Κατ'αρχάς καλώς σας βρήκα, και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά που κάνετε!Γράφτηκα μόλις σήμερα, αλλά σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, και έχω μείνει κάπως με ανοιχτό το στόμα με αυτά που γράφετε, γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου από δορυφορικά κλπ και μου φαίνονται κινέζικα..
Έγινα που λέτε και εγώ από προχθές συνδρομητής nova, μέσω της προσφοράς που υπάρχει για το Start Pack για τους συνδρομητές 2Play της Forthnet. Έχω μερικές απορίες.. Μου έδωσαν το Novabox HD 831. Αυτό απ,ότι κατάλαβα δεν μπορεί να μου γράψει εκπομπές ε; Γιατί το τηλεκοντρόλ έχει κουμπί Record. Υπάρχει τρόπος αλλιώς να γράψω κάποιες εκπομπές ή σειρές που με ενδιαφέρουν; Σκέφτηκα να το συνδέσω στο PC μου, αλλά θέλω να έχω εικόνα και στην τηλεόραση.. :/ Στην περίπτωση που θέλω να το συνδέσω στο PC, πώς θα πρέπει να γίνει η σύνδεση; Μήπως θα ήταν ευκολότερο με έναν DVD-Recorder στην Tv;
Πέρα απ'αυτό να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για τα κανάλια;
Κατ'αρχάς, ο αποκωδικοποιητής πρέπει να κλείνει μόλις κλείνω την TV; Γιατί κάποιες φορές θέλει πολλή ώρα να ανοίξει, και τον αφήνω ανοιχτό, αν είναι για λίγο..
Πέρα απ'αυτό, μου είπαν ότι θα είμαι στο Start Pack, αλλά βλέπω και κανάλια του Value, όπως τα FX, MGM, Mad Greekz κλπ.. Ως και τα κανάλια του Adult Pack δηλαδή, χωρίς να το έχω ενεργοποιήσει! Αυτά απ'ότι διαβάζω είναι προσφορά σε όλους μέχρι τέλη νοεμβρίου; Και μετά, τέλος; Ξαναγυρνάμε στο Start Pack; :/
Επίσης, μέχρι και σήμερα τα κανάλια Nova Games και NovaScope δεν μου έχουν ανοίξει ποτέ. Μαύρη οθόνη, και αν το αφήσω και ώρα, παίζει να μου κολλήσει κιόλας ο αποκωδικοποιητής.. Όχι ότι με ενδιαφέρουν τα εν λόγω κανάλια, αλλά μήπως είναι κάποιο γενικό πρόβλημα που επεκταθεί;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και ζητώ συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί πολλές φορές αυτά. Αν μπορούσατε να με παραπέμψετε και σε κάποιο ενημερωτικό θέμα για όλα αυτά, για να βρω και εγώ σιγά σιγά το φως μου, θα σας ήμουν ευγνώμων.
Εδώ και κανένα εικοσάλεπτο αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι, αλλά έχω κανονικά εικόνα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι σε λίγο θα ανατιναχτεί!
παιδία απο χθες έχουν χαθεί τα favorites οπώς τα είχα βάλει.εχουν εξαφανισθεί και όσες φορές τα έβαλα ξανά τα ίδια. συμβαίνει και σε εσας αυτό?
Eισαι σιγουρος ; γιατι σε μενα τα βαζει στην σειρα που θελει αυτο και οχι εγω....σε εμενα δουλευει μια χαρα οπως τα εβαλα, δουλευει βεβαια μονο το favorites 3 στη σειρα τους οπως τα εβαλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.