NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

malakudi;1056294471]Τις προηγούμενες ημέρες που η Nova είχε Europa League και Euroleague ή την προηγούμενη βδομάδα που είχε Champions League, δε μας είπες τι έβλεπες.

εβλεπα mega (Champions League) και ant1( Europa League).To σαββατοκυριακο τωρα εσυ κατσε να δεις την ψοροκοστενα . . . .αντε θα δεις και αγγλια.Τυχερουλη....!!!και ασε με εμενα να επιλεξω απο τα 3 ευρωπαικα πρωταθληματα τι να δω.........
Ααααααααααα και δεν μας ειπες ποσα πληρωνεις ;

malakudi;1056294471]Τις προηγούμενες ημέρες που η Nova είχε Europa League και Euroleague ή την προηγούμενη βδομάδα που είχε Champions League, δε μας είπες τι έβλεπες.

εβλεπα mega (Champions League) και ant1( Europa League).To σαββατοκυριακο τωρα εσυ κατσε να δεις την ψοροκοστενα . . . .αντε θα δεις και αγγλια.Τυχερουλη....!!!και ασε με εμενα να επιλεξω απο τα 3 ευρωπαικα πρωταθληματα τι να δω.........
Ααααααααααα και δεν μας ειπες ποσα πληρωνεις ;

Που ακριβώς τα έβλεπες τα Mega - ANT1; Στη δορυφορική του ΟΤΕ πάντως όχι.

Μάλλον έχετε μία αδυναμία να καταλάβετε πως η πλειοψηφία θέλει να βλέπει την ομάδα του, ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κτλ, και όχι Ιταλικές, Γερμανικές, Ισπανικές, ακόμα και Αγγλικές ομάδες. Και τέλος πάντων αν θέλει να βλέπει και ξένη μπάλα, προτιμά τις διασυλλογικές διοργανώσεις, Champions League κυρίως και Europa League κατά δεύτερο λόγο. Το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν στα αζήτητα μέχρι που το έκλεισε ο ΟΤΕ, κανείς δεν ήθελε να το πάρει.

Η τιμή είναι αδιάφορη, νομίζω σχολιάζουμε το περιεχόμενο, όχι την αναλογία τιμής προς περιεχόμενο. Φτηνή τιμή, φτηνό περιεχόμενο προς το παρόν για τον ΟΤΕ.

Που ακριβώς τα έβλεπες τα Mega - ANT1; Στη δορυφορική του ΟΤΕ πάντως όχι.

Μάλλον έχετε μία αδυναμία να καταλάβετε πως η πλειοψηφία θέλει να βλέπει την ομάδα του, ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κτλ, και όχι Ιταλικές, Γερμανικές, Ισπανικές, ακόμα και Αγγλικές ομάδες. Και τέλος πάντων αν θέλει να βλέπει και ξένη μπάλα, προτιμά τις διασυλλογικές διοργανώσεις, Champions League κυρίως και Europa League κατά δεύτερο λόγο. Το ιταλικό πρωτάθλημα ήταν στα αζήτητα μέχρι που το έκλεισε ο ΟΤΕ, κανείς δεν ήθελε να το πάρει.

Η τιμή είναι αδιάφορη, νομίζω σχολιάζουμε το περιεχόμενο, όχι την αναλογία τιμής προς περιεχόμενο. Φτηνή τιμή, φτηνό περιεχόμενο προς το παρόν για τον ΟΤΕ.

Μηπως σχολιαζουμε τελικα ο καθενας οτι μας συμφερει . . .
Η τιμή είναι αδιάφορη ;μηπως κανουμε πλακα ;

@souzakias: τα κλειδώματα μόνο στη Nova σε ενοχλούν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Βασικα χεστηκα για τα κλειδωματα της γοβας σας, εσεις που εχετε πολλα χρηματα απολαυστε την.
Α.... και μην ξεχνιομαστε::musicus:

Εγώ νομίζω ότι το πράγμα είναι απλό. Απαιτείστε να πάει το surf lock τουλάχιστο στο επίπεδο 3, όπως και στους συνδρομητές του Nova PVR, αποδεχόμενοι ακόμα και να πληρώσετε τα έξτρα ευρώ. Απαιτείστε το ομαδικά. Δε ζητάτε κάτι παράλογο, ζητάτε κάτι που διατίθεται σε άλλους ενεργούς συνδρομητές, άρα και τεχνικά εφικτό.
Αληθεια βρε, μεχρι που θα φτασει το πακετο σας σε χρηματα!!!!:p

Re: Nova vs OTEsat...

παντως συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις δεν φαινεται να μπαινουν συντομα τα ιδιωτικα στον οτε και γενικα δεν βλεπω ενδιαφερον απο γνωστους μου, οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι ειναι.

Re: Απάντηση: Nova vs OTEsat...

ΜαΛλον οσοι εχουν γοβα τα χρηματα τους περισσεύουν . . .

Με την ίδια λογική, κάποιος πού δεν έχει καθόλου συνδρομητική τηλεόραση, μπορεί να πεί το ίδιο για όσους έχουν (είτε ΟΤΕtv είναι Νova)

Είδαμε και το πλούσιο περιεχόμενο της NOVA τόσα χρόνια.

Ειδικά στα Αθλητικά δεν υπάρχει καν σύγκριση με τον ΟΤΕ.

Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την σύγκριση αν εξαιρέσουμε την τιμή...

Θεωρώ οτι απο την στιγμή που σου εχει το Super League - Αγγλία (που είναι απίστευτο πρωτάθλημα) - Champions League - Europa League, πως να το συγκρίνω με του ΟΤΕ που εχει τα μισά και δεν εχει και πόσα απλά ιδιωτικά...

Δεν λέω ειναι πολλά τα λεφτά (πααααρα πολλά) και μαζί σας οτι κακως ειναι τοσο ακριβή μια συνδρομητική τηλεόραση, αλλα ρε παίδες μην τα ισσοπεδώνουμε όλα....
Μην συγκρίνουμε Klautern vs Mainz με Milan - Barca σε ομίλους champions league...

Μηπως σχολιαζουμε τελικα ο καθενας οτι μας συμφερει . . .
Η τιμή είναι αδιάφορη ;μηπως κανουμε πλακα ;

Εσύ μπήκες στη διαδικασία να συγκρίνεις περιεχόμενο. Αντικειμενικά το περιεχόμενο του ΟΤΕ είναι φτωχότερο της Nova, αν διαφωνεί κανείς σε αυτό απλώς είναι εκτός πραγματικότητας.

Αν βάλουμε μέσα και την τιμή, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε όχι περιεχόμενο αλλά περιεχόμενο προς κόστος. Όμως εκεί μπαίνουν υποκειμενικοί παράγοντες, πχ πόσο αξιολογεί ο καθένας μας να βλέπει την ομάδα του ή να βλέπει Champions League. Αν το αξιολογεί σημαντικά και έχει και τα λεφτά, τα σκάει. Αν όχι, δε τα σκάει. Απλό δεν είναι;

Εσύ μπήκες στη διαδικασία να συγκρίνεις περιεχόμενο. Αντικειμενικά το περιεχόμενο του ΟΤΕ είναι φτωχότερο της Nova, αν διαφωνεί κανείς σε αυτό απλώς είναι εκτός πραγματικότητας.

Αν βάλουμε μέσα και την τιμή, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε όχι περιεχόμενο αλλά περιεχόμενο προς κόστος. Όμως εκεί μπαίνουν υποκειμενικοί παράγοντες, πχ πόσο αξιολογεί ο καθένας μας να βλέπει την ομάδα του ή να βλέπει Champions League. Αν το αξιολογεί σημαντικά και έχει και τα λεφτά, τα σκάει. Αν όχι, δε τα σκάει. Απλό δεν είναι;

Είναι πολλοί οι παράγοντες που μπαίνουν, ειδικά αυτή την εποχή.
Θα ήθελα να προσθέσω και τους εξής επιπλέον:
- Λήψη αναλογικής
- Λήψη ψηφιακής
- Τωρινό εισόδημα vs τωρινά χαράτσια
Οπότε το πρόβλημα, καταντάει απόλυτα υποκειμενικό.
Συμφωνώ μαζί σου.

Θεωρώ οτι απο την στιγμή που σου εχει το Super League - Αγγλία (που είναι απίστευτο πρωτάθλημα) - Champions League - Europa League, πως να το συγκρίνω με του ΟΤΕ που εχει τα μισά και δεν εχει και πόσα απλά ιδιωτικά...

Αν το πάρουμε καθαρά ως πρωταθλήματα έχουμε Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία , έναντι Ελλάδας-Αγγλίας.

Για εμένα απευθείας κλίνει προς ΟΤΕ η ζυγαριά.

Ακόμη και να βάλουμε το champions league στα συν της NOVA (αν και έχει αγώνες και η NET) και πάλι μιλάμε για τι βλέπεις με 20 ευρώ και τι βλέπεις με 52.

Για 52 ευρώ η NOVA θα έπρεπε να είχε πολύ περισσότερα από ότι έχει τώρα.

Στα συν του OTE είναι και η καλύτερη εικόνα στα αθλητικά κανάλια.

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Αν το πάρουμε καθαρά ως πρωταθλήματα έχουμε Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία , έναντι Ελλάδας-Αγγλίας.

Για εμένα απευθείας κλίνει προς ΟΤΕ η ζυγαριά.

Ακόμη και να βάλουμε το champions league στα συν της NOVA (αν και έχει αγώνες και η NET) και πάλι μιλάμε για τι βλέπεις με 20 ευρώ και τι βλέπεις με 52.

Για 52 ευρώ η NOVA θα έπρεπε να είχε πολύ περισσότερα από ότι έχει τώρα.

Στα συν του OTE είναι και η καλύτερη εικόνα στα αθλητικά κανάλια.

:worshippy::worshippy::grinning-smiley-043

28 ευρω εχει κανονικη τιμη ο οτε

αλλιως να λεμε οτι το σπορτ της νοβα εχει 40 (αθροιστικα και οι 2 εκπτωσεις), (και τρεχει και ατυπη προσφορα το σπορτ πακ, 53,9-35 το dpeconomy=18.9)

Σημερα εκλεισε και για μενα οριστικα το κεφαλαιο Νοβα.Αν κιεχω κοψει την συνδρομη εδω και εναν μηνα(μετα απο παρα πολλα χρονια..), σημερα με πηραν τηλεφωνο για να μου κανουν προσφορα τον μηνα Δεκεμβρη για το cinema value και μετα αν θελω να συνεχισω με 40 /μηνα για ενα διαστημα μχρι 12 μηνες,οπως μου ειπε μια πολυ ευγενικη κοπελια.Κιοτι σε λιγες ωρες θα ειχα κανονικη ενεργοποιηση,χωρις περαιτερω κοστος.Μεσημερι αυτα,μολις ειχα ξαπλωσει..Της λεω ναι,λοιπον κιαφου την ευχαριστω για την πολυ γενναιοδωρη χειρονομια των καλων ανθρωπων της Νοβας,δεν ξανασχολουμαι μεχρι το βραδυ.Οποτε ψιλιαζομαι γιατι ακομη δεν εβλεπα τιποτα, τους παιρνω τηλ και αφου το ψαχνει η υπαλληλος(αλλη κοπελια) με οχι και τοσο ευγενικη απαντηση μου λεει οτι αποκλειεται να μου καναν προσφορα κιοτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Μαλλον λαθος εγινε,λεει.Λαθος που με ξυπνησανε για να μου κανουν προσφοραχωρις να το ψαξουν?! Της ειπα λοιπον κανενα προβλημα κιαντε γεια..Ουτε με σφαιρες ουτε με ψευτοπροσφορες ξανα πισω στην ακατανομαστη.
Δεν προκαταβαλω οτι στον ΟΤΕ θαναι ολα τελεια,αλλα σιγουρα εφοσον θελουν να μπουν γερα στο παιχνιδι,ειναι προς οφελος ων συνδρομητων.Και για να πω την αληθεια,πιο πολυ με φτιαχνει ενα Ρεαλ-Μπαρτσα κιενα Μιλαν-Ιντερ παρα δεκα ελληνικα "ντερμπι".Βουρ για ΟΤΕ λοιπον.Το μονο που προς το παρον με ψιλοχαλαει,η μη δυνατοτητα εγγραφης σε σκληρο,αλλα αρχη ειναι,θα δουμε και αργοτερα..Προς το παρον τα 20 που ζητανε μου φαινονται ανεκτα παντως..

Σημερα εκλεισε και για μενα οριστικα το κεφαλαιο Νοβα.Αν κιεχω κοψει την συνδρομη εδω και εναν μηνα(μετα απο παρα πολλα χρονια..), σημερα με πηραν τηλεφωνο για να μου κανουν προσφορα τον μηνα Δεκεμβρη για το cinema value και μετα αν θελω να συνεχισω με 40 /μηνα για ενα διαστημα μχρι 12 μηνες,οπως μου ειπε μια πολυ ευγενικη κοπελια.Κιοτι σε λιγες ωρες θα ειχα κανονικη ενεργοποιηση,χωρις περαιτερω κοστος.Μεσημερι αυτα,μολις ειχα ξαπλωσει..Της λεω ναι,λοιπον κιαφου την ευχαριστω για την πολυ γενναιοδωρη χειρονομια των καλων ανθρωπων της Νοβας,δεν ξανασχολουμαι μεχρι το βραδυ.Οποτε ψιλιαζομαι γιατι ακομη δεν εβλεπα τιποτα, τους παιρνω τηλ και αφου το ψαχνει η υπαλληλος(αλλη κοπελια) με οχι και τοσο ευγενικη απαντηση μου λεει οτι αποκλειεται να μου καναν προσφορα κιοτι δεν ισχυει κατι τετοιο.Μαλλον λαθος εγινε,λεει.Λαθος που με ξυπνησανε για να μου κανουν προσφοραχωρις να το ψαξουν?! Της ειπα λοιπον κανενα προβλημα κιαντε γεια..Ουτε με σφαιρες ουτε με ψευτοπροσφορες ξανα πισω στην ακατανομαστη.
Δεν προκαταβαλω οτι στον ΟΤΕ θαναι ολα τελεια,αλλα σιγουρα εφοσον θελουν να μπουν γερα στο παιχνιδι,ειναι προς οφελος ων συνδρομητων.Και για να πω την αληθεια,πιο πολυ με φτιαχνει ενα Ρεαλ-Μπαρτσα κιενα Μιλαν-Ιντερ παρα δεκα ελληνικα "ντερμπι".Βουρ για ΟΤΕ λοιπον.Το μονο που προς το παρον με ψιλοχαλαει,η μη δυνατοτητα εγγραφης σε σκληρο,αλλα αρχη ειναι,θα δουμε και αργοτερα..Προς το παρον τα 20 που ζητανε μου φαινονται ανεκτα παντως..

Βρε μηπως την ειδες στον υπνο σου την προσφορα;; αχαχα :BDGBGDB55:
Φιλικα! :ernaehrung004:

Κοιτα,οτι κοιμομουν ειναι αληθεια...Οτι μου φανηκε σαν ονειρο,επισης ισχυει.
Αλλα κιη αλλη κοπελα δεν αρνηθηκε οτι παιζει τετοια προσφορα,απλα εγινε κατα λαθος σε μενα....
Παντως βρηκα κιαυτο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4452057 αρα μαλλον και σε αλλους εχει γινει .Ημουν ετοιμος ετσι κιαλλιως για ΟΤΕ,εχει και ντερμπι την αλλη εβδομαδα,απλα ελεγα μηπως και εχουν αλλαξει μυαλα εκει στην νοβα.Εξαλλου και τον ΟΤΕ δεν θα τον παντρευτουμε...

Ισχύει όντως αυτή η προσφορά σε απενεργοποιημένους συνδρομητές nova (με PVR 865/nova in a box/...), με 40 /μήνα (20% έκπτωση) το novacinema + Value pack (για 12 μήνες χωρίς δέσμευση), αν διακοψεις (π.χ. μετα απο 3 μηνες), χάνεις τη προσφορά... Η προσφορά θα ήταν κάπως ελκυστική, εάν εμπεριείχε και τα HD κανάλια (χωρίς την έξτρα χρέωση των 5 /μήνα), διότι εάν είσαι ήδη συνδρομητής στην OTE TV (με 19.90 /μήνα) και πάρεις και την κινηματογραφική προσφορά της nova, με 40 /μήνα και θα πρέπει να στάξεις και άλλα 5 /μήνα για τα HD κανάλια (όταν ήδη βλέπεις από την OTE TV, τα NGC Wild HD + Eurosport HD). Δηλαδή +45 /μήνα ,για να προσθέσεις τα αποκλειστικά κανάλια της nova "novacinemaHD/novacinema 1/2/3/4, History, NGC/NGCHD, Discovery Showcase HD, Animal Planet", όταν τα υπόλοιπα θεματικά κανάλια SD/HD, τα λαμβάνεις ήδη από την OTE TV (με 19.90 /μήνα), δεν ξέρω πόσο ελκυστική μπορεί να είναι αυτή η προσφορά της; Στη nova βέβαια έχεις PVR ευκολίες, που δεν έχεις αυτή τη στιγμή στην OTE TV... Μετράς τι παίρνεις σε υπηρεσίες και τι δίνεις σε /μήνα και αποφασίζεις, "αν τα έχει όλα και συμφερει"...

Τα παραπάνω για τη προσφορά, ως εν δυνάμει συνδρομητής με κύρια ενδιαφέροντα τα κινηματογραφικά και ψυχαγωγικά κανάλια... Γενικώς το marketing nova, μου θυμίζει παρελθοντικές εποχές και ότι δεν έχει αντιληφθεί ακόμη την ύπαρξη της OTE TV…
Για ένα μουσικόφιλο, η καλύτερη πλατφόρμα με HD μουσικά κανάλια στα Βαλκάνια, αυτή τη στιγμή είναι η Satellite BG (Astra 23.5E): με “iConcert HD, MTV Live HD, Deluxe Lounge HD, Classica HD, Mezzo Live HD, Trace Urban HD, Trace Tropical HD, Planeta HD, Fashion One HD” + ψυχαγωγικά κανάλια: “ Trace Sports HD, Nat Geo Wild Europe, National Geographic Channel HD Europe, Viasat Nature HD/ Viasat History HD, Penthouse HD /HD1/HD2,” και έρχονται και άλλα HD κανάλια…:award:

:grinning-smiley-043