Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...
Αν και δεν να μπαίνω στο τρυπάκι της αντιπαράθεσης κλπ.εκτός όταν πραγματικά επιβάλλεται εδώ οφείλω νομίζω να πω το εξής:
Ναι συμφωνώ και πιστεύω κι εγώ πως θέλουμε να έχουμε άτομα μέσα από εταιρείες και εδώ συγκεκριμένα από τη Nova,ώστε και πιο άμεση και πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση να έχουμε και γενικότερα για να υπάρχει ένα πιο άμεσο feedback χρηστών ή εν δυνάμει χρηστών και εταιρείας ,με όλα τα θετικά που αυτό συνεπάγεται( άμεση προώθηση των όποιων προβλημάτων -δυσλειτουργιών,νέες προτάσεις για καλυτέρευση υπηρεσιών,εξειδικευμένη βοήθεια σε "μη απλούς" χρήστες κλπ).
Όμως πιστεύω πως είναι εξαιρετικά θεμιτό τα άτομα που έχουν κάποια σχέση με μια εταιρεία να το δηλώνουν,χωρίς αυτό να σημαίνει πως κατ'ανάγκη τα λεγόμενα τους εκπροσωπούν την εταιρεία με την οποία έχουν την οποιαδήποτε σχέση.
Από την άλλη πλευρά επίσης υποστηρίζω στο ακέραιο ότι ένα άτομο που έχει δηλώσει πως σχετίζεται με κάποια εταιρεία δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να νιώθει το "μαύρο πρόβατο" εδώ μέσα και επίσης σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο κάθε δυσαρεστημένος πελάτης της εταιρείας να του ανοίγει επίθεση!
Προσωπική μου γνώμη λοιπόν είναι πως ναι φυσικά και είναι πολύτιμη η βοήθεια και η συνεργασία με άτομα που έχουν κάποια σχέση με εταιιρείες όπως nova κλπ,και τα άτομα αυτά θα πρέπει να το δηλώνουν ότι έχουν κάποια σχέση με την εκάστοτε εταιρεία ώστε να είναι όλα καθαρά και ξάστερα!
Φυσικά το ξανατονίζω:Τα άτομα αυτά θα πρέπει να χαίρουν τον ίδιο σεβασμό και εκτίμηση που χαίρει και κάθε μέλος του φόρουμ και σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι και αντικείμενα κανιβαλισμού από "δυσαρεστημένους πελάτες"
Φιλικά,
Μάνος.