NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Fotaras δεν υπάρχει τρόπος να ταξινομήσεις τα κανάλια στα αγαπημένα με την σειρά που επιθυμείς. Το γνωρίζουν στη Nova, όμως για κάποιο λόγο που δεν λένε, επιβάλουν αυτόν τον τρόπο ταξινόμησης. Πάντως μέχρι και την επόμενη αναβάθμιση το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί. Περιμένουμε από έκδοση σε έκδοση μήπως δώσουν πίσω αυτή την δυνατότητα.

Το μέλλον θα δείξει!!!

Απαραδεκτοι και τραγικοι. Δεν φτανει που αν τα βαζεις σε καποιo favorite παραμενει η ιδια αριθμηση των καναλιων ( ενω πριν οταν τα εβαζες σε δικη σου λιστα η αριθμηση ηταν 1 , 2 , 3 , .... ) που σε μπερδευει , δεν αφηνουν να τα ταξινομησουμε κ οπως θελουμε.
Τροπος να γυρισω στο προηγουμενο firmware/αναβαθμιση υπαρχει?

Νικόλα γειά ξανά!
έχω LG τηλεόραση και μέχρι στιγμής το θέμα που είχα ήταν που δεν συγκρατούσε την ρύθμιση 1080 στον δέκτη κάθε φορά που έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Ενημέρωσα το support εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page346 ποστ 3459

Παιδιά και εγώ την 57/1.0.4.21 έχω και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Φίλε algedan σου έδωσε λύση το support; To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θεματάκι αλλά νομίζω οφείλεται στο ότι στέλνω εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση μέσω scart και εκεί κάπου το χάνει. Προς το παρόν το έχω στο auto και νομίζω δεν το χάνει. Θα σιγουρευτώ και θα ενημερώσω.

Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, μάλλον φταίει αυτό που προανέφερα. Μία δοκιμή ήταν αυτή:
1) Έχω ρυθμίσει τον αποκωδικοποιητή σε 1080p.
2) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi.
3) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή.
4) Ανοίγω τον αποκωδικοποιητή και ανοίγω την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με scart και βλέπω 567p.
5) Ανοίγω μετά την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και βλέπω 720p.

* Έκανα την ίδια δοκιμή αλλά στο 4ο βήμα άνοιξα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και είδα 1080p.

Οπότε όταν στέλνουμε από την αρχή σήμα μέσω scart ξερυθμίζετε.
algedan ενημέρωσέ μας αν σου έδωσε κάποια λύση το support.

Όσοι έχετε την 53/1.0.4.17 αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;

Ξερυθμίζετε και εσάς η ανάλυση με την νέα αναβάθμιση; (Είτε στην 53 είτε στην 57)
Παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο θέμα για να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ και ο φίλος algedan.

Ξερυθμίζετε και εσάς η ανάλυση με την νέα αναβάθμιση; (Είτε στην 53 είτε στην 57)
Παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο θέμα για να ξέρω αν είμαι μόνο εγώ και ο φίλος algedan.
Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.

Κι εγώ κάθε φορά που βάζω 1080i, το πιο πιθανό την επόμενη φορά που θα ανοίξω τον αποκωδικοποιητή είναι ότι θα έχει αλλάξει σε 720p. Πολύ σπάνια κρατάει το 1080i.

Οπότε μάλλον είναι γενικό το θέμα. Μήπως στέλνεις και εσύ εικόνα μέσω scart σε άλλη τηλεόραση;

Είμαι εκτός σπιτιού μερικές μέρες και θα λείψω, οπότε δεν ξέρω αν λύθηκε το θέμα. Στο support με ρώτησαν μόνο την έκδοση που έχω, επίσης δεν έχω καθόλου scart συνδεδεμένο (ενημέρωση για τον φίλο Lolo21).

:-/ Άρα δεν έχουμε κάποια λύση.. Στην αναμονή για την καινούργια έκδοση. Πάντως σε εμένα το κάνει μόνο αν δεν έχω στην πρίζα την τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με hdmi.

παιδια μια ερωτηση κρισεως εσεις που εχετε " προβλημα " με τις τηλεορασεις..

Εχετε κανει αναβαθμιση το τελευταιο firmware στην τηλεοραση σας?
Εχετε κανει καποια ερευνα στα αντιστοιχα forum της τηλεορασης?
Εχετε μιλησει με τεχνικη εξυπηρετηση εκαστοτε εταιρειας να δουμε τι λενε απο εκει?

Η ερωτηση ειναι κρισεως για να εχω-εχουμε ολοκληρωμενες αποψεις

@dleyteris
σε εμένα έγινε, μέσω OTA, πριν μερικές μέρες αναβάθμιση του webos άρα λογικά μπήκε και το τελευταίο firmware.

Τελικά, υπάρχει ορατή διαφορά μεταξύ της 53 και της 57 αναβάθμισης?
Εγώ, τουλάχιστον, δεν βλέπω απολύτως καμία.

πάντως Νίκο εγώ που πήρα κατευθείαν την 57 στην LG είχα το θέμα με το 1080, δεν ξέρω ακόμα αν λύθηκε.
Α! και καλημέρα -bye-

Το θέμα με τις στάθμες του σήματος που ανέφερα πριν βλέπω ότι έχει να κάνει με την συχνότητα (MHz) που βρίσκεται το κάθε κανάλι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πως διαβάζει τις ενδείξεις από το LNB ή κάτι άλλο. Ελπίζω σε real-life σενάριο να μην επηρεάζεται από θέματα κακοκαιρίας. Η εγκατάσταση μετρημένη με πεδιόμετρο είναι άριστη.

Οπότε μάλλον είναι γενικό το θέμα. Μήπως στέλνεις και εσύ εικόνα μέσω scart σε άλλη τηλεόραση;

Παιδιά, μάλλον θα μπορούν να σας βοηθήσουν στο official support thread εδώ από πάνω, παλιότερα είχα βρει λύσεις για διάφορα τεχνικά θεματάκια που προέκυπταν

Πριν 2-3 μέρες δοκίμασα να συνδέσω το dongle και ένα στικάκι των 16gb στον 831 μέσω usb hub με δική του τροφοδοσία ,δούλεψαν όλα κανονικά .Βλέπει τα επίγεια και κάνει και time shifting. Το μόνο που παρατήρησα είναι μια μικρή καθυστέρηση στις αλλαγές καναλιών όταν είναι πάνω το στικάκι στα όρια όμως του υποφερτού. Αναμένουμε και την λειτουργία εγγραφής :)

πολυ ωραιος δεκτης

ειχα την εκδοση 53 με μια panasonic plasma k επαιζε καλα ,που κ που ηθελε κανα reset αλλα επαιζε μετα

αγοραζω μια samsung ue48j200 την συνδεω κ εχω κανονικα εικονα (μετα απο την απενεργοποιηση μιας επιλογης hdmi cec η κατι τετοιο στην tv) απο pc κ ps3 αλλα οχι απο τον 831 (ολα με hdmi), αλλαζω καλωδιο hdmi εικονα γιοκ ,αλλαζω θυρα παλι τπτ

συνδεω τον δεκτη σε μια παναθλια τιβι στο ιδιο σπιτι που παιρνει σημα απο το ιδιο πιατο (2 δεκτες δηλαδη) εικονα κανονικα ,κανω αναβαθμιση στην 57 κ τον τοποθετω παλι στην καινουργια τιβι,εικονα μια χαρα επιτελους αλλα σημα τπτ

reset ,αρχικες ρυθμισεις ,σαρωση ,τπτ σημα γιοκ

ισχυει το hard reset με menu 5 δευτερολεπτα ,αριστερο βελακι κ οκ?

ολα πατημενα ταυτοχρονα η ενα ενα?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Σε παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού ισχύει, όμως δεν θα κερδίσεις κάτι: Με το hard reset κάνεις επαναφορά εροστασιακών ρυθμίσεων από τον δέκτη, και εσύ ήδη έχεις κάνει χωρίς να λυθεί το πρόβλημα.

Χθες (από περιέργεια) έβγαλα το δέκτη από το κουτί να δω τι γίνεται με το DiSEqC. Έχω 4 διακόπτες spaun 2.0 και έναν 2.1. Έβαλα το hotbird στον τέταρτο διακόπτη 2.0, στη θέση 1. Ο pace τον είδε κανονικά (ρύθμιση DiSEqC 1.1 > 4 από 4). Δουλεύει ακόμη και έτσι λοιπόν.
Έθεσα μετά από καιρό το δέκτη σε λειτουργία για να ενεργοποιήσω τα ns1 και novalife. Με την τελευταία αναβάθμιση δεν υπάρχει πλέον επιλογή DiSEqC 1.1. Για να δουλέψει λοιπόν ο pace έβαλα το hotbird στον πρώτο διακόπτη 2.0, θέση 1 και ρύθμιση "DiSEqC Port 1 / Mini A".

Και μια παρατήρηση σχετικά με το σήμα: πριν στην 11823, για παράδειγμα, έδειχνε ένταση 64% και ακρίβεια 100%, τώρα οι ενδείξεις ισχύος και ποιότητας είναι στο 100%.

Τα ίδια κι εδώ (από 82/100 σε 100/100). Δεν νομίζω ότι οι ενδείξεις είναι σωστές. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη και το ανέφερα όπως και το ότι η εγκατάσταση τεσταρίστηκε εκ νέου και είναι άριστη. Είπαν ότι έχει αναφερθεί από πολύ κόσμο και μάλιστα κατέγραψε το αίτημα. Αν στις συχνότητες που το σήμα παρουσιάζεται πιο αδύναμο από πριν υπάρχουν επιπτώσεις, θα σταλεί άνευ χρέωσης τεχνικός να ελέγξει. Επίσης μου είπε ότι είναι σε beta η αναβάθμιση 63.

Status
Not open for further replies.