Εγώ πήρα τηλ πριν αγοράσω το πακέτο των 299 ευρώ και ζήτησα να μου δώσουν τα HD δωρεάν, αλλιώς δε το παίρνω. Μου τα έδωσαν δωρεάν μέχρι 31/8/2014.
Γιατί να αγχώνεσαι φίλε μου?Παράγγειλέ τη από κάποια άλλη ομάδα να στη φέρουν με courier,με χρέωση 5 ευρώ(τόσο κοστίζει για Αθήνα).
Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση για να διακόψω το πακέτο των 299 που είχα αγοράσει πέρσι τον Αύγουστο. Με ρώτησαν τον λόγο που θα διακόψω και είπα ότι είναι χειρότερο από πέρσι και στην ίδια τιμή. Δώστε τουλάχιστον τα HD δωρεάν για να έχουμε μια πρόοδο σε σχέση με πέρσι. Ρώτησε τον προιστάμενο και σε μία ώρα μου απάντησε θετικά, το σημείωσε στην καρτέλα και όταν αγόρασα πάλι το πακέτο των 299 και πήρα για ενεργοποίηση μου είπε ότι βλέπει το δώρο των HD και δε χρειάστηκε να το συζητήσουμε πάλι.καλα πως σου εδωσε η νοβα δωρεαν τα ηδ χωρις να εισαι συνδρομητης της αφου το πακετο το αγοραζεις απευθειας απτις μπουτικ των ομαδων?
Θα προσπαθήσω να πάρω νωρίς.
Η προσφορά των ομάδων ισχύει ακόμα έτσι?
Από σήμερα βλέπω και εγώ. Το πήρα από την μπουτίκ του παναθηναϊκου. Τον δεκτη δεν μου τον χρέωσαν, ενώ σε άλλο φίλο μου που το πήρε του τον χρέωσαν. Ότι να ναι δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και ειδικά τον Eki.! Τώρα για τα hd πρέπει να πάρω τηλέφωνο ή δεν θα μου τα δώσουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.