NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Ερωτήσεις : (ίσως λίγο χαζές) αν βάλουμε μεγαλύτερο usb των 16 gb
1) θα το αναγνωρίσει ;
2) Αν ναι υπάρχει περίπτωση για μεγαλύτερη των 2 ωρών εγγραφή;
3) Πόσο κοστίζουν τα usb της Forthnet ; τα πληρώνουμε απλώς ως στικάκια της ανάλογος χωρητικότητας ή έχουν και καπέλο λόγω του ότι προτείνονται και πωλούνται από την forthnet ;

1. Ναι
2. Δεν ειναι εγγραφη, ειναι timeshifting, και ναι θα εχεις μεγαλυτερο buffer των 2 ωρών.
3. 5.99, ειναι νορμαλ τιμη για την σχετικη χωρητικότητα.

Πήγαινε και ζήτα ένα στικάκι για τα επίγεια. Δε νομίζω να σε ρωτήσουν γιατί τα δίνουν δωρεάν

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Άνοιξα σήμερα τον αποκωδικοποιητή και δεν έβρισκα πουθενά το ρικ. Πάτησα Σάρωση Δικτύων και έχασα και τα Eurosport. Τώρα δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. (Το είχα ξαναπάθει αυτό και στο τέλος απηύδησα και έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
Γίνεται να τον βάλω να ψάξει μόνο συγκεκριμένη συχνότητα ή πρέπει κάθε φορά να τις ψάχνει όλες;

Όλες από τη σάρωση δικτυων

Α ρε nova.. Μας δυσκολεύεις τη ζωή. Τσάμπα το σλόγκαν! Έκανα ξανά εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα έχω όλα πάλι.. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό ή είμαι ο μόνος; (Και όχι τίποτα άλλο, άλλα πρέπει να ξαναφτιάχνω και τα μπουκέτα.. Έτσι θα το παρατήσω κουράστηκα..)

Σε εμένα ήρθε σήμερα, παρ'όλο που δεν "καιγόμουν", μου ήρθε μήνυμα στο κινητό. Μέχρι στιγμής αυτό που πρόσεξα είναι η πιο αργή απόκριση όταν δίνω τον αριθμό του καναλιού (πχ 200), αργεί να συντονιστεί. Είναι όντως πιο όμορφη αλλά να δούμε, αν και έχω την αίσθηση ότι στο novacinema1 HD έχει καλύτερη εικόνα, δεν ξέρω αν φταίει η ταινία.

Last edited:
Μόλις επιλέγεις το 200 ή άλλο κανάλι αριθμητικά, πατάς καπάκι "ΟΚ" και αλλάζει αμέσως. Είναι ένας τρόπος για μεγαλύτερη ταχύτητα.

:a0210: σε ευχαριστώ για την πληροφορία Σεραφείμ, θα το έχω υπόψη μου -bye-

Καλησπερα.Ημουν παλιος συνδρομητης nova start pack,μου εγινε αυτοματα αναβαθμιση σημερα του δεκτη 831,πως μπορω να δω τα ελευθερα δορυφορικα γιατι δεν τα βλεπω πουθενα.Αυτα που εμφανιζονταν παλια στο public bouqouet.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Άνοιξα σήμερα τον αποκωδικοποιητή και δεν έβρισκα πουθενά το ρικ. Πάτησα Σάρωση Δικτύων και έχασα και τα Eurosport. Τώρα δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο. (Το είχα ξαναπάθει αυτό και στο τέλος απηύδησα και έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις.)
Γίνεται να τον βάλω να ψάξει μόνο συγκεκριμένη συχνότητα ή πρέπει κάθε φορά να τις ψάχνει όλες;

Το ΡΙΚ βρίσκεται στο μπουκέτο Public,στη θέση 2034,αν μιλάμε για τον αναβαθμισμένο δέκτη.
Σε δέκτη με το προηγούμενο μενού,βρίσκεται στο Public Bouquet στη θέση 177.

Χθες το βράδυ αναβαθμίστηκε κι ο δικός μου 831.

Έληξε το συμβόλαιο και μου τηλεφώνησαν από τη Nova για ανανέωση με δώρο τα HD. Δεν μου φαίνεται και τόσο ελκυστικό αυτό. Αναρωτιέμαι, ζήτησε κανένας σας αναβάθμιση στον δέκτη με εγγραφέα; Να ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο. Σκέφτηκα ότι τώρα που θα αλλάξουν δέκτες γενικά, μπορεί να έχουν στοκ από τους παλιούς...

Την πήρα κι εγώ με την βοήθεια του support . Οι εντυπώσεις από interface είναι πολύ καλές .Έχει μια καθυστέρηση με μαύρη οθόνη κατά την αλλαγή καναλιού (όχι τραγική) . Έβαλα ένα στικάκι 32gb (αρκετά γρήγορο) και μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα που έχει βγάλει σε πολλούς. Δεν ξέρω αν έγινε λόγω ασυμβατότητας ή επειδή δεν πήρα τηλέφωνο να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία (είναι απαραίτητο άραγε ;) , Περιμένω σήμερα ή αύριο να βάλω αυτό που συστήνει η nova με 16gb για να δούμε τι θα γίνει.

Status
Not open for further replies.