NOVA vs Cosmote TV

Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Αν το πάρουμε καθαρά ως πρωταθλήματα έχουμε Ισπανία-Ιταλία-Γερμανία , έναντι Ελλάδας-Αγγλίας.

Για εμένα απευθείας κλίνει προς ΟΤΕ η ζυγαριά.

Δεν είναι έτσι, δε μετράμε πρωταθλήματα αλλά το ενδιαφέρον που έχουν για το ελληνικό κοινό. Είναι αφελές το συμπέρασμα ότι Ισπανία + Ιταλία + Γερμανία > Ελλάδα + Αγγλία + Γαλλία. Και είναι αφελές γιατί η αναλογία των εν δυνάμει συνδρομητών που θέλουν να δουν ποδοσφαιρικό θέαμα προς αυτούς που θέλουν να δουν γαύρο και βάζελο είναι συντριπτική υπέρ της δεύτερης κατηγορίας.

Ο ΟΤΕ έχει ένα αξιόλογο πακέτο για τα χρήματα που ζητά, αλλά μη κάνουμε και το άσπρο μαύρο τώρα. Το περιεχόμενο είναι φτωχότερο της Nova για πολλές από τις κατηγορίες πιθανών συνδρομητών.

Last edited:
Re: Nova vs OTEsat...

Έτσι είναι δυστυχώς. Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να δει το υπερθέαμα του ελληναράδικου πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται κι απ το οτι οι καφετέριες με νοβα τα σ/κ είναι γεμάτες.... Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και σ ένα ντέρμπι κυπέλλου, όπως και στο μπαρτσα-ρεαλ την άλλη εβδομάδα..

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ΟΤΕ εξασφάλισε μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του NBA για τη μετάδοση ενός παιχνιδιού κάθε Κυριακή.

Ακόμη το κανάλι φαίνεται να έχει εξασφαλίσει το πολυαναμενόμενο εορταστικό παιχνίδι των Χριστουγέννων, ενώ είναι άγνωστο είναι το τι θα συμβεί με τη μετάδοση του All Star Game, και αν θα το δείχνει παράλληλα με τη Nova που εξακολουθεί να κατέχει τον κύριο όγκο των δικαιωμάτων των παιχνιδιών του NBA.

mediagate.gr

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

εχεις νοβα εχω απολαυσε το ματς παοκ-ατρομητος και αεκ-πας γιαννενα και σε hd. εχεις οτε εχω απολαυσε ρεαλ-μπαρτσελονα. εχεις aljazzera sports απολαυσε τα παντα με τιμη που δεν παιζετε.α ρε κοροιδα της νοβα τη πληρωνετε και τη βλεπετε και μονο με 52 ευρω το μηνα.τα ιδια θα ελεγα και για τον οτε αλλα την γλυτωνει προς το παρον με την συνδρομη που εχει.

Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Που να σου είχαμε ζητήσει και δανεικά για να πληρώνουμε την συνδρομή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Που να σου είχαμε ζητήσει και δανεικά για να πληρώνουμε την συνδρομή.
Και ειναι αυτος τροπος να απευθυνεστε σε ενα ατομο που δεν το ξερετε? σας παρακαλω δεν ειναι τροπος αυτος. Ο Σεραφειμ εχει δικιο σε αυτο που γραφει, διοτι σε αυτον τον κοσμο κανεις μα κανεις δεν εχει υποχρεωσει κανεναν με το ζορι να κανει μια συνδρομη σε οποια τιμη και αν ειναι το πακετο. Απεναντιας το εχουμε γραψει πολλες φορες οποιος μπορει το εχει, και δεν ειναι κανενας κοροιδο που μπορει και εχει λεφτα.
Τωρα οσοι δεν μπορουμε, καλα θα ειναι να μην γραφουμε με υπαινιγμους για τους αλλους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Και ειναι αυτος τροπος να απευθυνεστε σε ενα ατομο που δεν το ξερετε? σας παρακαλω δεν ειναι τροπος αυτος. Ο Σεραφειμ εχει δικιο σε αυτο που γραφει, διοτι σε αυτον τον κοσμο κανεις μα κανεις δεν εχει υποχρεωσει κανεναν με το ζορι να κανει μια συνδρομη σε οποια τιμη και αν ειναι το πακετο. Απεναντιας το εχουμε γραψει πολλες φορες οποιος μπορει το εχει, και δεν ειναι κανενας κοροιδο που μπορει και εχει λεφτα.
Τωρα οσοι δεν μπορουμε, καλα θα ειναι να μην γραφουμε με υπαινιγμους για τους αλλους.

+1000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Τι έχει ο τρόπος μου;
Κορόιδα μας λέει και λίγα του είπα.

Έλεος ρε παιδιά.
Το χόμπι μας κάνουμε μην τρελαινόμαστε.
Γελάει ο χοντροπάγκαλος που θέλει να μας διχάσει του Έλληνες.
Ο καθένας αγοράζει και επιλέγει ότι του αρέσει και δεν μας πέφτει λόγος στους υπόλοιπους.

εγω μιλησα για αυτους που υποστηριζουν νοβα, και ειρωνευοντε τους αλλους που ειτε δεν εχουν, ειτε εχουν οτε ,ειτε δεν εχουν κανενα απο τα δυο και λενε για το υπερθεαμα της νοβα και του ελληνικου πρωταθληματος. και επειδη καποιοι ξεχνανε, φαινετε στο οτι βγαινουν και μιλανε εχει το ενα πακετο ολυμπιακο οχι εχει παο οχι ε τοτε παρτε το να το φατε.και δεν δινω αβαντα στον οτε αλλα στο ποιος πραγματικα εχει ενα πακετο πραγματικα καλο για τους ποδοσφαιροφιλους.απο εκει και περα φαινετε οτι καποιοι ειναι αβανταδοροι της νοβα και πειραχτηκαν με αυτα που ειπα αλλα πλεον εχουν φανει.και για αυτο τους λεω ξυδακι και να απολαυσουν την νοβουλα τους και να μην μιλανε.

Last edited by a moderator:

εγω μιλησα για αυτους που υποστηριζουν νοβα, και ειρωνευοντε τους αλλους που ειτε δεν εχουν, ειτε εχουν οτε ,ειτε δεν εχουν κανενα απο τα δυο και λενε για το υπερθεαμα της νοβα και του ελληνικου πρωταθληματος. και επειδη καποιοι ξεχνανε, φαινετε στο οτι βγαινουν και μιλανε εχει το ενα πακετο ολυμπιακο οχι εχει παο οχι ε τοτε παρτε το να το φατε.και δεν δινω αβαντα στον οτε αλλα στο ποιος πραγματικα εχει ενα πακετο πραγματικα καλο για τους ποδοσφαιροφιλους.απο εκει και περα φαινετε οτι καποιοι ειναι αβανταδοροι της νοβα και πειραχτηκαν με αυτα που ειπα αλλα πλεον εχουν φανει.και για αυτο τους λεω ξυδακι και να απολαυσουν την νοβουλα τους και να μην μιλανε.

Δεν υποστηρίζω nova φίλε μου και γνωρίζω ότι είναι ακριβό το πακέτο που προσφέρει.
Αλλά από αυτό μέχρι να μας λες κορόιδα επειδή το πληρώνουμε,είναι κάπως.

Δεν θα σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς "κορόιδα" κλπ γιατί οφείλουμε να τα προσπερνάμε και να κρατάμε ένα επίπεδο.
Όταν όμως φτάνεις στο σημείο να ακούς ανούσιες απόψεις του στυλ "Δεν σας χαλαέι που σήμερα θα δω Μπάρτσα-Ρεαλ" και "Σήμερα έχει Θρύλο και πανάθα" τότε το κλείδωμα του τόπικ είναι μονόδρομος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova vs OTEsat...

Τι έχει ο τρόπος μου;
Κορόιδα μας λέει και λίγα του είπα.
Τεσπα μερες που ερχονται ας το αφησουμε, δεν εχω ορεξη. Καποτε και εγω ετσι ελεγα!! αλλα ελα που ειμουν λαθος σε πολλα... καλο βραδυ σε ολους.

Δεν υποστηρίζω nova φίλε μου και γνωρίζω ότι είναι ακριβό το πακέτο που προσφέρει.
Αλλά από αυτό μέχρι να μας λες κορόιδα επειδή το πληρώνουμε,είναι κάπως.
ο καθένας κάνει τη στάθμιση του και αποφασίζει. το αν για κά´ποιον κάτι είνια καλό δε σημαίνει ότι είναι και για όλους, ούτε το αντίθετο. έτσι απλά για την ιστορία...:music-smiley-005::music-smiley-005:

Τεσπα μερες που ερχονται ας το αφησουμε, δεν εχω ορεξη. Καποτε και εγω ετσι ελεγα!! αλλα ελα που ειμουν λαθος σε πολλα... καλο βραδυ σε ολους.

Χρονιε και εμπειρε συνδρομητη που τα ξερεις ολα, το ημουν με η γραφεται.

Δεν χρειάζεται να χαλάμε την διάθεση μας για τέτοια ''πταίσματα''.

on topic,
Το MTV HD τι bitrate έχει στο δορυφορικό του OTE TV;

Φιλικά πάντα,
Ανδρέας

Χρονιε και εμπειρε συνδρομητη που τα ξερεις ολα, το ημουν με η γραφεται.
Ξεχασα οτι ειναι με η βρε!!!!! και το υφος το ειρωνικο να το περνας εκει που ξερεις.... αντε μερες που ειναι. Πολλα ξερω, αλλα λεω αλλα.