NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα.Ημουν παλιος συνδρομητης nova start pack,μου εγινε αυτοματα αναβαθμιση σημερα του δεκτη 831,πως μπορω να δω τα ελευθερα δορυφορικα γιατι δεν τα βλεπω πουθενα.Αυτα που εμφανιζονταν παλια στο public bouqouet.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Άνοιξα σήμερα τον αποκωδικοποιητή και δεν έβρισκα πουθενά το ρικ. Πάτησα Σάρωση Δικτύων και έχασα και τα Eurosport. Τώρα δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. (Το είχα ξαναπάθει αυτό και στο τέλος απηύδησα και έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
Γίνεται να τον βάλω να ψάξει μόνο συγκεκριμένη συχνότητα ή πρέπει κάθε φορά να τις ψάχνει όλες;

Το ΡΙΚ βρίσκεται στο μπουκέτο Public,στη θέση 2034,αν μιλάμε για τον αναβαθμισμένο δέκτη.
Σε δέκτη με το προηγούμενο μενού,βρίσκεται στο Public Bouquet στη θέση 177.

Χθες το βράδυ αναβαθμίστηκε κι ο δικός μου 831.

Έληξε το συμβόλαιο και μου τηλεφώνησαν από τη Nova για ανανέωση με δώρο τα HD. Δεν μου φαίνεται και τόσο ελκυστικό αυτό. Αναρωτιέμαι, ζήτησε κανένας σας αναβάθμιση στον δέκτη με εγγραφέα; Να ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο. Σκέφτηκα ότι τώρα που θα αλλάξουν δέκτες γενικά, μπορεί να έχουν στοκ από τους παλιούς...

Την πήρα κι εγώ με την βοήθεια του support . Οι εντυπώσεις από interface είναι πολύ καλές .Έχει μια καθυστέρηση με μαύρη οθόνη κατά την αλλαγή καναλιού (όχι τραγική) . Έβαλα ένα στικάκι 32gb (αρκετά γρήγορο) και μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα που έχει βγάλει σε πολλούς. Δεν ξέρω αν έγινε λόγω ασυμβατότητας ή επειδή δεν πήρα τηλέφωνο να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία (είναι απαραίτητο άραγε ;) , Περιμένω σήμερα ή αύριο να βάλω αυτό που συστήνει η nova με 16gb για να δούμε τι θα γίνει.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Για πιο μήνυμα λες;
Έλα που δεν το θυμάμαι ακριβώς , έχει αναφερθεί πιο πριν από αρκετούς , όχι οτι το στικάκι έχει πολλά ή λίγα MB , κάτι άλλο ,νομίζω είχες αναφέρει ότι στο παρουσίασε και σε σένα.
Πριν λίγο δοκίμασα και με το προτεινόμενο στικάκι. Δούλεψε !!! όμως ώρες ώρες τον κάνει αρκετά αργό.
Όχι πάντα όμως.

Εμενα παντως στο τηλεκοντρολ η επιλογη exit καιι το κατω ( V ) πλεον δεν λειτουργουν. Εχω βαρεθει και δεν ξανασχολουμαι, ετσι κι αλλιως νοβα βλεπω μονο σαββατοκυριακο ετσι οπως τα εκαναν.

ε πηγαινε αγορασε ενα καινουργιο ρε φιλε. 15 ευρω εχει και ξενοιαζεις

Εγω λεω ρε sakels να περιμενω την επομενη αναβαθμιση της νοβα για να μου αποτελειωσει το τηλεκοντρολ και να μου φτασει το σημα απο το 70% στο 30% και ετσι να τα δωσω μαζεμενα τα λεφτα σε τηλεκοντρολ και τεχνικο.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Παντως βρε παιδια επειδη βλεπω και λετε ολοι για το σημα... μετα την αναβαθμιση στο πατρικο μου και με δεδομενο οτι η 80 cm κεραια ειναι στην ταρατσα και ο δεκτης ειναι στον 2ο οροφο (πολλα μετρα καλωδιο δηλαδη), απο 66-65 % ισχυς σηματος που φαινοταν στον 831 πριν την αναβαθμιση , μετα το βλεπω στο 78-80. Ευχομαι απλα να το βλεπω σωστα οταν επιχειρησα να το δω.

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές,η ισχύς του σήματος δεν παίζει κανένα ρόλο.Βέβαια,αν με την κατάλληλη στρέψη του lnb πάρουμε τη μέγιστη
δυνατή τιμή,τότε είναι βέβαιο ότι έχουμε πετύχει το σωστό κεντράρισμα.Η ποιότητα είναι αυτή που πρέπει να μας ενδιαφέρει και αν μιλάμε για κάτοπτρο
τουλάχιστον 80 cm,πρέπει η συγκεκριμένη στάθμη να είναι στο 100%.Αν δεν είναι,τότε δεν φταίει καμία αναβάθμιση και χρειάζεται καλύτερη στόχευση
το κάτοπτρο.

Χθες μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι το στικάκι μπορεί να κάνει πιο αργό τον αποκωδικοποιητή .Μεχρι εδώ ΟΚ , το καταλαβαίνω (και είναι και αλήθεια ότι τον καθυστερεί) . Στην συνέχεια όμως έλεγε να το αντικαταστήσω με άλλο ελάχιστης χωριτικότητας 8 gb . Έλα μου όμως που εγώ έχω το στικάκι των 16 gb και μάλιστα αυτό που συστήνει η nova. Δηλαδή να το βγάλω και να βάλω άλλο που δεν είναι πιστοποιημένο; Τι θέλει να πει ο ποιητής ;;;;;

Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια σας παρακαλω. Μετα την αναβαθμιση που μου εγινε. Περιβαλλοντικες ρυθμισεις. Τη πρεπει να εχω στο χρονο απενεργοποιησης και τη στον τυπο απενεργοποιησης? Ευχαριστω πολυ

μία ερώτηση , μπορεί κ να έχει ερωτηθεί, έβαλα μια σύνδεση με το μόντεμ στην ethernet κ δείχνει στις πληροφορίες σύνδεση με τοπικό δίκτυο. Ξέρουμε αν χρησιμοποιείται ή ethernet για κάτι?

Status
Not open for further replies.