NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
με την νεα αναβαθμιση εχω το εξης θεματακι

οταν θελω να αλλαξει καναλι και να το κανω ανα δεκεδα πχ να ειναι 201 και να παει 210..αυτο πλεον δεν μπορω να το κανω γιατι?

Το pc+ και το p- που ηταν για αυτη τη δουλεια πλεον δν ανταποκρινονται σε αυτο που ζητάω

με την νεα αναβαθμιση εχω το εξης θεματακι

οταν θελω να αλλαξει καναλι και να το κανω ανα δεκεδα πχ να ειναι 201 και να παει 210..αυτο πλεον δεν μπορω να το κανω γιατι?

Το pc+ και το p- που ηταν για αυτη τη δουλεια πλεον δν ανταποκρινονται σε αυτο που ζητάω

Ναι πλέον είναι έτσι. Δε βολευει καθόλου πράγματι ...

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Άνοιξα σήμερα τον αποκωδικοποιητή και δεν έβρισκα πουθενά το ρικ. Πάτησα Σάρωση Δικτύων και έχασα και τα Eurosport. Τώρα δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. (Το είχα ξαναπάθει αυτό και στο τέλος απηύδησα και έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
Γίνεται να τον βάλω να ψάξει μόνο συγκεκριμένη συχνότητα ή πρέπει κάθε φορά να τις ψάχνει όλες;

Ερωτήσεις : (ίσως λίγο χαζές) αν βάλουμε μεγαλύτερο usb των 16 gb
1) θα το αναγνωρίσει ;
2) Αν ναι υπάρχει περίπτωση για μεγαλύτερη των 2 ωρών εγγραφή;
3) Πόσο κοστίζουν τα usb της Forthnet ; τα πληρώνουμε απλώς ως στικάκια της ανάλογος χωρητικότητας ή έχουν και καπέλο λόγω του ότι προτείνονται και πωλούνται από την forthnet ;

1. Ναι
2. Δεν ειναι εγγραφη, ειναι timeshifting, και ναι θα εχεις μεγαλυτερο buffer των 2 ωρών.
3. 5.99, ειναι νορμαλ τιμη για την σχετικη χωρητικότητα.

Πήγαινε και ζήτα ένα στικάκι για τα επίγεια. Δε νομίζω να σε ρωτήσουν γιατί τα δίνουν δωρεάν

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Άνοιξα σήμερα τον αποκωδικοποιητή και δεν έβρισκα πουθενά το ρικ. Πάτησα Σάρωση Δικτύων και έχασα και τα Eurosport. Τώρα δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. (Το είχα ξαναπάθει αυτό και στο τέλος απηύδησα και έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
Γίνεται να τον βάλω να ψάξει μόνο συγκεκριμένη συχνότητα ή πρέπει κάθε φορά να τις ψάχνει όλες;

Όλες από τη σάρωση δικτυων

Α ρε nova.. Μας δυσκολεύεις τη ζωή. Τσάμπα το σλόγκαν! Έκανα ξανά εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα έχω όλα πάλι.. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό ή είμαι ο μόνος; (Και όχι τίποτα άλλο, άλλα πρέπει να ξαναφτιάχνω και τα μπουκέτα.. Έτσι θα το παρατήσω κουράστηκα..)

Σε εμένα ήρθε σήμερα, παρ'όλο που δεν "καιγόμουν", μου ήρθε μήνυμα στο κινητό. Μέχρι στιγμής αυτό που πρόσεξα είναι η πιο αργή απόκριση όταν δίνω τον αριθμό του καναλιού (πχ 200), αργεί να συντονιστεί. Είναι όντως πιο όμορφη αλλά να δούμε, αν και έχω την αίσθηση ότι στο novacinema1 HD έχει καλύτερη εικόνα, δεν ξέρω αν φταίει η ταινία.

Last edited:
Μόλις επιλέγεις το 200 ή άλλο κανάλι αριθμητικά, πατάς καπάκι "ΟΚ" και αλλάζει αμέσως. Είναι ένας τρόπος για μεγαλύτερη ταχύτητα.

:a0210: σε ευχαριστώ για την πληροφορία Σεραφείμ, θα το έχω υπόψη μου -bye-

Status
Not open for further replies.