στο μονο πραγμα που διαφωνω ειναι τα ρημαδια τα ελευθερα που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω που επρεπε να τα δινει free οχι σε εμας αλλα στην επαρχια
Για τώρα λέω Δημήτρη, η εξαγορά έφερε πολλά κακά με πρώτο το διώξιμο σοβαρών στελεχών που ήξεραν πως να τρέξουν το μαγαζί.....
Τώρα.......
Άστο μην το πιάνεις καθόλου...
Μαζί σου.
Ειδικά όμως για το επίγειο ειλικρινά σου μιλάω, δεν παιρνώ ούτε λέξη πίσω απ όσα είπα. Αυτά δεν έχουν γίνει σε καμια χωρα του κοσμου, ουτε στις αφρικανικες. Απο κει και περα ειμαι ανοικτος σε καθε ειδους συζητηση αρκει να γινεται σε λογικα και αμεροληπτα πλαισια. Δε βαφτισα λαμογιά την επιχειρηματικότητα, αλλά- Δυστυχως- καποιοι κονομανε σε βαρος του κοσμακη, πως να το κανουμε;
Πως μπορεις να μου λες οτι η νοβα δεν κονομαει οταν έχει τετοια τιμολογια;
Τεσπα επειδη το ολο θεμα παει σε προσωπικη αντιπαραθεση και αυτο δε μ αρεσει καθολου γιατι προσωπικα σε εκτιμω, το ληγω εδω, Αυτα που ειχα να πω τα ειπα. Απο κει και περα, ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του, και η εταιρεια και οι συνδρομητες.
End.
Nova vs ποιό; Όταν υπάρξει κάτι να συζητήσουμε ...
Eσυ τωρα μου τα χαλας......... δεν περιμενα απο ενα ατομο σαν το δικο σου να βαλει αυτο το αισχος για βιντεο!!!!!! ζητα αμεσως το βιντεο αυτο να διαγραφτει δια παντος. Αν ειναι δυνατον ατομα σαν και σενα, με τετοια μορφωση να ξεφευγουν με αυτον τον τροπο. Αν δεν ανακαλεσεις το βιντεο αυτο δεν εχεις θεση πλεον στη λιστα τον φιλον.:argue::goodnight:@the_player: Λυπάμαι που αφιέρωσα χρόνο για να επιχειρηματολογήσω, δε θα συζητήσω άλλο με κάποιον που κάθε δεύτερη λέξη στο post του είναι "αλητεία".
http://www.youtube.com/watch?v=Qzb5_PQ9xmo
ΥΓ: φράσεις όπως "λαμόγια της κάτζας" για έναν ιδιώτη που πουλάει ένα προϊόν το οποίο δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης και αν θες το αγοράζεις (αν θες όχι) παραπέμπουν σε παράνοια ...
Αν πάντως έφτασες στο σημείο να κατηγορείς την ΕΡΤ καιτι το κόστος του της τιμής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αυξήθηκε, τι να πω.
Να σε ρωτήσω στο πρωτάθλημα μπασκετ που υπάρχει και ανταγωνισμός γιατί δεν πληρώνουν αναλογικά με το μέγεθος τους καμιά 100 εκατομύρια ευρώ;
Έχεις πλάκα.Σε ότι αφορά την έμμεση πίεση των επίγειων αναλογικών συνδρομητών να αλλάξουν πακέτο, σίγουρα δεν έγινε και με τον ποιο κομψό τρόπο, κυρίως γιατί πολλοί από αυτούς είναι παλιοί συνδρομητές χρόνων και έπρεπε να τους σεβαστούν.
Έχεις πλάκα.
Η κομψότητα απ την καφρίλα στη χωρα αυτή δεν απεχει και πολυ μαλλον. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα..
Μαλλον και οι πολιτικοι δεν φερθηκαν με τον πιο κομψο τροπο, ειδικα οταν ελεγαν "λεφτα υπαρχουν", ή "τα φαγαμε ολοι μαζι".
Κατα τ αλλα μας φταιει ο Λεβεντης που στο κατω κατω ο ανθρωπακος δεν εβλαψε ποτε κανεναν, και ειπε και 10 αληθειες...
Πάντα φιλικά..
Μα το λες και μόνος σου. Άντε για να μην παίζουμε με τις λέξεις, μιας και δε σου αρέσει το χύμα λεξιλόγιο απ οτι καταλαβαίνω, όπου "καφρίλα", βάλε "ανεντιμότητα". Οι αναλογικοί συνδρομητες δε μπορουν να πληρωνουν το μαρμαρο επειδη η νοβα εχει χασουρα απ τους αναλογικους πομπους...Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν "αναλογική μετάδοση τέλος" και όποιος ήθελε να συνέχιζε με νέο συμβόλαιο στο δορυφορικό, χωρίς καμία προσφορά. Δεν έκαναν αυτό όμως. Και προσφορές για μετάβαση στο δορυφορικό έκαναν (δωρεάν εξοπλισμό) και συνεχίζουν την αναλογική μετάδοση παρά το γεγονός ότι μπαίνουν μέσα. Από που προκύπτει η καφρίλα; Είπα πως δεν έγινε με τον ποιο κομψό τρόπο, που κατά τη γνώμη μου θα ήταν να τους έδιναν το full pack στην τιμή του αναλογικού για ένα χρόνο πχ.
...
Ουσιαστικά με τα λεφτά του ελληνικού λαού ανέβασε τις τιμές και ανάγκασε τη Nova να ακολουθήσει.
...
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τα τηλεοπτικά της ΕΠΑΕ είναι αυτό:
http://www.vetonews.gr/index.php?op...:2011-01-03-23-52-16&catid=65:media&Itemid=87
Δε καταλαβαίνω την αντίδρασή σου. Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν "αναλογική μετάδοση τέλος" και όποιος ήθελε να συνέχιζε με νέο συμβόλαιο στο δορυφορικό, χωρίς καμία προσφορά. Δεν έκαναν αυτό όμως. Και προσφορές για μετάβαση στο δορυφορικό έκαναν (δωρεάν εξοπλισμό) και συνεχίζουν την αναλογική μετάδοση παρά το γεγονός ότι μπαίνουν μέσα. Από που προκύπτει η καφρίλα; Είπα πως δεν έγινε με τον ποιο κομψό τρόπο, που κατά τη γνώμη μου θα ήταν να τους έδιναν το full pack στην τιμή του αναλογικού για ένα χρόνο πχ.
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ? Εχεις υποψη ποσο κανουν οι δυο συχνοτητες που διατηρει για το μελλον ........................:grandpa:
Αν ήθελε ας μην ακολουθούσε. Ιδιωτική εταιρία είναι, αν βλέπει ότι μπαινει μέσα, ας μην την έκανε την κίνηση.
Ας επενδούσε σε άλλα πράγματα.
πχ
1) HD
2) 3D
3) Ας πήγαινε στον hellas SAT που μεν είναι πιο φτηνός αλλα θα πρέπει να υποστεί το κόστον αλλαγείς σκόπευσης. (Μακροχρόνια θα κέρδιζε)
4) Πιο πολλά αθλητικά κανάλια. Προσοχή αθλητικά και όχι ποδοσφαιρικά.
5) Και άλλα πρωταθλήματα και αγώνες κυππέλου ποδοσφαίρου (Ιταλικό, Ισπανικό, Αγγλικό)
6) Β-Γ Εθνική απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αλλωστε με το στοίχημα όλοι είναι μπροστά απο μια τηλεοραση και περιμένουν το γκολ
7) Αλλα σπορ Αμερικάνικα.
8) Πιο πολλές μεταδόσεις NBA
9) PPV έργα
Και αυτά είναι μόνο κάποια που μου έρχονται έτσι πρόχειρα
...
2000-01 Netmed - ΕΡT 11 εκ. ευρώ
2001-02 Netmed - Alpha Digital 62 εκ. ευρώ
Μα εδώ βλέπω ότι την χρονιά που ΕΦΥΓΕ η ΕΡΤ αυξήθηκε το κόστος.
Το κόστος για επίγεια κωδικοποιημένη ψηφιακή δε συμφέρει την εταιρεία αφού οι συνδρομητές είναι ελάχιστοι. Προτιμά να τους μεταφέρει στη δορυφορική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.