρασή σου, σύμφωνα με το κανάλι UHF που είναι ρυθμισμένο στο menu του δέκτη σου (menu - Ρυθμίσεις - Εικόνα - Κανάλι UHF). Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι το κανάλι 43.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support "

Ο οτε τελιωσε με τις αναβαμθσιεις σε 3-4 μερες σε ολους και η νοβα ακομα το παλευει. πολυ ανοργανωσια

Μόνο που είναι διαφορετικού τύπου αναβάθμιση. Στην αναβάθμιση του ΟΤΕ δεν υπάρχει καμιά ορατή διαφορά, καμιά επιπλέον δυνατότητα,ούτε καν ενημέρωση για το τι άλλαξε αυτή η αναβάθμιση.

Θέλω να πω ότι παίζει ρόλο και το πόσο ευρεία είναι η αναβάθμιση, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί σύντομα σε όλους.

ε και?

Αν αλλαξεις το μενου τοσο ριζικα οσο η Nova, θα εισαι τρελλος να το κανεις σε ολους μαζι.
Φαντασου το τι θα γινεται στην εξυπηρετηση.....

Ολες οι εταιριες ετσι ειναι
Εδω οι κινητοι θελουν να στειλουν sms για δωρεαν προσφορα και το προγραμματιζουν με την εξυπηρετηση πελατων το πως θα τα στειλουν.

Ο οτε τελιωσε με τις αναβαμθσιεις σε 3-4 μερες σε ολους και η νοβα ακομα το παλευει. πολυ ανοργανωσια

sakels πολυ μου κατηγορεις τελευταια τη νοβα
πες μου οτι σκεπτεσαι να βαλεις οτε τβ
να κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω...

λολ!

δεν αλλαζω προς το παρον. αλλα τοσο υπνος ειναι να απορεις πια. νεες υπηρεσιες γιοκ. νεα καναλια γιοκ. νεο περιεχομενο γιοκ. απο το cl κανουνε απιστευτη οικονομια και παρολο αυτα δεν ξοδευουν ουτε ενα ευρω. ημαρτον λεμε.

η αναβαθμιση οι πιο πολλοι λενε χαλαει και την ποιοτητα τις εικονας. ουτε ενα βημα μπροστα σε κανεναν τομεα.

Εδώ που τα λέμε ο sakels δεν έχει και άδικο, τεσπα ,μεγάλη συζήτηση

εν μερει τους δικαιολογω γιατι η κριση τσακιζει τις επιχειρησεις
τοσο που ανησυχω μηπως ο οτε απλως αναμενει να σκασει η βομβα
και να παρει τη νοβα για ενα κοματι ψωμι και δουμε τοτε τα καλα
του μονοπωλιου ητοι πακετο φουλ με 45/50+
ας ελπισουμε να γινει η εκπληξη το φθινοπωρο
με νεους δεκτες και νέες υπηρεσιες
μεχρι τοτε οι προσφορες μισοτιμης δεν μας χαλανε
(sorry για το of topic παιδια- κλεινω)

καλησπέρα...σήμερα νομίζω οτι ενα ποσό πάνω απο 40-50 ευρώ και δεδομένα της κρίσης και την κατρακίλα των μυσθών είναι καλά.....
από κει και πέρα είναι εκτός πραγματικότητος γιά τα ελληνικά δεδομένα.....

Καλημέρα θέλω να κάνω την αναβάθμιση αλλά είδα κάποιον στο support να παραπονιέται ότι δεν του δουλεύει το remote με AV transmitter. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα ή είναι μεμονωμένο..?

Ευχαριστώ

οι μετρησεις σηματος μετα απο την αναβαθμηση ειναι αντικειμενικες τοσο πολύ που εχουμε βρει τον δεκτη που παιζει με 0% σημα. πριν κανα μεσαωρο ειχαμε εντονη βροχη στην Αρτα και τα σηματα πεσανε οποτε βλεπω σε καποια στιγμη σπασιματα στην εικονα και κοιταω να δω που ηταν οι ενδειξεις και γραφανε ποιοτητα και ισχυ στο 0% αλλα εκαναν και μαι εμφανιση στο 10% η ποιοτητα και 20 η ενταση

Με τόσα που διαβάζω για το νέο λογισμικό ευχαριστώ τον θεό που δεν έχει μπει ακόμη στους δεκτες μου. Ελπίζω να μπλοκάρουν οι κάρτες μου ώστε οταν έρχεται η αναβάθμιση να την απορρίπτει.

Μου ήρθε και μένα η αναβάθμιση, μιλάμε για κανονική τραγωδία.
Τι να κάνω τα καλύτερα γραφικά και το, καταρχάς, μη κόλλημα του χειριστηρίου (λέω καταρχάς, γιατί υπάρχει στιγμιαίο κόλλημα της εικόνας συχνά στην εναλλαγή καναλιών),
όταν ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, είτε χειροτέρεψαν κατά πολύ, είτε καταργήθηκαν?
Οι τύποι είναι εκτός τόπου και χρόνου...

Κάνε άλλη μία εργοστασιακές ρυθμίσεις και βγάλε όλες τις περιβαντολογικές off...

Status
Not open for further replies.