the_player
Senior Member
- 14 November 2009
- 662
Re: Nova vs OTEsat Φαγωθείτε ελεύθερα...
Επι του θεματος τωρα μιλαω για τη λιγκα, για τα λεφτα που ζητα απ τα καναλια, λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα της και κατα συνεπεια και δεν αξιζει να πληρωνεις για να το βλεπεις, ειτε λεγεται νοβα ειτε οτε ειτε sky ειτε canal+, ειτε cnn. Τι δεν καταλαβαίνεις πανω σ αυτο; Τη λεξη αξια; Το τι κανεις εσυ με την τσεπη σου δικος σου λογ/σμος, δεν παει να πει οτι θα το επαινεσουμε κιολας. Και γω μπορει αν ειμαι λακαμας γιατι εχω τον ταδε παροχο, μπορεις αμα γουσταρεις να βγεις να πεις την αποψη σου, δημοκρατια εχουμε. Αν παλι δεν γουσταρεις να μιλαμε για τους συνδρομητες της κυριας, κανε ενα δικο σου section οπου θα λεγεται "κατω τα χερια απ τους συνδρομητες νοβα" και θα μπορειτε να πινετε ολοι οι συνδρομητες καφε κ τσαι..
Πολυ ζορι τραβας, στα 10 ποστ που στελνω μπορω να μιλαω για οτι γουσταρω χωρις να σου ζητω κ την αδεια. Φορουμ ειναι αν δεν κανω λαθος. Αν σε ενοχλει που μιλαμε για τη νοβα κ τον οτε, υπαρχουν κι αλλα section στο φορουμ μονο για τη νοβα. Εδω μιλαμε για νοβα vs. οτε. Αν εχεις κατι ουσιαστικο επι του θεματος μπορεις να το πεις εδω. Το τι θα κανω εγω με τους παροχους και το αν θα τους κραζω ή θα τους λιβανιζω ειναι δικος μου λογ/σμος.Εδώ αναφέρεσαι στην λίγκα η σε αυτόν που πληρώνει την Νόβα? Άμα αφρίζεις τόσο πολύ με την κωλονόβα, τι κάθεσαι ρε άνθρωπε και σκας εδώ μέσα. Στα 10 ποστ που στέλνεις, τα 9 είναι για να την πεις στην Νόβα και στους συνδρομητές της. Λες και μιλάμε για το φαί ή το σπίτι μας. Λες και άμα δεν είχαμε Νόβα αλλά Sky με 100HD και δωρεάν συνδρομή θα είχανε λυθεί τα προβλήματα της χώρας. Το έχουμε κάνει εδώ μέσα μεσανατολικό το θέμα της Νόβα και του ΟΤΕ και π@π@ρια μέντολες. Και στην τελική όσο απαράδεκτες και αν είναι οι εταιρείες ο καταναλωτής και ο συνάνθρωπός σου δεν μπορεί να κατηγορείται για τις επιλογές του. Εκτός άμα περνιέσαι για υπεράνω, να μας βγάλεις και μία λίστα με τι προϊόντα αξίζουν την τιμή τους και επιτρέπεται να αγοράζουμε. Και για να κάνω την αρχή, θα σε συμβούλευα να κόψεις το ίντερνετ αύριο, διότι είσαι πάρα πολύ μεγάλο θύμα (όσο και γω που έχω Νόβα) που δίνεις 40 , όταν έξω δίνουν 20 για διπλάσιες και τριπλάσιες ταχύτητες.
Επι του θεματος τωρα μιλαω για τη λιγκα, για τα λεφτα που ζητα απ τα καναλια, λεω οτι δεν αξιζει τα λεφτα της και κατα συνεπεια και δεν αξιζει να πληρωνεις για να το βλεπεις, ειτε λεγεται νοβα ειτε οτε ειτε sky ειτε canal+, ειτε cnn. Τι δεν καταλαβαίνεις πανω σ αυτο; Τη λεξη αξια; Το τι κανεις εσυ με την τσεπη σου δικος σου λογ/σμος, δεν παει να πει οτι θα το επαινεσουμε κιολας. Και γω μπορει αν ειμαι λακαμας γιατι εχω τον ταδε παροχο, μπορεις αμα γουσταρεις να βγεις να πεις την αποψη σου, δημοκρατια εχουμε. Αν παλι δεν γουσταρεις να μιλαμε για τους συνδρομητες της κυριας, κανε ενα δικο σου section οπου θα λεγεται "κατω τα χερια απ τους συνδρομητες νοβα" και θα μπορειτε να πινετε ολοι οι συνδρομητες καφε κ τσαι..
Last edited: