NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Δεν είναι απαραίτητο να είναι υπάλληλος κάποιος για να υπερασπίζεται μανιωδώς ένα ελαττωματικό προϊόν. Μπορεί να είναι και απλά βλάκας, fanboy που τους λένε στην αλλοδαπή. Δεν είναι δουλειά μου, ούτε και κανενός άλλου να αποφασίζω αν κάποιος προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο λόγω συμφέροντος ή ανοησίας.

Απλά απαράδεκτος. Ντροπή σου.

Re: Nova HD Pace 831

Ρε παιδιά έλεος, είναι δυνατόν να σχηματίζουμε θετική ή αρνητική γνώμη για έναν άνθρωπο, με κριτήριο αν είναι συνδρομητής ή όχι στην Nova?

Απλά απαράδεκτος. Ντροπή σου.

Ας εκλείψουν τα σχόλια και να αφήσουμε την Συντονιστική ομάδα να αποφασίσει...

Ρε παιδιά έλεος, είναι δυνατόν να σχηματίζουμε θετική ή αρνητική γνώμη για έναν άνθρωπο, με κριτήριο αν είναι συνδρομητής ή όχι στην Nova?

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα η αντίληψη με τα ''καρτελάκια''.Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι μέχρι τώρα είναι η μόνη πλατφόρμα (δορυφορική) στην Ελλάδα που δίνει πχ ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους,όπως και καινούριες ταινίες + αθλητικά.Το εάν είναι ακριβό κάτι ή όχι είναι υποκειμενικό μιας και κάτι που μπορεί να είναι ακριβό για εμένα είναι οικονομικό για κάποιον άλλο.

Ας εκλείψουν τα σχόλια και να αφήσουμε την Συντονιστική ομάδα να αποφασίσει...

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα η αντίληψη με τα ''καρτελάκια''.Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι μέχρι τώρα είναι η μόνη πλατφόρμα (δορυφορική) στην Ελλάδα που δίνει πχ ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους,όπως και καινούριες ταινίες + αθλητικά.Το εάν είναι ακριβό κάτι ή όχι είναι υποκειμενικό μιας και κάτι που μπορεί να είναι ακριβό για εμένα είναι οικονομικό για κάποιον άλλο.

Για να είμαι ξεκάθαρος, θεωρώ ότι τα 65 ευρώ είναι πολλά για αυτά που προσφέρει, όχι όμως τα 35 που πληρώνω. Άρα θα έπρεπε να ισχύει το 35 για όλους και να είχε την κάρτα ελεύθερη. Αυτή είναι η προσωπική αποψή μου.

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Για να είμαι ξεκάθαρος, θεωρώ ότι τα 65 ευρώ είναι πολλά για αυτά που προσφέρει, όχι όμως τα 35 που πληρώνω. Άρα θα έπρεπε να ισχύει το 35 για όλους και να είχε την κάρτα ελεύθερη. Αυτή είναι η προσωπική αποψή μου.

μονο 35 και απο εμας θελουν 65; :drummer:

Εσύ φίλε θα έπρεπε να σέβεσαι την έκπτωση που σου κάνει επειδή ανήκεις σε μια ειδική ομάδα που -και καλά- ασκεί λειτούργημα και όχι να προκαλείς τους άλλους που πληρώνουν ολόκληρη την αξία της υπηρεσίας τους.

Η nova είναι σαν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.
Ότι μπορούν να μας κάνουν , το κάνουν.....
Απλά , λαϊκά και σταράτα... μας γκαμούν και μας δέρνουν !!! :cool:

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή ενδοιασμούς οποιουδήποτε είδους !!!

Όμως σε μία σχέση ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας , μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες !!!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ή το αμελούν , εδώ και πολλά χρόνια για τους περισσότερους ανθρώπους το χρήμα δυστυχώς είναι Ο Θεός ...... :frown:

Θυμιστε μου κατι , για συνδεση hdmi τι πρεπει να επιλεξω ; 1080ι ; original ; η native ; πρεπει να κανω καποια αλλη αλλαγη γιατι μεχρι τωρα ειχα σκαρτ για συνδεση..

Εγώ προτειμώ το native,αλλά εάν θέλεις να κάνει Upscale ο δέκτης,επιλέγεις 1080i.

Τελικά με εκείνη την αναβαθμιση που λέγανε τι γίνεται?

Τις τελευταιες 2 ημερες παρατηρω πολλα ρεσταρτ στον δεκτη. Καμμια 5-6 καθε μερα, μετραω μονο τις ωρες που βλεπω TV και ειμαι σε θεση να το καταλαβω.
Συμβαινει και σε σας?

Τις τελευταιες 2 ημερες παρατηρω πολλα ρεσταρτ στον δεκτη. Καμμια 5-6 καθε μερα, μετραω μονο τις ωρες που βλεπω TV και ειμαι σε θεση να το καταλαβω.
Συμβαινει και σε σας?
Όχι φίλε μου , τίποτα σε μένα..... ! :blush:
Έχω παρατηρήσει πως αυτό το κουφό που έκανε πιο παλιά 4-5 φορές την εβδομάδα , αυτό που χανόταν ξαφνικά όλα τα κανάλια και έμεναν μόνο 3-4 (Fashion TV , ERT sat ....) , έχει σταματήσει !!! :smile:

Πετάει ο δέκτης , τα σπάει !!!! :BDGBGDB55:
Μερικές λειτουργίες ακόμα να διορθωθούν (καμια 800αριά...) και έγινε και ο πρώτος , Super Duper !!!! :flipout:

Τελικά με εκείνη την αναβαθμιση που λέγανε τι γίνεται?

Δεν υπάρχει σκεπτικό από την πλευρά της Nova για αναβάθμιση προς το παρόν. Η τελευταία έγινε αρχές Οκτωβρίου και έλυσε μεγάλο μέρος των προβλημάτων.

Δεν υπάρχει σκεπτικό από την πλευρά της Nova για αναβάθμιση προς το παρόν. Η τελευταία έγινε αρχές Οκτωβρίου και έλυσε μεγάλο μέρος των προβλημάτων.
:flipout::BDBDG54::FSGSFGS4::rifle::hanged::bang:::dead::behead:

Μα γιατί δεν βγάζουν μια αναβάθμιση τουλάχιστον για το ALT πλήκτρο ή την προσθήκη άλλων καναλιών από HOTBIRD τουλάχιστον;

Αυτά είναι τόσο δύσκολα;

Για το Diseqc λένε την Άνοιξη του 2011 !!!!!!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο. Από αρχές Οκτωβρίου που έγινε η αναβάθμιση έχω πλέον 8 δορυφόρους και 7.777 κανάλια στο δέκτη.
Όσο για το ALT δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όταν το πατάω γυρνάει στο προηγούμενο κανάλι και παράλληλα στέλνει εντολή στο κλιματιστικό για σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας ανάλογα με το πρόγραμμα που παρακολουθώ.

Αχάριστοι, όλο γκρινιάζετε........

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Τι εννοείς πως έχεις 8 δορυφόρους;
έφτιαξε το θέμα με το diseq η νόβα στον 831;

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Τι εννοείς πως έχεις 8 δορυφόρους;
έφτιαξε το θέμα με το diseq η νόβα στον 831;

Καλά στους 8 Δορυφόρους κόλλησες ???
Εδώ ρυθμίζει το κλιματιστικό με ένα κλίκ..............

Ανεκδοτο ειναι αυτο?

Status
Not open for further replies.