NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

υ.γ και για να φυλάμε τα ρούχα μας .... μετά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κτλ...... απενεργοποιήστε και πάλι τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις .....!!!!!!

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

υ.γ και για να φυλάμε τα ρούχα μας .... μετά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κτλ...... απενεργοποιήστε και πάλι τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις .....!!!!!!

εκτιμηση κανεις ή εχεις πληροφορηση απο ΝΟΒΑ?

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

εκτιμηση κανεις ή εχεις πληροφορηση απο ΝΟΒΑ?

αφού έτσι είχε προτείνει από την αρχή η ΝΟVA, ας το κρατήσουμε ως δεδομένο μέχρι να γίνει κάποια ανακοίνωση, κτλ.

Για το σήμα δεν μου απάντησε κανείς...
όποιος μπορεί ας μου δώσει τα δικά του νούμερα για ERT1, ERT WORLD και αν παίζει ρόλο το νέο Lnb hd που δίνει η ΝΟVA (επειδή χρησιμοποιώ παλιό 0,3db)

Thanks again

GAMES και Novascope δεν λειτουργούν !

Το ALT επίσης δεν λειτουργεί και όποιος λέει πως λειτουργεί δεν γνωρίζει την
δουλειά που πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο πλήκτρο.

ALT = επιστροφή στο τελευταίο κανάλι που βλέπαμε ! :rolleyes:

ΥΓ. Οι Samsung είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν προβλήματα με nova ή κάτι άλλο.... , σε αντίθεση με τα άπειρα προβλήματα από PHILIPS , LG και SONY :flute:

Καλημερα
Ενω μετα την αναβαθμηση δουλευε κανονικα απο χθες το μεσημερι χαθηκε το EPG (μονο τωρα και μετα)
Εχω κανει reset, hard reset, σβησιμο αλλα δεν επανερχεται.
Γνωριζει κανεις κατι?

Λοιπον το μεσημερι πηρα πρώτο τηλεφωνο στη NOVA στο τεχνικο τμημα οπου μια ευγενεστατη κοπελα προσπαθησε να με εξυπηρετησει για το προβλημα του EPG (καναμε reset και πάλι Hard Reset κλπ. και αφου δεν γινοταν τιποτα μου ειπε να αφησω το δεκτη στο NOVACINEMA 2 για 15 λεπτα και αν δεν εμφανιστει πληρες EPG να τους ξανακαλεσω.
Ετσι κι εγινε αφου το αφησα στο συγκεκριμενο καναλι πανω απο 20 λεπτα και το EPG εδειχνε πληροφοριες για τωρα και μετα.
Πηρα λοιπον δευτερο τηλεφωνο βγηκε αλλη κυρια κι αυτη ευγενεστατη καναμε και με αυτη οτι καναμε με την προηγουμενη (reset και πάλι Hard Reset νεα σαρωση, εργοστασιακες ρυθμισεις) και στο τελος αφου με εβαλε στην αναμονη για 5-6 λεπτα - προφανως καπου θα ρωτησε - μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη και να τον παω στο Service του Κου Χριστοπουλου στην Πατρα για να γινει αντικατασταση.
Ετσι κι εκανα, πηγα στον Κο Χριστοπουλο του εξηγησα το προβλημα, ανοιξε ο ανθρωπος ενα καινουριο NOVABOX και μου τον ενεργοποιησε με την καρτα μου.
Ερχομαι λοιπον σπιτι κανω παλι αναβαθμηση επιτυχως εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ οτι δηλαδη εχουν κανει ολοι εδω μεσα και παλι το ιδιο προβλημα. EPG μονο τωρα και μετα.
Να πω εδω οτι μετα την αναβαθμηση που εκανα την Τριτη στον πρωτο δεκτη το EPG δουλευε κανονικα, απο χθες σταματησε.
Μηπως τελικα δεν ειναι προβλημα του δεκτη και ειναι προβλημα της NOVA?
Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε αναβαθμηση αν βλεπει εβδομαδιαιο EPG?
Ευχαριστω

ΥΓ. Οι Samsung είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν προβλήματα με nova ή κάτι άλλο.... , σε αντίθεση με τα άπειρα προβλήματα από PHILIPS , LG και SONY :flute:

Το ALT δουλευει κανονικοτατα με τον ιδιο τροπο που δουλευει και στους αλλους δυο δεκτες που διαθετω DREAMBOX DM7025 και HUMAX iCORD-HD

το ΑLT δουλεύει μόνο όταν αλλάζουμε τα κανάλια με βελάκια, Ok.... δεν δουλευει όταν αλλάζουμε τα κανάλια με P+ P-... δυστηχώς αλλά δεν

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Η σύνδεση με την tv γίνεται με hdmi? Είχα το ίδιο πρόβλημα (κυρίως σε θέαση nova hd) και έφταιγε το ότι η έξοδος hdmi ήταν ρυθμισμένη σε "native". Μετά από τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη, μου ζητήθηκε να το αλλάξω σε "original" και το πρόβλημα λύθηκε. Τουλάχιστο, έτσι φαίνεται αφού, εδώ και 4 ώρες ο δέκτης δεν ξαναέκανε επανεκκίνηση.

Οχι φίλε μου, η σύνδεση ναι μεν είναι με hdmi αλλά η ρύθμιση στο menu είναι original. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά όπως είπα και ποιο πριν, το κάνει μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Τα διαδραστικά mad κανάλια δουλεύουν κανονικά;

Τα διαδραστικά κανάλια (mad) δουλεύουν κανονικά, τα άλλα όχι. Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι... υπομονή γιατί δεν ανοίγουν αμέσως, αλλά πρέπει να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα!

εμενα μονο το αλτ δουλευει και μονο ηχο στο nova scope

Αναβαθμίσεις σαρώσεις κλπ τα έκανα ολα και μπήκαν τα νεα κανάλια. Το ALT λειτουργεί και σε μένα μόνο με βελάκια.
Ενα πρόβλημα που είχα με το HDMI και δεν δούλευε σε HDMI αν δεν ήταν και το σκαρτ λύθηκε
GAMESκαιNovascope δεν λειτουργούν.
Παίρνω τηλέφωνο στην nova και ρωτάω γιατί δεν λειτουργούν,
Τηλεφωνήτρια μου λέει "κανονικά θα πρέπει να λειτουργούν. Κάντε reset"
Kάνω reset επανεκινήσεις κλπ αλλά πάλι τίποτε.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο.
Αλλη τηλεφωνήτρια μου απαντάει "Το GAMESκαιNovascope ξέρουμε οτι δεν λειτουργούν . Δεν τα έχουμε ακόμη ενεργοποιήσει"
Αν έπαιρνα και σε άλλη τηλεφωνήτρια θα μου έλεγε άλλο πράγμα :violent-smiley-030:
Με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον δεν ξέρουν τι ακριβώς τους γίνετε :flipout:

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Λοιπον το μεσημερι πηρα πρώτο τηλεφωνο στη NOVA στο τεχνικο τμημα οπου μια ευγενεστατη κοπελα προσπαθησε να με εξυπηρετησει για το προβλημα του EPG (καναμε reset και πάλι Hard Reset κλπ. και αφου δεν γινοταν τιποτα μου ειπε να αφησω το δεκτη στο NOVACINEMA 2 για 15 λεπτα και αν δεν εμφανιστει πληρες EPG να τους ξανακαλεσω.
Ετσι κι εγινε αφου το αφησα στο συγκεκριμενο καναλι πανω απο 20 λεπτα και το EPG εδειχνε πληροφοριες για τωρα και μετα.
Πηρα λοιπον δευτερο τηλεφωνο βγηκε αλλη κυρια κι αυτη ευγενεστατη καναμε και με αυτη οτι καναμε με την προηγουμενη (reset και πάλι Hard Reset νεα σαρωση, εργοστασιακες ρυθμισεις) και στο τελος αφου με εβαλε στην αναμονη για 5-6 λεπτα - προφανως καπου θα ρωτησε - μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη και να τον παω στο Service του Κου Χριστοπουλου στην Πατρα για να γινει αντικατασταση.
Ετσι κι εκανα, πηγα στον Κο Χριστοπουλο του εξηγησα το προβλημα, ανοιξε ο ανθρωπος ενα καινουριο NOVABOX και μου τον ενεργοποιησε με την καρτα μου.
Ερχομαι λοιπον σπιτι κανω παλι αναβαθμηση επιτυχως εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ οτι δηλαδη εχουν κανει ολοι εδω μεσα και παλι το ιδιο προβλημα. EPG μονο τωρα και μετα.
Να πω εδω οτι μετα την αναβαθμηση που εκανα την Τριτη στον πρωτο δεκτη το EPG δουλευε κανονικα, απο χθες σταματησε.
Μηπως τελικα δεν ειναι προβλημα του δεκτη και ειναι προβλημα της NOVA?
Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε αναβαθμηση αν βλεπει εβδομαδιαιο EPG?
Ευχαριστω
Ειναι προβλημα απο την κυρα.

Καλημέρα. Παρακολουθώ το thread από το Σεπτέμβρη, αλλά πρώτη φορά γράφω.
Από την αρχή που έβαλα τον pace δεν άκουσα την "πολύτιμη" συμβουλή του τεχνικού να μη τον κλείνω καθόλου. Κάθε βράδυ τον κλείνω μαζί μέ όλα τα άλλα (tv, dvd, dvb, hifi) από κεντρικό διακόπτη. Κάποια σοβαρή παρενέργεια δεν είχα. Έγινε η τελευταία αναβάθμιση και χάρηκα που επιτέλους μπήκαν τα fta κανάλια. Μαζί με την αναβάθμιση έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Περιμένω σε επόμενη αναβάθμιση να μπουν και άλλοι δορυφόροι (πολύ θα περιμένω μάλλον). Διαπίστωσα ωστόσο το εξής bug στο νέο λογισμικό:
Δίνεται η δυνατότητα να μετονομάσω τα favorites και ως εδώ καλά. Βάζω διάφορα κανάλια στα favorites και τα χρησιμοποιώ. Αν κλείσω το δέκτη για λίγο και τον ξανανοίξω, όλα καλά. Αν τον κλέισω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν τον ξανανοίξω χάνονται όλα τα κανάλια από όλα τα favorites, κρατάει όμως τα ονόματα των favorites όπως εγώ τα έγραψα. Αυτό δε συνέβαινε πριν την αναβάθμιση.

Συμβαίνει σε κανέναν αυτό ή έχω τη χαρά να εχώ την αποκλειστικότητα;

Αναβαθμίσεις σαρώσεις κλπ τα έκανα ολα και μπήκαν τα νεα κανάλια. Το ALT λειτουργεί και σε μένα μόνο με βελάκια.
Ενα πρόβλημα που είχα με το HDMI και δεν δούλευε σε HDMI αν δεν ήταν και το σκαρτ λύθηκε
GAMESκαιNovascope δεν λειτουργούν.
Παίρνω τηλέφωνο στην nova και ρωτάω γιατί δεν λειτουργούν,
Τηλεφωνήτρια μου λέει "κανονικά θα πρέπει να λειτουργούν. Κάντε reset"
Kάνω reset επανεκινήσεις κλπ αλλά πάλι τίποτε.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο.
Αλλη τηλεφωνήτρια μου απαντάει "Το GAMESκαιNovascope ξέρουμε οτι δεν λειτουργούν . Δεν τα έχουμε ακόμη ενεργοποιήσει"
Αν έπαιρνα και σε άλλη τηλεφωνήτρια θα μου έλεγε άλλο πράγμα :violent-smiley-030:
Με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον δεν ξέρουν τι ακριβώς τους γίνετε :flipout:

Προγραμματιστές ξέρουν :BDBDG54: , οι τηλεφωνήτριες μάλλον δεν ενημερώθηκαν ακόμα όλες! :stupido:

Από την αρχή που έβαλα τον pace δεν άκουσα την "πολύτιμη" συμβουλή του τεχνικού να μη τον κλείνω καθόλου. Κάθε βράδυ τον κλείνω μαζί μέ όλα τα άλλα (tv, dvd, dvb, hifi) από κεντρικό διακόπτη. Κάποια σοβαρή παρενέργεια δεν είχα. Έγινε η τελευταία αναβάθμιση και χάρηκα που επιτέλους μπήκαν τα fta κανάλια. Μαζί με την αναβάθμιση έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Περιμένω σε επόμενη αναβάθμιση να μπουν και άλλοι δορυφόροι (πολύ θα περιμένω μάλλον). Διαπίστωσα ωστόσο το εξής bug στο νέο λογισμικό:
Δίνεται η δυνατότητα να μετονομάσω τα favorites και ως εδώ καλά. Βάζω διάφορα κανάλια στα favorites και τα χρησιμοποιώ. Αν κλείσω το δέκτη για λίγο και τον ξανανοίξω, όλα καλά. Αν τον κλέισω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν τον ξανανοίξω χάνονται όλα τα κανάλια από όλα τα favorites, κρατάει όμως τα ονόματα των favorites όπως εγώ τα έγραψα. Αυτό δε συνέβαινε πριν την αναβάθμιση.

Μπορώ να υποθέσω πως με το κλείσε/άνοιξε κάνει ουσιαστικά reset!
Για αυτό το λόγο και η "πολύτιμη" συμβουλή του τεχνικού... :grandpa:

φιλε μου και εγω κανω ακριβως το ιδιο με σενα αλλα ευτηχως δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα

παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση κανει συνεχεια επαννεκινησεις!συνεχεια κανει αυτο με τα κοκκινα λαμπακια που αναβοσβηνουν..τι συμβαινει?πριν την αναβαθμιση δεν το εκανε..

καλο μεσημερι. η αναβαθμιση δεν ειναι ταυτοχρονη για ολους? εγω δεν την εχω διαθεσιμη που το τσεκαρα τωρα. τι γινεται?

Status
Not open for further replies.