ρε παιδια εχω ξενερωσει τρομακτικα πολυ.τοσο χαλια ποιοτητα εχει η νοβα η παιζει σημασια που ειμαι ζακυνθο
σε απλο σημα θα εχει τοση διαφορα με το hdmi? για να δουμε.προτεινετε κανα καλωδιο η οτι ναναι?
Εχουν μαθει στην Greenpeace οτι η Nova συνιστά να μην κλεινει ποτέ ο αποκωδικοποιητης της?
:HTEHETH63:
Αφού σου τόπε ο άνθρωπος, σε 15(00) μέρες θα διορθωθεί...
Εχουν μαθει στην Greenpeace οτι η Nova συνιστά να μην κλεινει ποτέ ο αποκωδικοποιητης της?
:HTEHETH63:
Φίλε mmoukiou είναι το γαμώτο και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά δεν ξέρω αν έχω τον χρόνο να κολλήσω στην οθόνη για να παίξω τάβλι λ.χ. αλλά γιατί εγώ που πληρώνω τα ίδια χρήματα από τον Χ-συνδρομητή με Panasat να μην έχω τις ίδιες υπηρεσίες και τις ίδιες δυνατότητες? Γιατί εγώ να περιορίζομαι τόσο και ο Χ που πλήρωσε και μόνο 49 για τον δέκτη να έχει πολλά περισσότερα?
Προσωπικά εκτός από το ALT μου λείπουν τα κανάλια του δορυφόρου Hotbird και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια της Mediaset και γιατί όχι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του δορυφόρου. Αν ήθελαν λίγα και καλά ας πήγαιναν σε άλλο δορυφόρο να έπεφτε και η συνδρομή.
Υπάρχει κάποιο link για αυτό για να ξεμπερδεύουμε ?...παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD ...
to scart πωσ το οριζω rgb.?
Υπάρχει κάποιο link για αυτό για να ξεμπερδεύουμε ?
μολις μιλησα με το τεχνικο τμημα στη νοβα,
diseq ξεχαστε το , ουτε στο 831 ουτε στο 865, οταν θα γινουν αναβαθμισεις θα αφορουν αλλα θεματα και οχι diseq,
καμια εγγυηση ποτε και αν θα γινει, δεν ειναι στο προγραμμα απλα...
βρειτε τεχνικο που να εμπιστευεστε να σας βρει αλλη λυση...
αυτο μολις τωρα απο το τηλεφωνο
αρα σαν να λεει παρε τον 831 καντο τακο να σου ειναι χρησιμος , παρε κανα edision να παντρεψεις την καρτα σου με αυτον (ναι γινεται), και ετσι εχεις και πιο φθηνο pvr δεκτη και το diseq σου και HD και να μην σπας τα νευρα σου ποτε και αν και τα σχολια του καθενα που ακουσε απο καποιο γνωστο απο μεσα, που ισως να ειναι και ο νυχτοφυλακας της nova
ΑΥΤΑ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.