Σε συνέχεια αυτού που έλεγα, σήμερα ξαναπήρα και μου είπαν πως ο δωρεάν δέκτης και τα HD για 12 μήνες, με πληρωμή μέσω πιστωτικής σε 3play που έχω προσθέσει τα Novasports με την προσφορά των 149, είναι σημειωμένα στην καρτέλα συνδρομητή και τα έχω.
Ευχαριστω τζιμη. Μου εκανες την καρδια περιβολι![]()
Εγώ που τους έχω τρελάνει στα τηλέφωνα (και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της Nova, και στο τοπικό κατάστημα) τις τελευταίες 2 μέρες (Σήμερα και Παρασκευή) γιατι μου λένε επανειλημμένως πως αυτές οι 2 προσφορές είναι διαφορετικές μεταξύ τους, και ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν;
Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα...
Μπορείς να μας πεις το όνομα του υπαλλήλου που σου έκανε την αίτηση; Να συνεννοηθώ και εγώ μαζί του ρε παιδί μου αν είναι να τα μοιράζει τσάμπα αυτός... (Δεν ειρωνεύομαι)
Εσύ έκανες την αίτησή σου μέσω τηλεφώνου και σου σημειώσαν τα HD + receiver τσάμπα για 12μήνες ξέροντας ότι έχεις την προσφορά της nova με τα 149 ;;;
Περισυ περιπου τετοιο καιρο ειχα παρει την προσφορα με τα 300 ευρω για εναν χρονο απο μπουτικ.
Τωρα μολις μου εστειλαν μηνυμα
''Απευθυνθειτε στην μπουτικ της ομαδας σας εως και 30/9 για να ανανεωσετε την συνδρομη σας στον Novasports για αλλον εναν χρονο με τις ιδιες προνομιακες τιμες''.
Οταν λενε προνομιακες?300 ευρω παλι?Γιατι εδω γελαμε.
Χωρις Αγγλικο πρωταθλημα και με το Ελληνικο παρωδια και στην χειροτερη καταντια απο τοτε που βλεπω μπαλα, δεν πιστευω να εχουν απαιτηση για πανω απο 150 ευρω...
Εχουμε καμια πληροφορια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.