NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ετσι φαινεται. Εγω ειχα ζητησει να μου διακοψουν τα hd εδω και 3βδομαδες και ακομα τα εχω, δεν ξερω που εχει κολλησει το θεμα.

Εγώ πήρα τηλ πριν αγοράσω το πακέτο των 299 ευρώ και ζήτησα να μου δώσουν τα HD δωρεάν, αλλιώς δε το παίρνω. Μου τα έδωσαν δωρεάν μέχρι 31/8/2014.

καλα πως σου εδωσε η νοβα δωρεαν τα ηδ χωρις να εισαι συνδρομητης της αφου το πακετο το αγοραζεις απευθειας απτις μπουτικ των ομαδων?

Γιατί να αγχώνεσαι φίλε μου?Παράγγειλέ τη από κάποια άλλη ομάδα να στη φέρουν με courier,με χρέωση 5 ευρώ(τόσο κοστίζει για Αθήνα).

Eν τελει η παραγγελια εγινε απο την μπουτικ του Παναθηναικου..Τι να πω,κριμα που για δευτερη χρονια η ομαδα μου δεν εβγαλε την προσφορα..Αντε κ καλη επιτυχια μας αυριο ;)

Για πελάτες οπως εγώ που έχω δορυφορικο otetv, μπορώ να αγοράσω το πακέτο των 300 ευρώ? Δεν θα χρειαστεί και 2ο πιάτο, αποκωδικοποιητη..? Ποιες οι επιπλέον χρεώσεις?

Last edited:
Το πακέτο των 300 ευρώ μπορούν να το αγοράσουν όλοι.Αν έχεις πιάτο 80άρι μπορείς να έχεις και τις 2 πλατφόρμες από αυτό,δε χρειαστείς δεύτερο.Θα θέλει όμως ρύθμιση και δεύτερο lnb.Αν έχεις μικρότερο πιάτο τότε θα χρειαστείς δεύτερο.Ο δέκτης της NOVA κοστίζει 49 ευρώ.Αν χρειαστείς πιάτο και lnb κοστίζουν 10 ευρώ,τόσο τα δίνει η Forthnet.

καλα πως σου εδωσε η νοβα δωρεαν τα ηδ χωρις να εισαι συνδρομητης της αφου το πακετο το αγοραζεις απευθειας απτις μπουτικ των ομαδων?
Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση για να διακόψω το πακέτο των 299 που είχα αγοράσει πέρσι τον Αύγουστο. Με ρώτησαν τον λόγο που θα διακόψω και είπα ότι είναι χειρότερο από πέρσι και στην ίδια τιμή. Δώστε τουλάχιστον τα HD δωρεάν για να έχουμε μια πρόοδο σε σχέση με πέρσι. Ρώτησε τον προιστάμενο και σε μία ώρα μου απάντησε θετικά, το σημείωσε στην καρτέλα και όταν αγόρασα πάλι το πακέτο των 299 και πήρα για ενεργοποίηση μου είπε ότι βλέπει το δώρο των HD και δε χρειάστηκε να το συζητήσουμε πάλι.

ενταξει τωρα εισαι σαφεστατος
καλη-υψηλης αναλυσης-τηλεθεαση!

Θα προσπαθήσω να πάρω νωρίς.

Η προσφορά των ομάδων ισχύει ακόμα έτσι?

Στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού greenteam.gr υπάρχει μέχρι 31/8. Στέλνει και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει ένα λινκ με τα κανάλια της συγκεκριμένης προσφοράς? (εκτός από τα αθλητικά)

Από σήμερα βλέπω και εγώ. Το πήρα από την μπουτίκ του παναθηναϊκου. Τον δεκτη δεν μου τον χρέωσαν, ενώ σε άλλο φίλο μου που το πήρε του τον χρέωσαν. Ότι να ναι δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και ειδικά τον Eki.! Τώρα για τα hd πρέπει να πάρω τηλέφωνο ή δεν θα μου τα δώσουν;

Εγώ που πήρα την Δευτέρα τηλέφωνο για την ενεργοποίηση της κάρτας μου,με ρώτησε αν θέλω τα HD δωρεάν για 2 μήνες και μετά θα ανανεωθεί αυτόματα και θα επέλθει χρέωση 5 /μήνα.
Της είπα ''όχι'' κι έτσι δεν έχω τα HD.Mπράβο πάντως στον φίλο dimitrisdim που τα ''κέρδισε'' στο τζαμπέ με τον τσαμπουκά του!!!

Από σήμερα βλέπω και εγώ. Το πήρα από την μπουτίκ του παναθηναϊκου. Τον δεκτη δεν μου τον χρέωσαν, ενώ σε άλλο φίλο μου που το πήρε του τον χρέωσαν. Ότι να ναι δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και ειδικά τον Eki.! Τώρα για τα hd πρέπει να πάρω τηλέφωνο ή δεν θα μου τα δώσουν;

τιποτα φιλε. αμα παρεις τηλεφωνο ρωτησε αμα δινεται 12 μηνες δωρεαν το multiview οπως ειναι στο sports pack το κανονικο. Δυστυχως εδω δεν εχω σταθερο να παρω

Στο συμβόλαιο γράφει ότι το multiview είναι δωρεάν 12 μήνες στο nova full pack με δώρο τα hd.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Είμαι μόνο εγώ που βλέποντας την διαφήμιση θα νόμιζε ότι τα Eurosport HD, Nat Geo Wild HD και Nat Geo Channel HD,
είναι στο πρόγραμμα του Start Pack με 20,56 το μήνα ;

Αλλά τι περιμένεις από διαφήμιση που αναφέρει το Disney Channel "Disney Chanell".
Εντάξει, λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά κανένας προϊστάμενος δεν έχει δει την καταχώρηση ;

Αρα θεωρητικά θα έπρεπε να δινονται τα ίδια δώρα και στο πακέτο των ομάδων;

Last edited by a moderator: