υ.γ και για να φυλάμε τα ρούχα μας .... μετά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κτλ...... απενεργοποιήστε και πάλι τις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις .....!!!!!!
εκτιμηση κανεις ή εχεις πληροφορηση απο ΝΟΒΑ?
Καλημερα
Ενω μετα την αναβαθμηση δουλευε κανονικα απο χθες το μεσημερι χαθηκε το EPG (μονο τωρα και μετα)
Εχω κανει reset, hard reset, σβησιμο αλλα δεν επανερχεται.
Γνωριζει κανεις κατι?
GAMES και Novascope δεν λειτουργούν !
Το ALT επίσης δεν λειτουργεί και όποιος λέει πως λειτουργεί δεν γνωρίζει την
δουλειά που πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο πλήκτρο.
ALT = επιστροφή στο τελευταίο κανάλι που βλέπαμε !
ΥΓ. Οι Samsung είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν προβλήματα με nova ή κάτι άλλο.... , σε αντίθεση με τα άπειρα προβλήματα από PHILIPS , LG και SONY :flute:
GAMES και Novascope δεν λειτουργούν !
Το ALT επίσης δεν λειτουργεί και όποιος λέει πως λειτουργεί δεν γνωρίζει την
δουλειά που πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο πλήκτρο.
ALT = επιστροφή στο τελευταίο κανάλι που βλέπαμε !
ΥΓ. Οι Samsung είναι ίσως οι μόνες που δεν έχουν προβλήματα με nova ή κάτι άλλο.... , σε αντίθεση με τα άπειρα προβλήματα από PHILIPS , LG και SONY :flute:
Η σύνδεση με την tv γίνεται με hdmi? Είχα το ίδιο πρόβλημα (κυρίως σε θέαση nova hd) και έφταιγε το ότι η έξοδος hdmi ήταν ρυθμισμένη σε "native". Μετά από τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη, μου ζητήθηκε να το αλλάξω σε "original" και το πρόβλημα λύθηκε. Τουλάχιστο, έτσι φαίνεται αφού, εδώ και 4 ώρες ο δέκτης δεν ξαναέκανε επανεκκίνηση.
Τα διαδραστικά mad κανάλια δουλεύουν κανονικά;
Τα διαδραστικά mad κανάλια δουλεύουν κανονικά;
Ειναι προβλημα απο την κυρα.Λοιπον το μεσημερι πηρα πρώτο τηλεφωνο στη NOVA στο τεχνικο τμημα οπου μια ευγενεστατη κοπελα προσπαθησε να με εξυπηρετησει για το προβλημα του EPG (καναμε reset και πάλι Hard Reset κλπ. και αφου δεν γινοταν τιποτα μου ειπε να αφησω το δεκτη στο NOVACINEMA 2 για 15 λεπτα και αν δεν εμφανιστει πληρες EPG να τους ξανακαλεσω.
Ετσι κι εγινε αφου το αφησα στο συγκεκριμενο καναλι πανω απο 20 λεπτα και το EPG εδειχνε πληροφοριες για τωρα και μετα.
Πηρα λοιπον δευτερο τηλεφωνο βγηκε αλλη κυρια κι αυτη ευγενεστατη καναμε και με αυτη οτι καναμε με την προηγουμενη (reset και πάλι Hard Reset νεα σαρωση, εργοστασιακες ρυθμισεις) και στο τελος αφου με εβαλε στην αναμονη για 5-6 λεπτα - προφανως καπου θα ρωτησε - μου ειπε οτι μαλλον ειναι προβλημα του δεκτη και να τον παω στο Service του Κου Χριστοπουλου στην Πατρα για να γινει αντικατασταση.
Ετσι κι εκανα, πηγα στον Κο Χριστοπουλο του εξηγησα το προβλημα, ανοιξε ο ανθρωπος ενα καινουριο NOVABOX και μου τον ενεργοποιησε με την καρτα μου.
Ερχομαι λοιπον σπιτι κανω παλι αναβαθμηση επιτυχως εργοστασιακες ρυθμισεις κλπ οτι δηλαδη εχουν κανει ολοι εδω μεσα και παλι το ιδιο προβλημα. EPG μονο τωρα και μετα.
Να πω εδω οτι μετα την αναβαθμηση που εκανα την Τριτη στον πρωτο δεκτη το EPG δουλευε κανονικα, απο χθες σταματησε.
Μηπως τελικα δεν ειναι προβλημα του δεκτη και ειναι προβλημα της NOVA?
Μπορει να απαντησει καποιος που εκανε αναβαθμηση αν βλεπει εβδομαδιαιο EPG?
Ευχαριστω
Αναβαθμίσεις σαρώσεις κλπ τα έκανα ολα και μπήκαν τα νεα κανάλια. Το ALT λειτουργεί και σε μένα μόνο με βελάκια.
Ενα πρόβλημα που είχα με το HDMI και δεν δούλευε σε HDMI αν δεν ήταν και το σκαρτ λύθηκε
GAMESκαιNovascope δεν λειτουργούν.
Παίρνω τηλέφωνο στην nova και ρωτάω γιατί δεν λειτουργούν,
Τηλεφωνήτρια μου λέει "κανονικά θα πρέπει να λειτουργούν. Κάντε reset"
Kάνω reset επανεκινήσεις κλπ αλλά πάλι τίποτε.
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο.
Αλλη τηλεφωνήτρια μου απαντάει "Το GAMESκαιNovascope ξέρουμε οτι δεν λειτουργούν . Δεν τα έχουμε ακόμη ενεργοποιήσει"
Αν έπαιρνα και σε άλλη τηλεφωνήτρια θα μου έλεγε άλλο πράγμα :violent-smiley-030:
Με λίγα λόγια στο συγκεκριμένο θέμα μάλλον δεν ξέρουν τι ακριβώς τους γίνετε![]()
Καλημέρα. Παρακολουθώ το thread από το Σεπτέμβρη, αλλά πρώτη φορά γράφω.
Από την αρχή που έβαλα τον pace δεν άκουσα την "πολύτιμη" συμβουλή του τεχνικού να μη τον κλείνω καθόλου. Κάθε βράδυ τον κλείνω μαζί μέ όλα τα άλλα (tv, dvd, dvb, hifi) από κεντρικό διακόπτη. Κάποια σοβαρή παρενέργεια δεν είχα. Έγινε η τελευταία αναβάθμιση και χάρηκα που επιτέλους μπήκαν τα fta κανάλια. Μαζί με την αναβάθμιση έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Περιμένω σε επόμενη αναβάθμιση να μπουν και άλλοι δορυφόροι (πολύ θα περιμένω μάλλον). Διαπίστωσα ωστόσο το εξής bug στο νέο λογισμικό:
Δίνεται η δυνατότητα να μετονομάσω τα favorites και ως εδώ καλά. Βάζω διάφορα κανάλια στα favorites και τα χρησιμοποιώ. Αν κλείσω το δέκτη για λίγο και τον ξανανοίξω, όλα καλά. Αν τον κλέισω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν τον ξανανοίξω χάνονται όλα τα κανάλια από όλα τα favorites, κρατάει όμως τα ονόματα των favorites όπως εγώ τα έγραψα. Αυτό δε συνέβαινε πριν την αναβάθμιση.
Συμβαίνει σε κανέναν αυτό ή έχω τη χαρά να εχώ την αποκλειστικότητα;
φιλε μου και εγω κανω ακριβως το ιδιο με σενα αλλα ευτηχως δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημαΚαλημέρα. Παρακολουθώ το thread από το Σεπτέμβρη, αλλά πρώτη φορά γράφω.
Από την αρχή που έβαλα τον pace δεν άκουσα την "πολύτιμη" συμβουλή του τεχνικού να μη τον κλείνω καθόλου. Κάθε βράδυ τον κλείνω μαζί μέ όλα τα άλλα (tv, dvd, dvb, hifi) από κεντρικό διακόπτη. Κάποια σοβαρή παρενέργεια δεν είχα. Έγινε η τελευταία αναβάθμιση και χάρηκα που επιτέλους μπήκαν τα fta κανάλια. Μαζί με την αναβάθμιση έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Περιμένω σε επόμενη αναβάθμιση να μπουν και άλλοι δορυφόροι (πολύ θα περιμένω μάλλον). Διαπίστωσα ωστόσο το εξής bug στο νέο λογισμικό:
Δίνεται η δυνατότητα να μετονομάσω τα favorites και ως εδώ καλά. Βάζω διάφορα κανάλια στα favorites και τα χρησιμοποιώ. Αν κλείσω το δέκτη για λίγο και τον ξανανοίξω, όλα καλά. Αν τον κλέισω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν τον ξανανοίξω χάνονται όλα τα κανάλια από όλα τα favorites, κρατάει όμως τα ονόματα των favorites όπως εγώ τα έγραψα. Αυτό δε συνέβαινε πριν την αναβάθμιση.
Συμβαίνει σε κανέναν αυτό ή έχω τη χαρά να εχώ την αποκλειστικότητα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.