NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Σε συνέχεια αυτού που έλεγα, σήμερα ξαναπήρα και μου είπαν πως ο δωρεάν δέκτης και τα HD για 12 μήνες, με πληρωμή μέσω πιστωτικής σε 3play που έχω προσθέσει τα Novasports με την προσφορά των 149, είναι σημειωμένα στην καρτέλα συνδρομητή και τα έχω.

Εγώ που τους έχω τρελάνει στα τηλέφωνα (και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της Nova, και στο τοπικό κατάστημα) τις τελευταίες 2 μέρες (Σήμερα και Παρασκευή) γιατι μου λένε επανειλημμένως πως αυτές οι 2 προσφορές είναι διαφορετικές μεταξύ τους, και ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν;

Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα...

Μπορείς να μας πεις το όνομα του υπαλλήλου που σου έκανε την αίτηση; Να συνεννοηθώ και εγώ μαζί του ρε παιδί μου αν είναι να τα μοιράζει τσάμπα αυτός... (Δεν ειρωνεύομαι)

Εσύ έκανες την αίτησή σου μέσω τηλεφώνου και σου σημειώσαν τα HD + receiver τσάμπα για 12μήνες ξέροντας ότι έχεις την προσφορά της nova με τα 149 ;;;

Ευχαριστω τζιμη. Μου εκανες την καρδια περιβολι :D

E τα θες και εσύ όλα δικά σου.:ernaehrung004:
Πάντως για το δεύτερο που ρωτάς, κατά την γνώμη μου είναι παράλογο που δεν γίνεται.

Εγώ που τους έχω τρελάνει στα τηλέφωνα (και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της Nova, και στο τοπικό κατάστημα) τις τελευταίες 2 μέρες (Σήμερα και Παρασκευή) γιατι μου λένε επανειλημμένως πως αυτές οι 2 προσφορές είναι διαφορετικές μεταξύ τους, και ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν;

Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα...

Μπορείς να μας πεις το όνομα του υπαλλήλου που σου έκανε την αίτηση; Να συνεννοηθώ και εγώ μαζί του ρε παιδί μου αν είναι να τα μοιράζει τσάμπα αυτός... (Δεν ειρωνεύομαι)

Εσύ έκανες την αίτησή σου μέσω τηλεφώνου και σου σημειώσαν τα HD + receiver τσάμπα για 12μήνες ξέροντας ότι έχεις την προσφορά της nova με τα 149 ;;;

Έχει γίνει μπέρδεμα στο κέντρο εξυπηρέτησης με αυτό το θέμα..
Αυτό είναι το συμπέρασμα..

Εγώ ναι έτσι έκανα την αίτηση και μου τα έγραψαν στην καρτέλα.
Αλλά θα δείξει τι θα γίνει.

Θα σας ενημερώσω.

Παιδιά καλησπέρα,

προσπαθώ να βγάλω άκρη πρωτίστως απο τη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟ (http://www.pao.gr/el/news/?itemid=43109bb6-1709-47f9-b7a1-480825803843) και δευτερευόντως απο το παρών νήμα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω... Τελικα αν πάρω την προσφορά των 299 ευρώ απο την ΠΑΕ, θα βλέπω όλα τα novasports κανάλια? ή θα βλέπω μόνο τους αγώνες του ΠαναθηναΙκού και κανέναν άλλο; Πιθανόν να ρωτάω μπούρδα αλλά θέλω να είμαι σίγουρος προτού σκάσω 3 κατοσταρικάκια!

Ουσιαστικά θα έχω όλα τα κανάλια εκτός των novacinema ή έχω καταλάβει λάθος;

Δευτερον, μπορώ να πάρω δέκτη απο φίλο μου που δεν τον χρησιμοποιεί για να παντρέψω την κάρτα με αυτόν, ή ο δέκτης του δεν μπορεί να παντρευτεί με άλλη κάρτα (είναι ανενεργός συνδρομητής εδώ κι ενα χρόνο).
Τρίτον, μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω και τα HD κανάλια ή όχι;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Γιάννης

Υ.Γ. δεν εχω και δεν θελω forthnet 3play οπότε μιλάμε για νεα συνδρομη εξαρχής (το οτι ήμουν συνδρομητής πριν καμμια 6ετία δεν νομίζω να παίζει κανα ρόλο ε;)

Εφόσον ήσουν συνδρομητής παλαιότερα,αν έχεις τον παλιό δέκτη της Nova μπορείς να τον αλλάξεις με τον νέο δέκτη δωρεάν.Με την αλλαγή του δέκτη μάλιστα,θα πάρεις και 6 μήνες δωρεάν τα HD.

Εφόσον δεν έχεις κάποιο χρέος από τότε.
Αν έχεις χρέος πάνω από το κόστους του δέκτη, νομίζω σου ανοίγουν καινούρια καρτέλα και πληρώνεις τον δέκτη.

Έχεις το sports pack δηλαδή όλα εκτός από τα novacinema και το 3D όταν δείχνει ταινίες.

Τα HD τα έχεις δωρεάν για 12 μήνες αν πάρεις δωρεάν τον δέκτη.

Εγώ εννοώ αν πάρεις ως παλιός συνδρομητής δωρεάν τον δέκτη, έχεις δωρεάν και τα HD για 12 μήνες.

Για την προσφορά των ΠΑΕ, όταν θα ξέρω σίγουρα θα σας ενημερώσω.
Έχει γίνει πάντως μεγάλη σύγχυση πάντως σε αυτό το θέμα.

Ο φίλος θέλει απλά την προσφορά με τα 299 ευρώ,χωρίς 3play.Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι 12 μήνες δωρεάν HD.Ισχύουν μόνο οι 6 μήνες λόγω αλλαγής δέκτη.Το όποιο μπέρδεμα γίνεται αφορά την αγορά στα 149 ευρώ σε συνδυασμό με 3play.Η σκέτη προσφορά με τα 299 ευρώ είναι ξεκάθαρη,δεν τίθεται κάποιο μπέρδεμα.Σαν παλιός συνδρομητής,με την αλλαγή δέκτη παίρνεις 6 και όχι 12 μήνες δώρο τα HD.

παιδια ...με την προσφορα των παε..12 μηνες HD ΜΟΝΟ με εξοφληση λογαρισμων μεσο πιστωτικης καρτας.....αλλιως χωρις πιστωτικη 2 μηνες δωρο..!!

δεν εχει να κανει με τον δεκτη..αν τον πληρωσει καποιος η οχι...!!!

Ναι έχεις δίκιο.:a0210:
Λογικά θα καταργηθεί η χρέωση των ΗD μετά, οπότε το θέμα είναι οι 4 μήνες τώρα.

Περισυ περιπου τετοιο καιρο ειχα παρει την προσφορα με τα 300 ευρω για εναν χρονο απο μπουτικ.

Τωρα μολις μου εστειλαν μηνυμα

''Απευθυνθειτε στην μπουτικ της ομαδας σας εως και 30/9 για να ανανεωσετε την συνδρομη σας στον Novasports για αλλον εναν χρονο με τις ιδιες προνομιακες τιμες''.

Οταν λενε προνομιακες?300 ευρω παλι?Γιατι εδω γελαμε.
Χωρις Αγγλικο πρωταθλημα και με το Ελληνικο παρωδια και στην χειροτερη καταντια απο τοτε που βλεπω μπαλα, δεν πιστευω να εχουν απαιτηση για πανω απο 150 ευρω...

Εχουμε καμια πληροφορια?

μα ποια εξόφληση με πιστωτική λέμε; αφού πρέπει να πληρώσω τα 299 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Συνεπώς δε θα έχω κανένα λογαριασμό να πληρώνω είτε μετρητοις είτε με κάρτα!

Σε κάθε περίπτωση μου είπαν ελέγχοντας τα στοιχεία μου οτι δικαιούμαι δωρεάν δέκτη επειδή ήμουν παλιός συνδρομητής, και τα HD με 5 ευρώ το μήνα.

Περισυ περιπου τετοιο καιρο ειχα παρει την προσφορα με τα 300 ευρω για εναν χρονο απο μπουτικ.

Τωρα μολις μου εστειλαν μηνυμα

''Απευθυνθειτε στην μπουτικ της ομαδας σας εως και 30/9 για να ανανεωσετε την συνδρομη σας στον Novasports για αλλον εναν χρονο με τις ιδιες προνομιακες τιμες''.

Οταν λενε προνομιακες?300 ευρω παλι?Γιατι εδω γελαμε.
Χωρις Αγγλικο πρωταθλημα και με το Ελληνικο παρωδια και στην χειροτερη καταντια απο τοτε που βλεπω μπαλα, δεν πιστευω να εχουν απαιτηση για πανω απο 150 ευρω...

Εχουμε καμια πληροφορια?

ολες οι πληροφοριες που αναζητας ειναι στο παρον νημα φιλε μου
αλλα παλι αφου εχεις αηδιασει με το ελληνικο ποδοσφαιρο βαλε οτε τβ

Thanks.

Aπο οτι καταλαβα 300 παλι.Εκτος αν κανω καποιο λαθος.
Ενταξει για γελια αν ειναι ετσι.

Με βλεπω για ΟΤΕ.Αρκετα με την Σουπερλιγκα.

Last edited by a moderator:
Θα γράψω αναλυτικά τις επόμενες μέρες που θα ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση.:a0210:
Γιατί είναι μεγάλη ιστορία..