NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Ασφαλώς και ΔΕΝ θα την κλειδώσει κανείς !!

Ευτυχώς έχουμε ακόμα δημοκρατία και έχει το δικαίωμα ο καθένας να λέει τη γνώμη του.
Αλλά, ευτυχώς επίσης, έχουμε και οι υπόλοιποι την δυνατότητα να αδιαφορούμε ;)

adrianova..........
Δεν είναι η μόνη , λίγο πριν τις γιορτές και λίγο μετά έγιναν εγγραφές σχεδόν σε όλα τα δορυφορικά forum για τη στήριξη της εταιρείας.
Απλά κοιτάξτε πότε έκαναν τις εγγραφές τους , όλοι αυτοί οι " αντικειμενικοί " κριτές .

Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω χαθεί λίγο στις συζητήσεις.
Το Conxx SAT θα βγει? έχει βγεί? έχει ανακοινωθέι πότε θα βγει? κτλ :)

Το να είσαι υπέρ ή κατά της Nova δεν είναι κακό. ειδικά όταν τεκμηριώνεις την άποψή σου. Αλλά τα post του χρήστη adriana είναι λες και έχουν βγει από το PR τμήμα της Nova. Nova in a box; Σίγα τη χαζομάρα. Ναι, πάω στο σούπερ μάρκετ και παίρνω απορρυπαντικό, χαρτί υγείας και ένα nova in a box.

Αν ήταν ένας οποιοσδήποτε νορμαλ χρήστης, με τόσα που του έχουν σούρει εδώ θα είχε σταματήσει να ποστάρει...αντίθετα συνεχίζει σα να μην τρέχει τπτ...

Είναι κι άλλοι εδώ μέσα, οι οποίοι γράφουν σποραδικά. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. Μην παίρνει η μπάλα μόνο την κοπέλα. Στο φινάλε εσείς οι συνδρομητές ζητούσατε τόσο καιρό ένα άτομο μέσα απ την εταιρεία για να επικοινωνείτε εδώ στο φορουμ. Τώρα πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι. Μα τι άλλο θέλετε επιτέλους; Αχάριστος κόσμος τς τς τς...:grinning-smiley-043

Αν και δεν να μπαίνω στο τρυπάκι της αντιπαράθεσης κλπ.εκτός όταν πραγματικά επιβάλλεται εδώ οφείλω νομίζω να πω το εξής:
Ναι συμφωνώ και πιστεύω κι εγώ πως θέλουμε να έχουμε άτομα μέσα από εταιρείες και εδώ συγκεκριμένα από τη Nova,ώστε και πιο άμεση και πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση να έχουμε και γενικότερα για να υπάρχει ένα πιο άμεσο feedback χρηστών ή εν δυνάμει χρηστών και εταιρείας ,με όλα τα θετικά που αυτό συνεπάγεται( άμεση προώθηση των όποιων προβλημάτων -δυσλειτουργιών,νέες προτάσεις για καλυτέρευση υπηρεσιών,εξειδικευμένη βοήθεια σε "μη απλούς" χρήστες κλπ).
Όμως πιστεύω πως είναι εξαιρετικά θεμιτό τα άτομα που έχουν κάποια σχέση με μια εταιρεία να το δηλώνουν,χωρίς αυτό να σημαίνει πως κατ'ανάγκη τα λεγόμενα τους εκπροσωπούν την εταιρεία με την οποία έχουν την οποιαδήποτε σχέση.
Από την άλλη πλευρά επίσης υποστηρίζω στο ακέραιο ότι ένα άτομο που έχει δηλώσει πως σχετίζεται με κάποια εταιρεία δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να νιώθει το "μαύρο πρόβατο" εδώ μέσα και επίσης σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο κάθε δυσαρεστημένος πελάτης της εταιρείας να του ανοίγει επίθεση!

Προσωπική μου γνώμη λοιπόν είναι πως ναι φυσικά και είναι πολύτιμη η βοήθεια και η συνεργασία με άτομα που έχουν κάποια σχέση με εταιιρείες όπως nova κλπ,και τα άτομα αυτά θα πρέπει να το δηλώνουν ότι έχουν κάποια σχέση με την εκάστοτε εταιρεία ώστε να είναι όλα καθαρά και ξάστερα!
Φυσικά το ξανατονίζω:Τα άτομα αυτά θα πρέπει να χαίρουν τον ίδιο σεβασμό και εκτίμηση που χαίρει και κάθε μέλος του φόρουμ και σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντικείμενα κανιβαλισμού από "δυσαρεστημένους πελάτες"

Φιλικά,
Μάνος.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι και να κλείσει το όλο ζήτημα. Δεν δουλεύω για τη Nova και αν δούλευα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω.
Το ότι δε συμφωνούν μαζί μου οι περισσότεροι εδώ μέσα δεκτό, όπως δεκτό το να κανιβαλίζουν τη συμμετοχή μου. Δεν έχει νόημα να έρχομαι σε αντιπαράθεση και για να είμαστε όλοι ήρεμοι δεν θα συμμετέχω άλλο εδώ ή στα κομμάτια της δορυφορικής.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι και να κλείσει το όλο ζήτημα. Δεν δουλεύω για τη Nova και αν δούλευα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω.
Το ότι δε συμφωνούν μαζί μου οι περισσότεροι εδώ μέσα δεκτό, όπως δεκτό το να κανιβαλίζουν τη συμμετοχή μου. Δεν έχει νόημα να έρχομαι σε αντιπαράθεση και για να είμαστε όλοι ήρεμοι δεν θα συμμετέχω άλλο εδώ ή στα κομμάτια της δορυφορικής.

Το να μη συμφωνούν οι περισσότεροι μαζί σου,είναι αποδεκτό όπως σωστά αναφέρεις,αλλά το να κανιβαλίζουν πάνω στο πρόσωπο σου είναι νομίζω κατακριτέο και σε προσβάλει ως προσωπικότητα!Επομένως θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι αποδεκτό!Πιστεύω δεν είναι καλή ιδέα να σταθεί αυτό αφορμή για να σταματήσεις.Ελπίζω όλοι να καταλάβουν το αυτονόητο πλαίσιο σεβασμού της προσωπικότητας των άλλων μελών!

Φιλικά,
Μάνος.

Το ότι δε συμφωνούν μαζί μου οι περισσότεροι εδώ μέσα δεκτό, όπως δεκτό το να κανιβαλίζουν τη συμμετοχή μου. Δεν έχει νόημα να έρχομαι σε αντιπαράθεση

Δεν νομίζω να κανιβάλισε κανείς τπτ νομίζω, όλοι τη γνώμη μας λέμε!

και για να είμαστε όλοι ήρεμοι δεν θα συμμετέχω άλλο εδώ ή στα κομμάτια της δορυφορικής.

Μα δε συμμετέχεις πουθενά αλλού....όλα (μα όλα) τα ποστς σου πλην 4-5 απανωτών σημερινών για ξεκάρφωμα, είναι στα δορυφορικά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα θρεντς της NOVA.....αν είναι όλα αυτά συγκυρίες (μαζί με το περιεχόμενο των ποστς) τότε...i rest my case!

Έχω δεχτεί κι εγώ κριτική για τις απόψεις μου περί Nova, έχω χαρακτηριστεί υπάλληλος κτλ. Όμως είναι άλλο να έχεις μία συνολική παρουσία με απόψεις σε διάφορα θέματα και άλλο αυτό που γίνεται με το χρήστη adriana. Όλα του τα μηνύματα είναι είτε μηνύματα που εκθειάζουν τις "εκπληκτικές" προσφορές της Nova (Nova in a box και λοιπές χαζομάρες) είτε μηνύματα που προσπαθούν να σπείρουν FUD για το πακέτο του OTE. Για παράδειγμα έχει τουλάχιστον 5-6 φορές αναφέρει για το πόσο θα είναι το κόστος του εξοπλισμού, όταν είναι ήδη γνωστό πως ο εξοπλισμός θα είναι πιθανότατα δωρεάν αν κάνεις συμβόλαιο ετήσιο, όπως ακριβώς άλλωστε συμβαίνει και στην IPTV του ΟΤΕ. Τυπικό FUD post είναι κατά τη γνώμη μου αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055967754&postcount=97

Επιπλέον, δεν είναι μόνο ότι όλα τα μηνύματα εκθειάζουν τη Nova (μα καλά, τίποτα στραβό δε βρίσκεις), είναι και η γλώσσα που χρησιμοποιείται, μία ξύλινη γλώσσα που παραπέμπει σε τμήμα PR.

Συνεπώς adriana, δε ξέρω αν δουλεύεις στη Nova, αλλά κάλλιστα μπορεί να δουλεύεις σε εταιρεία που σκοπό έχει να βελτιώσει την εικόνα μιας Χ εταιρείας σε φόρουμ (επί πληρωμή προφανώς). Ναι, υπάρχουν τέτοιες εταιρείες, το γνωρίζω.

θα μας λειψεις..:bigcry::bigcry::bigcry:

..με αυτο το username..
γιατι είμαι σίγουρος πως όλο και με κάποιο καινούργιο θα μας ξαναρθεις..

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Παιδιά πολύ συνωμοσία παίζει με τη nova. Είναι 100% απίθανο να προσπαθεί η nova να φτιάξει την εικόνα της μέσα από ...forum. Άντε κανένας υπάλληλος που ξέρει εκ των έσω πως δουλεύουν τα πράγματα να ανταλλάξει απόψεις προσωπικά.

Αλλά το να έχει η εταιρία nova οργανώσει σχέδιο "καταστολής" 20-30 "αντιφρονούντων" που θεωρούν καλύτερη την... ανύπαρκτη υπηρεσία του ΟΤΕ είναι πιο απίθανο από την ύπαρξη των Ελ και των Νεφελίμ. Πιθανότερο βλέπω το ενδεχόμενο κάποιοι εδω μέσα να κακολογούν τη Nova και να την χαρακτηρίζουν ακριβή με σκοπό να αποτρέπουν υποψήφιους αγοραστές από την αγορά νόμιμης συνδρομής, ωθώντας τους προς πλάγιες οδούς για ιδίον όφελος.

Δηλαδή έλεος, αφήστε να πει και κανένας "μ' αρέσει η nova" χωρίς να του πάρετε το κεφάλι!

Ακριβώς πρέπει να υπάρχει ελευθερία απόψεων και όχι κανιβαλισμοί!

Όπως έχει διαμορφωθεί για διάφορους λόγους το κλίμα είσαι "in" αν κράζεις τη nova και "out" αν την επαινείς...Αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να αλλάξει!

Δημοκρατία σημαίνει και σεβασμός της αντίθετης άποψης.Και μάλιστα τις περισσότερες φορές οι διαφωνίες (εξηγούμε όμως: οι ΚΑΛΟΠΙΣΤΕΣ και με πνεύμα καλής πίστης διαφωνίες,όχι απλά για να διαφωνούμε) είναι πηγή προόδου και αλλαγών προς το καλύτερο!

Ας το αναλογιστούμε και ας μην αφορίζουμε,τουλάχιστον όχι έχοντας μόνο απλές ενδείξεις!

Πάντα σε πνεύμα φιλικό και καλής διάθεσης,

Μάνος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Πιθανότερο βλέπω το ενδεχόμενο κάποιοι εδω μέσα να κακολογούν τη Nova και να την χαρακτηρίζουν ακριβή με σκοπό να αποτρέπουν υποψήφιους αγοραστές από την αγορά νόμιμης συνδρομής, ωθώντας τους προς πλάγιες οδούς για ιδίον όφελος.

Δηλαδή έλεος, αφήστε να πει και κανένας "μ' αρέσει η nova" χωρίς να του πάρετε το κεφάλι!

Εχεις διαβασει πουθενα απο όσους κακολογούν την νοβα να ωθούν σε πλαγιες οδους? Μην λεμε οτι θέλουμε έτσι για να γραψουμε κατι. Αμα βρεις καποιο ποστ που να λεει για πλαγιες οδους βάλτο εδω.Αλλιως σε παρακαλω διόρθωσε το μήνυμα σου. Γιατι εσυ εισαι αυτός που βάζει τον άλλον σε σκέψη για πλάγιες οδους.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δε διορθώνω τίποτα. Ο καθένας λέει την άποψή του.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι οι συνδρομητές της nova είναι ζώα, πρόβατα, ηλίθιοι, αυτοί που έχουν τη nova ειναι κλέφτες, απατεώνες και άλλα (δεν κρατάω ημερολόγιο) και δεν είδα να διορθώσει κανείς. Είδα να κατηγορούν μέλη με γνώσεις και διάθεση για βοήθεια ότι είναι "υπάλληλοι" της nova (λες και είναι ποινικό αδίκημα) και άλλα όμορφα. Γι' αυτό σε παρακαλώ εγώ να σεβαστείς την άποψη του άλλου, κι ας μη συμφωνείς.