NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

samsung le40b650 σε συνδεση me scart.στον pace δεν εχω κανει τιποτα.και φαντασου οτι εχω καλιμπραρει και την τηλεοραση.

ρε παιδια εχω ξενερωσει τρομακτικα πολυ.τοσο χαλια ποιοτητα εχει η νοβα η παιζει σημασια που ειμαι ζακυνθο

Φίλε μου η εικόνα είναι μια χαρά.....
Με HDMI σε 37άρα Samsung η εικόνα κοντεύει το άριστο !

Δοκίμασε με σύνδεση HDMI και θα δεις μεγάλη διαφορά !!!

Καμία σχέση με το που είσαι, στο είπαν και τα άλλα παιδιά....πέτα το scart και βάλε ένα hdmi να ησυχάσεις...

σε απλο σημα θα εχει τοση διαφορα με το hdmi? για να δουμε.προτεινετε κανα καλωδιο η οτι ναναι?

σε απλο σημα θα εχει τοση διαφορα με το hdmi? για να δουμε.προτεινετε κανα καλωδιο η οτι ναναι?

Θα έχει διαφορά...μεγάλη σχετικά!Ανάλογα με το ποσό που μπορείς να δώσεις..υπάρχουν HDMI με 9 ευρώ,υπάρχουν και με 100...εγώ προτιμώ μια μέση λύση πάντως...(belkin,clicktronic)

Εχουν μαθει στην Greenpeace οτι η Nova συνιστά να μην κλεινει ποτέ ο αποκωδικοποιητης της? :)

:HTEHETH63:

Μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποιος:

Για όσους δεν έχουν ακόμα το περίφημο Novabox/Pace και περιορίζονται σε πιο ταπεινούς δέκτες HD και με απλή συνδρομή nova (full-pack χωρίς HD), οι υποτιθέμενες αναβαθμίσεις καρτών ενδέχεται να επηρεάσουν τις παλαιότερες κάρτες της nova, π.χ. Zeta;

Δηλαδή, υπάρχει πιθανότητα υποχρεωτικής "αναβάθμισης" και άρα προβλημάτων στη χρήση άλλου δέκτη από τον "υποχρεωτικό";

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Εχουν μαθει στην Greenpeace οτι η Nova συνιστά να μην κλεινει ποτέ ο αποκωδικοποιητης της? :)

Ας συνιστά ότι θέλει. Εγώ τον κλείνω κανονικά και τελείως. Δεν παίζει να λείπω από το σπίτι ώρες και να υπάρχει συσκευή αναμένη ή σε stand by. Τις μισές φορές, βέβαια, αργεί να ανοίξει ή κολάει και θέλει κλείσιμο και επανεκκίνηση, αλλά προτιμώ να ρίχνω μερικά καντήλια, παρά να έχω μόνιμα την συσκευή αναμένη.

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Αφού σου τόπε ο άνθρωπος, σε 15(00) μέρες θα διορθωθεί...

Έτσι ακριβώς! Δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά ούτε ο νέος PVR HD κατέχει δυνατότητες παιχνιδιών, novascope και πλήκτρου ALT. Απουσιάζουν παντελώς από την παρουσίαση στην σελίδα. Κατά τα άλλα η μόνη μας καούρα ήταν το multiview. Εδώ δεν μπορούν να φέρουν τον δέκτη σε επίπεδο Panasat που ήταν και ο Θεος φυλάξει! Μην τρελαθούμε τελείως...

Και μέσα σε όλα ετοιμαστείτε για νέα αύξηση στην συνδρομή, καθώς ούτε η πρώτη αύξηση του ΦΠΑ, ούτε η δεύτερη και σαφέστατα ούτε η τρίτη που 'ρχεται πρόκειται να απορροφηθεί από την εταιρία...

Για τις αναβαθμίσεις´καρτών: γίνονται για να εξυπηρετήσουν την Φορθνετ-Νοβα κι όχι τους συνδρομητές!!!

Περαστηκά μας! Πραγματικά... αν δεν είχα προπληρώσει για το εξάμηνο θα την είχα κάνει κι ας έμενα με το χιόνι και τις παρεμβολές!

:worshippy::aktion033:

Μάλλον θέλει να μην τον κλείνουμε για υπόγειες αναβαθμίσεις!
Κάθε μέρα περιμένω πότε το HD 831 θα αναβαθμιστεί σε επίπεδο του πιο απλού δεκτή αγοράς !
Δεν εννοώ σε ποιότητα εικόνας, αλλά σε λειτουργικότητα!

Last edited:
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Προσωπικά, τα games (που ούτως ή άλλως ήταν ελεεινού επιπέδου) & novascope μου ήταν παντελώς άχρηστα. Ίσα ίσα που με τσατίζουν που βρίσκονται στην σειρά του ζάπινγκ στο μπουκέτο της Nova. Όπως, δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχουν εκεί οι mad-βλακείες που παίζουν μόνο μουσική και όχι στα ραδιόφωνα. Κατά τα άλλα, το alt είναι ένα πολύ χρήσιμο πλήκτρο και μου λείπει, όπως και η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών μπουκέτων/αγαπημένων.

Φίλε mmoukiou είναι το γαμώτο και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά δεν ξέρω αν έχω τον χρόνο να κολλήσω στην οθόνη για να παίξω τάβλι λ.χ. αλλά γιατί εγώ που πληρώνω τα ίδια χρήματα από τον Χ-συνδρομητή με Panasat να μην έχω τις ίδιες υπηρεσίες και τις ίδιες δυνατότητες? Γιατί εγώ να περιορίζομαι τόσο και ο Χ που πλήρωσε και μόνο 49 για τον δέκτη να έχει πολλά περισσότερα?

Προσωπικά εκτός από το ALT μου λείπουν τα κανάλια του δορυφόρου Hotbird και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια της Mediaset και γιατί όχι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του δορυφόρου. Αν ήθελαν λίγα και καλά ας πήγαιναν σε άλλο δορυφόρο να έπεφτε και η συνδρομή.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Φίλε mmoukiou είναι το γαμώτο και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά δεν ξέρω αν έχω τον χρόνο να κολλήσω στην οθόνη για να παίξω τάβλι λ.χ. αλλά γιατί εγώ που πληρώνω τα ίδια χρήματα από τον Χ-συνδρομητή με Panasat να μην έχω τις ίδιες υπηρεσίες και τις ίδιες δυνατότητες? Γιατί εγώ να περιορίζομαι τόσο και ο Χ που πλήρωσε και μόνο 49 για τον δέκτη να έχει πολλά περισσότερα?

Προσωπικά εκτός από το ALT μου λείπουν τα κανάλια του δορυφόρου Hotbird και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια της Mediaset και γιατί όχι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του δορυφόρου. Αν ήθελαν λίγα και καλά ας πήγαιναν σε άλλο δορυφόρο να έπεφτε και η συνδρομή.

Συμφωνούμε απόλυτα. Και στο κάτω-κάτω, ας μην τα διαφημίζει και ας μην τα γράφει στα φυλλάδιά της.
Ο "προσωπικός οδηγός" που περιέχει το κουτί του pace, που είναι κανούριος, με τα λογότυπα hd και εικόνες του pace, αναφέρει και τα Games, και το Novascope και άλλα εκατον-τόσα ελεύθερα κανάλια...

μολις μιλησα με το τεχνικο τμημα στη νοβα,
diseq ξεχαστε το , ουτε στο 831 ουτε στο 865, οταν θα γινουν αναβαθμισεις θα αφορουν αλλα θεματα και οχι diseq,

καμια εγγυηση ποτε και αν θα γινει, δεν ειναι στο προγραμμα απλα...

βρειτε τεχνικο που να εμπιστευεστε να σας βρει αλλη λυση...

αυτο μολις τωρα απο το τηλεφωνο

αρα σαν να λεει παρε τον 831 καντο τακο να σου ειναι χρησιμος , παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD και να μην σπας τα νευρα σου ποτε και αν και τα σχολια του καθενα που ακουσε απο καποιο γνωστο απο μεσα, που ισως να ειναι και ο νυχτοφυλακας της nova

ΑΥΤΑ

...παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD ...
Υπάρχει κάποιο link για αυτό για να ξεμπερδεύουμε ?

μολις μιλησα με το τεχνικο τμημα στη νοβα,
diseq ξεχαστε το , ουτε στο 831 ουτε στο 865, οταν θα γινουν αναβαθμισεις θα αφορουν αλλα θεματα και οχι diseq,

καμια εγγυηση ποτε και αν θα γινει, δεν ειναι στο προγραμμα απλα...

βρειτε τεχνικο που να εμπιστευεστε να σας βρει αλλη λυση...

αυτο μολις τωρα απο το τηλεφωνο

αρα σαν να λεει παρε τον 831 καντο τακο να σου ειναι χρησιμος , παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD και να μην σπας τα νευρα σου ποτε και αν και τα σχολια του καθενα που ακουσε απο καποιο γνωστο απο μεσα, που ισως να ειναι και ο νυχτοφυλακας της nova

ΑΥΤΑ

Αυτή η εταιρία είναι πραγματικά και οριστικά για τα μπάζα. Αν υπήρχε βραβείο "ΑΝΤΙ-ΠΡΟΪΟΝ της ΧΡΟΝΙΑΣ" θα ήταν πρώτο-πρώτο στην λίστα μου. Μπορώ δηλαδή να επιστρέψω τον 831 και να πάρω μόνο καρτούλα??? Παίρνω τηλέφωνο και τους τον στέλνω πακέτο? Αν γίνεται, το κάνω απόψε κιόλας!

Status
Not open for further replies.