NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Όταν εμπενα στο myaccount.forthnet.gr κανονικά με τους κωδικούς πήγαινα να κάνω αναβάθμιση και μου έλεγε ότι η εντολή αναβάθμισης απέτυχε δοκιμάστε ξανά αργότερα. Και έτσι πήρα τηλέφωνο στην. Forthnet όπου με το στηλανε και στις δύο κάρτες. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όλα καλά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου λέει Download Version /software version 53/1.0.4.17

Μα αυτή έχει βγεί καιρό ρε παιδιά.
Για ποιά αναβάθμιση λέτε ?
Την 53/1.0.4.17 φοράει κάτι μήνες τώρα ο δέκτης μου.

Δοκιμασα τη νεα αναβαθμιση με usb stick και ο δεκτης ηταν απογοητευτικος .Πολλα κοληματα και παγωματα της εικονας και ο δεκτης παραπολυ αργος.Μαλιστα ο δεκτης και να θελεις να το παραβλεψεις σου το θυμιζει διαρκως με μηνυμα.

Διέκοψα τελικά από Forthnet και NOVA και τα κανάλια που μου έμειναν ενεργά είναι:

Κανάλι της Βουλής
Public
Ενημερωτικά/ Ειδησεογραφικά (εκτός από το CNN)

Το CNN τι διαφορά έχει από τα υπόλοιπα δορυφορικά/ ενημερωτικά κανάλια και το αφαιρούν στην απενεργοποίηση της κάρτας ;

Σημερα έλαβα την αναβάθμιση και στον δευτερο δεκτη (εχω το νοβα εξοχικό). Στην Ελλάδα ειχα παρατηρησει καποια αλλαγή στη μετρηση του σηματος, αλλα δεν εχω ασχοληθει με την εκει εγκατασταση.
Στην εδώ όμως, για παραδειγμα, η 12130 μου εμφανιζει πλεον 88% ισχύ, ενω ειχα παντα 100%. Υποπτα πραγματα....

υπαρχει περιπτωση να δημιουργησω την δικια μου λιστα αγαπημενων και να μπορει να αλαξει τα νουμερα των καναλιβν μεσα στο δικο μουθ μπουκετο αγαπημενων__>>?????? πχ αντι για το 100 που ειναι η βουλη να το κανω 1 νουμερο το 105 που ειναι το μεγκα να το κανω 5 και ουτοκαθεξης!!!! γινεται η οχι??????

καλησπερα παιδια. Εβαλα ενα usb 16gb στον δεκτη με αποτελεσμα να κολλαει η εικονα. Υπαρχει καποια λυση για αυτο?

καλημερα παιδια, ειμαι καινουργιος συνδρομητης , και μου εδωσαν τον συγκεκριμενο μηχανημα . Θα ηθελα να ρωτησω , πως θα καταλαβω αν χρειαζεται αναβαθμιση? Δεν εχω καποιο μηνυμα ουτε στο account ουτε στα μηνυματα του αποκωδηκοποιητη . ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να εχω περισσοτερα ελευθερα καναλια μεσω δορυφορικης (χωρις βεβαια να χασω αυτα που εχει),,,,θυμαμαι καποτε που ενας φιλος ειχε nova πριν αρκετα χρονια και επιανε πολλα περισσοτερα απο αυτα που εχει τωρα.....
Ευχαριστω εκ το προτερων και οποιος εχει διαθεση ας με ενημερωσει .

Για να καταλάβεις αν σου έχει περαστεί η αναβάθμηση δες εδώ
είναι έτσι το μενού του μέσα?
Με την παλιά αναβάθμιση κατέβαζε πιο πολλά κανάλια..

Για να καταλάβεις αν σου έχει περαστεί η αναβάθμηση δες εδώ
είναι έτσι το μενού του μέσα?
εχει το ιδιο interface....αρα ειναι ηδη αναβαθμισμενος.....
Δλδ μου λες οτι εχουν αποκλεισει καναλια δορυφορικα , γενικα , σε συγκριση με πιο παλια ?
Μαλιστα.....
οκ

Παραλάβαμε από τη nova, έναν 831 HD με τη νεότερη αναβάθμιση.
Ήδη με το Χάρη, έχουμε ξεκινήσει και τεστάρουμε το δέκτη, σύντομα θα ειμαστε σε θέση να σας δώσουμε λεπτομέρειες για τις δυνατότητές του, που θα δοθούν στο άμεσο μέλλον στους συνδρομητές.

Ήδη με το Χάρη, έχουμε ξεκινήσει και τεστάρουμε το δέκτη, σύντομα θα ειμαστε σε θέση να σας δώσουμε λεπτομέρειες για τις δυνατότητές του, που θα δοθούν στο άμεσο μέλλον στους συνδρομητές.
εννοεις με αυτην την αναβαθμιση 53/1,0,4,17?η θα υπαρξει και αλλη?

εννοεις με αυτην την αναβαθμιση 53/1,0,4,17?η θα υπαρξει και αλλη?

εαν θυμαμαι καλα,εχει αναφερθει απο τον malakudi,οτι θα πεσει αλλη μια αναβαθμιση,που θα ανοιξει και τις εγγραφες στον 831.

Βρε το καημό όλων μας λυστε! Τα ρημάδια τα αγαπημένα μπαινουν σε σειρα;; ;)

Έχουν μειωθεί τα κανάλια και στο παλιό σόφτγουερ.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σβύνουν κανάλια που εκπέμπουν, και δεν σβήνουν τεστ-συχνότητες και τα κωδικοποιημένα άλλων μπουκέτων από την μνήμη. Τα μισά στο PUBLIC είναι τέτοια.

Status
Not open for further replies.