NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Εδώ αναφέρεσαι στην λίγκα η σε αυτόν που πληρώνει την Νόβα? Άμα αφρίζεις τόσο πολύ με την κωλονόβα, τι κάθεσαι ρε άνθρωπε και σκας εδώ μέσα. Στα 10 ποστ που στέλνεις, τα 9 είναι για να την πεις στην Νόβα και στους συνδρομητές της. Λες και μιλάμε για το φαί ή το σπίτι μας. Λες και άμα δεν είχαμε Νόβα αλλά Sky με 100HD και δωρεάν συνδρομή θα είχανε λυθεί τα προβλήματα της χώρας. Το έχουμε κάνει εδώ μέσα μεσανατολικό το θέμα της Νόβα και του ΟΤΕ και π@π@ρια μέντολες. Και στην τελική όσο απαράδεκτες και αν είναι οι εταιρείες ο καταναλωτής και ο συνάνθρωπός σου δεν μπορεί να κατηγορείται για τις επιλογές του. Εκτός άμα περνιέσαι για υπεράνω, να μας βγάλεις και μία λίστα με τι προϊόντα αξίζουν την τιμή τους και επιτρέπεται να αγοράζουμε. Και για να κάνω την αρχή, θα σε συμβούλευα να κόψεις το ίντερνετ αύριο, διότι είσαι πάρα πολύ μεγάλο θύμα (όσο και γω που έχω Νόβα) που δίνεις 40 , όταν έξω δίνουν 20 για διπλάσιες και τριπλάσιες ταχύτητες.
Πολυ ζορι τραβας, στα 10 ποστ που στελνω μπορω να μιλαω για οτι γουσταρω χωρις να σου ζητω κ την αδεια. Φορουμ ειναι αν δεν κανω λαθος. Αν σε ενοχλει που μιλαμε για τη νοβα κ τον οτε, υπαρχουν κι αλλα section στο φορουμ μονο για τη νοβα. Εδω μιλαμε για νοβα vs. οτε. Αν εχεις κατι ουσιαστικο επι του θεματος μπορεις να το πεις εδω. Το τι θα κανω εγω με τους παροχους και το αν θα τους κραζω ή θα τους λιβανιζω ειναι δικος μου λογ/σμος.
Επι του θεματος τωρα μιλαω για τη λιγκα, για τα λεφτα που ζητα απ τα καναλια, λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα της και κατα συνεπεια και δεν αξιζει να πληρωνεις για να το βλεπεις, ειτε λεγεται νοβα ειτε οτε ειτε sky ειτε canal+, ειτε cnn. Τι δεν καταλαβαίνεις πανω σ αυτο; Τη λεξη αξια; Το τι κανεις εσυ με την τσεπη σου δικος σου λογ/σμος, δεν παει να πει οτι θα το επαινεσουμε κιολας. Και γω μπορει αν ειμαι λακαμας γιατι εχω τον ταδε παροχο, μπορεις αμα γουσταρεις να βγεις να πεις την αποψη σου, δημοκρατια εχουμε. Αν παλι δεν γουσταρεις να μιλαμε για τους συνδρομητες της κυριας, κανε ενα δικο σου section οπου θα λεγεται "κατω τα χερια απ τους συνδρομητες νοβα" και θα μπορειτε να πινετε ολοι οι συνδρομητες καφε κ τσαι..

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Αν εχεις κατι ουσιαστικο επι του θεματος μπορεις να το πεις εδω.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις ούτε εσύ. Τα ίδια και τα ίδια ανούσια γράφεις.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις ούτε εσύ. Τα ίδια και τα ίδια ανούσια γράφεις.
Ανούσιο είναι που μιλαμε για το ελληνικο πρωταθλημα; Εσεις που γραφετε τα ιδια κ τα ιδια για τις καρτες της νοβα και σε ποιους δεκτες παιζουν κλπ. τα εκρινα εγω αν ειναι ουσιωδη η ανουσια; Μαλλον οχι. Αντιθετως, εσεις κρινετε με πολυ ευκολια οτι δε σας αρεσει.

Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δηλαδή να μη βοηθήσουμε κάποιον να παίξει τη συνδρομητική κάρτα στο δέκτη του αλλά να αναλωνόμαστε στις ίδιες ανούσιες συζητήσεις περί της όντως ακριβής nova και του αόρατου conn-x; Ok.

Και φυσικά να βοηθήσετε, οχι μόνο εκεί αλλα και παντού. Και αυτό εδω το νημα μπορει να παιξει το ρολο του, διαφορετικα δε θα το ανοιγαν οι διαχειριστες..

Το άνοιγμα αυτού του νήματος από εμένα έχει αυτό ακριβώς το λόγο....το "φάγωμα" .

Με προσοχή όμως να μην προσβάλουμε τον εκάστοτε συνομιλητή μας, φάγωμα δεν σημαίνει σου τη λέω μου τη λες, δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του avclub..........:D

Το άνοιγμα αυτού του νήματος από εμένα έχει αυτό ακριβώς το λόγο....το "φάγωμα" .

Με προσοχή όμως να μην προσβάλουμε τον εκάστοτε συνομιλητή μας, φάγωμα δεν σημαίνει σου τη λέω μου τη λες, δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του avclub..........:D

"Φαγωθείτε ελεύθερα" λέει ο τίτλος του νήματος, όχι "φαγωθείτε ανελέητα"....!! :argue:

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...

Δηλαδή να μη βοηθήσουμε κάποιον να παίξει τη συνδρομητική κάρτα στο δέκτη του αλλά να αναλωνόμαστε στις ίδιες ανούσιες συζητήσεις περί της όντως ακριβής nova και του αόρατου conn-x; Ok.
καλά που είναι και αυτό το site με αυτό το forum με γνώστες του αντικειμένου και βοηθάει τους συνδρομητές της ακατονόμαστης αυτής εταιρείας να δουν με την κάρτα τους σε οποιοδήποτε δέκτη της αγοράς έχουν προτιμήσει γιατί για τους υπεύθυνους της απερίσκεπτης εταιρείας καρφάκι δεν τους καίγεται! πάρε τον δέκτη μου με το έτσι θέλω σου λένε και μετά κλαίγονται που δεν είχαν συνδρομητές(λίγοι), τώρα που έχουν παραπάνω δεν έχουν τζίρο(λόγω υποπακέτων) και αν δεν υπήρχαν ειδικοί να συμβουλεύουν τώρα οι συνδρομητές τους θα ήταν κατά πολύ λιγότεροι. από όλες τις πλευρές χάνουν πελάτες........απλά γιατί δεν τους "κόβει" τι να κάνουν! :damnyou:
όσο για τους δικηγόρους του διαβόλου που θα βγουν να πουν ότι η κακομοίρα η nova προσπαθεί και δίνει τον δικό της αγκομαχημένο αγώνα για να αντιμετωπίσει την πειρατεία.....αυτά νομίζω είναι κουραφέξαλα για όσους γνωρίζουν λίγο το θέμα. αν οι κύριοι κατέβαζαν τις τιμές δεν θα σύμφερε κανέναν η πειρατεία! συν το ότι οι περισσότεροι θέλουμε να μαστε νόμιμοι...αν και όταν το μπορούμε φυσικά. αλλά οι τιμές τους είναι πλέον(ΦΠΑ & ΚΡΙΣΗ) άπιαστες έως απαγορευτικές! βέβαια τώρα αυξάνει κανάλια και υπηρεσίες και αξίζει κάτι παραπάνω αυτά που δίνει κανείς. αλλά τώρα που μας θυμήθηκαν οι κύριοι δεν μας περισσεύουν λεφτά.
όσο για το sharing που η ίδιοι έκαναν στον εαυτό τους με τον pvr sd προ 5ετίας και το οποίο(με συνδρομή στην εταιρεία) είναι νόμιμο εντος της οικείας μας σε 2-3 δωμάτια ακόμα και με δέκτες της αγοράς, οι ίδιοι τώρα έρχονται να μας το βγάλουν παράνομο!!! :7SFGSFG: αν πχ βγάλει το multiroom σε λογική τιμή για πολύτεκνους ή πολυμελείς οικογένειες τότε να τους χειροκροτήσουμε!!!
όσο για το άλλο sharing κυρίως πλέον με αυθεντικές συνδρομητικές κάρτες γίνεται απλούστατον επειδή εκεί καταφεύγει κάποιος που δεν έχει να δίνει τα αστρονομικά πλέον ποσά συνδρομών που ζητάνε! είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αν άκουγαν λίγο λογικότερες τιμές θα τους έπιανε πελάτες πιστούς! αντί δηλαδή να κάνουν τη δορυφορική τηλεόραση πιο προσιτή την κατέντησαν είδος πολυτελείας και μετά ψάχνουν συνδρομητές να ψαρέψουν με marketing του ΗD TΥΠΟΥ! αν είχαν μυαλό θα κέρδιζαν όλους όσους λόγω οικονομικών κάθονται σπίτακι τους για να μη χαλάνε πολλά για σινεμά ή καφέ μετ' αγώνος ποδοσφαίρου κλπ. αλλά που?!
τώρα οι άλλοι που το σπάνε με hacking, cracking όπως θέλετε πείτε το (με την προϋπόθεση ότι δεν το κάνουν για εκπαιδευτικούς σκοπούς) είναι απλούστατον οι αιώνιοι τζαμπατζήδες που ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα βαζαν συνδρομή ακόμα και με 10 ευρώ...ε αυτούς όχι δεν θα τους κάνει πελάτες ποτέ...όπως και κάποιους ειδικούς που μπορεί να προσεγγίζουν τον Αϊνστάιν.
ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.-

τέλος ως ένα από τα κορόιδα και γω που είμαι συνδρομητής τους θέλω να σας δηλώσω και κάτι άλλο που αλλεπάλληλες φορές έχω πει και στο κέντρο εξυπηρέτησης τους:
μπροστά στο βωμό της απόκτησης νέων πελατών αγνοούν και κοροϊδεύουν κλπ κλπ τους ήδη υπάρχοντες επί χρόνια πιστούς τους συνδρομητές!!!
και για να μην λέω κατεβατά θα πω μόνο ένα παράδειγμα:
δείτε τι τιμές και τι δώρα κάνει κάθε φορά για να προσελκύσει νέους συνδρομητές και μετά ψάξτε να δείτε τι κερδίζει κάποιος που έχει εδώ και 1, 5 ή 10 χρόνια συνδρομή τους......μιλάμε για χειροπιαστά σίγουρα πράματα, μην μου πειτε δηλαδή για κληρώσεις και άλλα τετοια......
και μόνο σε περίπτωση που κάποιος το κόψει μπορεί και να σε παρουν τηλ να σου κάνουν έκπτωση για να ξαναμπεις ή παραμείνεις! αυτά ποιος τα πληρώνει άραγε??? δεν τα πληρώνουν οι υπόλοιποι λεγόμενοι πιστοί???

ΥΓ: έχω την εντύπωση πως τα πράματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να φαγωνόμαστε μεταξύ μας όπως λέει το thread

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ Η' ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΚΟΨΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

Last edited:

Την τελευταία παράγραφο κάτω απο το υστερόγραφο, τη σκέφτηκες πριν τη γράψεις;
(ασε που φωνάζεις κιόλας !)

Η μας κρατάς κακία επειδή κάποτε έφαγες ban για συμπεριφορά που ηταν και σκαιότατη και απαράδεκτη; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να σου θυμίσω οτι και διεθνή fora του χώρου σε έχουν banάρει.
Ασφαλώς και ΕΙΝΑΙ δυνατόν να έχουμε όλοι λάθος και να είσαι εσύ ο σωστός. Οι πιθανότητες όμως είναι συντριπτικά ενάντιες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Μην το συνεχίσεις σε παρακαλώ στο ίδιο μοτίβο γιατί τότε όντως θα θεωρήσω οτι κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας μας...´

Φιλικά,

Φίλιππος

Την τελευταία παράγραφο κάτω απο το υστερόγραφο, τη σκέφτηκες πριν τη γράψεις;
(ασε που φωνάζεις κιόλας !)

Η μας κρατάς κακία επειδή κάποτε έφαγες ban για συμπεριφορά που ηταν και σκαιότατη και απαράδεκτη; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να σου θυμίσω οτι και διεθνή fora του χώρου σε έχουν banάρει.
Ασφαλώς και ΕΙΝΑΙ δυνατόν να έχουμε όλοι λάθος και να είσαι εσύ ο σωστός. Οι πιθανότητες όμως είναι συντριπτικά ενάντιες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Μην το συνεχίσεις σε παρακαλώ στο ίδιο μοτίβο γιατί τότε όντως θα θεωρήσω οτι κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας μας...´

Φιλικά,

Φίλιππος
πάντα σκεφτόμαστε πριν γράψουμε...αλλιώς δεν θαμουν άνθρωπος.
καταρχήν δεν φωνάζω απλά τόνισα αυτό το σημείο. ασχέτως αν στη ορολογία του διαδικτύου τα κεφαλαία υποδηλώνουν φωνή. απλώς διευκρίνισα την θέση μου γιατί κάποιοι μερικά πράματα δεν θέλουν να ακούγονται για οποιοδήποτε λόγο. και αφού αφήνετε πλέον τον κόσμο να λέει ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία την άποψή του ή την γνώση του και δεν το διαγράψατε έχω κι εγώ αλλάξει την στάση μου και έχω άλλη καλύτερη γνώμη πλέον για το forum σας!!! μιλώ ειλικρινά
δεν έχω λόγο να κρατήσω κακία. και το ban κάποτε το έφαγα επειδή πρόσβαλλα κάποιους που με πρόσβαλλαν. απλά αυτοί την σκαπούλαραν...με τα γνωστά μέσα όπως γίνεται και στην ζωή μας και ειδικά στη χώρα μας!
τώρα όσο αφορά τα διεθνή forum, αν και δεν σας πέφτει λόγος αλλά ούτε και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω θα το κάνω αλλά με pm! και αν δεν σου στείλω πράγματι pm βγες να αναφέρεις ότι ψεύδομαι. καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται Φίλιππε!
σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι εγώ είμαι σωστός και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. αυτό θα ήταν εξάλλου εγωϊστικό. εκτός αν εσύ κρατάς κακία ή δεν διάβασες με τη δέουσα προσοχή τα γραφόμενά μου. τις πιθανότητες καλύτερα να τις αφήσουμε για τα μαθηματικά και το στοίχημα.
δεν κάνω κατάχρηση καμίας φιλοξενίας καθώς θα ήταν σαν να σας προσβάλλω. ανέφερα τις θέσεις μου όπως και όλοι. τώρα γιατί ενοχλούν ας το σκεφτούν αυτοί που διαβάζουν και ας κρίνουν ανάλογα. δεν έχω σκοπό να πω κάτι άλλο...ότι είχα να πω το είπα.

φιλικά
Γιάννης

Ο Ο.Τ.Ε πηγαινει απατος

απο satleo.gr

Την 1η Ιουνίου 2011 αναμένεται να ξεκινήσει η ελληνική μετάδοση του τηλεοπτικού καναλιού «Disney Junior» που σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως ως Playhouse Disney. Το κανάλι εστιάζει στο παιδικό κοινό ηλικίας 2 έως 7 χρόνων. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν οι ακόλουθες παραγωγές κινούμενων σχεδίων: «Η Λέσχη του Μίκυ», «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», «Ο Μαστοράκος» και «Μυστικός Πράκτορας Όσο» καθώς κι ολοκαίνουριες σειρές όπως «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρα του Ποτέ».

Το κανάλι επιθυμεί να προσφέρει μία πρώτη τηλεοπτική εμπειρία για τα παιδιά και τι οικογένειές τους, ενώ θα παρελαύνουν καθημερινά όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της οικογένειας Disney. Παράλληλα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κι άλλους νέους χαρακτήρες και ήρωες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κανάλι θα ενταχθεί, όπως και παρελθοντικά το Disney XD, αλλά και το Disney Channel στο μπουκέτο καναλιών της Nova. Εκτιμάται μάλιστα πως το κανάλι θα εκπέμπει και σε υψηλή ανάλυση. (tvnea.blogspot.com)

Ο Ο.Τ.Ε πηγαινει απατος

απο satleo.gr

Την 1η Ιουνίου 2011 αναμένεται να ξεκινήσει η ελληνική μετάδοση του τηλεοπτικού καναλιού «Disney Junior» που σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως ως Playhouse Disney. Το κανάλι εστιάζει στο παιδικό κοινό ηλικίας 2 έως 7 χρόνων. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν οι ακόλουθες παραγωγές κινούμενων σχεδίων: «Η Λέσχη του Μίκυ», «Στα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας», «Ο Μαστοράκος» και «Μυστικός Πράκτορας Όσο» καθώς κι ολοκαίνουριες σειρές όπως «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρα του Ποτέ».

Το κανάλι επιθυμεί να προσφέρει μία πρώτη τηλεοπτική εμπειρία για τα παιδιά και τι οικογένειές τους, ενώ θα παρελαύνουν καθημερινά όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της οικογένειας Disney. Παράλληλα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κι άλλους νέους χαρακτήρες και ήρωες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κανάλι θα ενταχθεί, όπως και παρελθοντικά το Disney XD, αλλά και το Disney Channel στο μπουκέτο καναλιών της Nova. Εκτιμάται μάλιστα πως το κανάλι θα εκπέμπει και σε υψηλή ανάλυση. (tvnea.blogspot.com)

και γιατί πηγαίνει άπατος ο ΟΤΕ?

Τι εχει να δειχνει που δεν εχει η Nova που εχει ομως το Ελληνικο πρωταθλημα

1) εχει παρει ολα τα μεγαλα πρωταθληματα ποδοσφαιρου που εχασε η νοβα.2)εχει καποια καναλια διαφορετικα απο την νοβα 3)για να δουμε την διαφορα στη τιμη με την νοβα 4)εχει και τα ερωτικα καναλια δωρεαν που αν δεν κανω λαθος στη νοβα τα πλερωνεις.5)μπορει να εχει και τα hich definition μεσα στο φουλ πακετο οχι με εξτρα συνδρομη.6)μπορει να δινει καλυτερο ποιοτικα αποκοδικοποιητη απο την νοβα.7)βαρεθηκαμε καποιοι να υπερασπιζονται συνεχεια την νοβα.αυτες ειναι οι λιγες μονο διαφορες με την νοβα.βεβαια οπως εχουμε ξαναπει στο μοιον του ειναι οτι ειναι αγνωστο ποτε θα το διαθεσουν για πωληση.

Τι εχει να δειχνει που δεν εχει η Nova που εχει ομως το Ελληνικο πρωταθλημα
Έλεος πια με αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα και την nova!!! (Φίλε μου loufjohn δεν αφορά εσένα προσωπικά, αλλά το λέω με αφορμή το μηνυμα σου).
Αν υπάρχουν Χ συνδρομητές που βάζουν nova για να βλέπουν ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν 3Χ συνδρομητές που βάζουν nova για να βλέπουν τα υπόλοιπα (όποια και ότι κι αν είναι αυτά).
Μην το βλέπουμε μόνο από την πλευρά του φανατικού ποδοσφαιρόφιλου.
Και στην τελική αν ήταν έτσι, οι περισσότεροι να επιλέγουν sports pack ή full pack για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα υπήρχε η ανάγκη επιμερισμού του κόστους των δικαιωμάτων του ποδοσφαίρου στα υπόλοιπα πακέτα.
Πιθανόν να υπολόγιζαν έτσι, δηλαδή ότι οι περισσότεροι θα επιλέξουν nova επειδή θα έχει το ποδόσφαιρο, να έσκασαν τα λεφτά που έσκασαν και μετά επειδή δεν τους βγήκε.....

Λοιπόν πάμε τώρα να δούμε τι λέει και η AGB.:

1α) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Παίζουν 2 φορές τον χρόνο με τηλεθέαση από 1,7 - 2 εκ. τηλεθεατές.
1β) Αλ τσαντίρι. Παίζει σχεδόν κάθε εβδομάδα με τηλεθέαση από 1,9 - 2,6 εκ. τηλεθεατές.
1γ) Η ζωή της άλλης (MEGA). Παίζει καθημερινά με τηλεθέαση από 2 - 2,4 εκ. τηλεθεατές.

2α) Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε 1,1 εκ. τηλεθεατές.
2β) Ράδιο αρβύλα. 3 φορές την εβδομάδα με τηλεθέαση από 0,9 - 1,4 εκ τηλεθεατές.

Οι ταινίες που προβάλουν τα κανάλια (ανεξαρτήτως ταινίας) έχουν τηλεθέαση από 0,5 - 1,2 εκ τηλεθεατές.
Η nova προβάλλει σίγουρα καλύτερες ταινίες.

Για τα παιχνίδια ποδοσφαίρου μικρότερων ομάδων, καλύτερα μην αναφέρω τα νούμερα, μιας και πολλές φορές έχουν καθαρά τοπικό χαρακτήρα.

Τα ντοκυμαντέρ που προβάλλουν τα κανάλια εθνικής εμβέλειας (κυρίως SKAI, ET1/2) έχουν τηλεθέαση από 0,25 - 0,8 εκ. τηλεθεατές! Και σιγά τα ντοκυμαντέρ τώρα μεταξύ μας! Πάντως αρκετά μεγαλύτερη από τα περισσότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτά για τώρα..... -bye-

Αν δεν καταφερει να βαλει ο ΟΤΕ τα "ελευθερα" ελληνικα καναλια πχ MEGA,ANT1,STAR,ALPHA κτλ... τοτε σιγουρα θα παει απατος...ακομα και αν βαλει συνδρομη με 15euro!!!!
Οπως οταν δοκιμασε ο ALPHA την δικια του πλατφορμα.
Στον ΟΤΕ προφανως το εχουν καταλαβει αυτο και ισως γιαυτο να καθυστερουν τοσο πολυ να ξεκινησουν το δορυφορικο πακετο τους.

Και αυτο γιατι... ο περισσοτερος κοσμος στην επαρχια βαζει nova μονο και μονο για να εχει καθαρη εικονα, μιας και το επιγειο σημα στην επαρχια τις περισσοτερες φορες ειναι τραγικο.
Απλως ομως μερικες φορες ο κοσμος "γλυκαινετε" με τα discovery-nat geo και τα ποδοσφαιρα και αποφασιζει να στριμωχτει λιγο παραπανω και να παρει λιγο καλυτερο πακετο απο το απλο των 30ευρω. Αλλο ατου της nova και καθε δορυφορικου πακετου ειναι τα HD καναλια, οπου ο κοσμος τα υποδεχεται με ενθουσιασμο.

Τα ποδοσφαιρα, αν και δημοφιλη μπορει ο κοσμος να ζει και χωρις αυτα στο σπιτι του, γιατι τις περισσοτερες φορες θα προτιμησει να παει σε μια καφετερια να το δει εκει. Γιαυτο και το 90% συνδρομητων connx tv ειναι καφετεριες και μαγαζια!

Γιαυτο λοιπον τον λογο πιστευω οτι η digea θα κανει μεγαλη ζημια στα δορυφορικα πακετα γενικα, οταν απλωθει σε ολη την ελλαδα.

Εγώ ξαναλέω πως θα έχει νόημα να μιλάμε γι αυτή την "κόντρα" όταν ξεκινήσει το πακέτο του ΟΤΕσάτ...Οι μήνες περνούν, τα χρόνια περνούν και ΟΤΕσάτ δεν βλέπουμε...