NOVA vs Cosmote TV

Re: Nova vs OTEsat...

θα θεσω μια πολλη απλη ερωτηση!!!!γιατι στην νοβα μεταξυ του τελους των προγραμματων και την αρχη του επομενου δειχνει κανονικες διαφιμησεις εταιριων οπως τα κανονικα καναλια και τα καναλια του οτε δεν δειχνουν καθολου???????????????????????/

Το συμπέρασμα πάντως είναι πώς ο ανταγωνισμός στις τηλεοπτικές υπηρεσίες μόνο καλό δεν κάνει στο τελικό καταναλωτή (σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, όπως είναι οι τηλεπικοινωνίες η εμπορικά καταστήματα) ο οποίος αν θέλει να τα βλέπει όλα θα πρέπει να έχει κι ΟΤΕtv και Nova.

Για να πούμε την αλήθεια το ίδιο συμβαίνει κι αλλού. To Digitalb ας πούμε είχε πριν μερικά χρόνια σχεδόν τα πάντα (όπως και η Nova) και με την έλευση του Tring έχασε την Πρεμιερ Λιγκ κι από την φετινή σεζόν και το Europa League και Formula1..

θα θεσω μια πολλη απλη ερωτηση!!!!γιατι στην νοβα μεταξυ του τελους των προγραμματων και την αρχη του επομενου δειχνει κανονικες διαφιμησεις εταιριων οπως τα κανονικα καναλια και τα καναλια του οτε δεν δειχνουν καθολου???????????????????????/
γιατί είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει γεμίσει με διαφημιζόμενους για να βγάζει και έσοδα από εκεί. μόλις έκλεισε ένα χρόνο ο ΟΤΕ και δεν έχει ακόμα συνδρομητική βάση για να χώσουν λεφτά σε διαφημίσεις.

πάντος παιδιά, φίλος μου που δεν πρόκειτε να βάλει κανενα απο τα 2 λόγω οικονομικών, μου έλεγε ότι το περασμένο ΣΚ ο ΟΤΕ είχε πιο πολλά ποδόσφαιρα απο την ΝΟΒΑ. και τα είδε απο το κουπόνι του στοιχήματος

μα δεν χρειαζετε να δει το κουπονι για να καταλαβει κανεις πως η νοβα στα αθλητικα εχει τελειωσει.ο οτε δοιχνει 4 με 5 παιχνιδια απο ισπανια το ιδιο απο ιταλια και γερμανια και 3 παιχνιδια απο β γερμανιας και 1 με 2 παιχνιδια απο το αμερικανικο πρωταθλημακα για να ειμαι και σωστος και β εθνικη.και απο μπασκετ καθε μερα nba και καθε εβδομαδα ισπανικο πρωταθλημα.και η νοβα τρια παιχνιδια αγλικου και πολλα ειναι 1 πορτογαλικο και 2 αργεντινικα.και καθε 15 μερες δοιχνει και τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα και απο μπασκετ ευρολιγκα.τι συγκριση να κανει κανεις.αλλα ξεχασα οτι δοιχνει ολα τα παιχνιδια της σουπα λιγκα που τρελαινει ολους τους φιλαθλους.

Δείχνει champions league ο ΟΤΕ; Τα δικαιώματα δεν τα έχουν μόνο νόβα/ΕΡΤ μέχρι το 2015;

και η νοβα τρια παιχνιδια αγλικου και πολλα ειναι 1 πορτογαλικο και 2 αργεντινικα.και καθε 15 μερες δοιχνει και τσαμπιονς λιγκ και γιουροπα και απο μπασκετ ευρολιγκα.τι συγκριση να κανει κανεις.αλλα ξεχασα οτι δοιχνει ολα τα παιχνιδια της σουπα λιγκα που τρελαινει ολους τους φιλαθλους.

Last edited by a moderator:

Για όποιον θέλει Champions League, η προπληρωμένη ετήσια Sky Calcio στα 160-180 ευρώ είναι το καλύτερο πακέτο. Και οι 16 αγώνες live σε HD, και λεπτό προς λεπτό (Diretta Goal όπως το λένε οι Ιταλοί) πάλι σε HD, και με AC3 ήχο γηπέδου.

Ο Σωτηρακόπουλος περιγράφει έναν αγώνα, όχι οκτώ! Οι άλλοι περιγράφουν από το studio τις περισσότερες φορές και ο ήχος είναι άθλιος.

Για όποιον θέλει Champions League, η προπληρωμένη ετήσια Sky Calcio στα 160-180 ευρώ είναι το καλύτερο πακέτο. Και οι 16 αγώνες live σε HD, και λεπτό προς λεπτό (Diretta Goal όπως το λένε οι Ιταλοί) πάλι σε HD, και με AC3 ήχο γηπέδου.

Νομιζω οτι το CL ειναι στο πακετο Sky Sport.

Στα calcio δείχνει όλα τα παιχνίδια και στο supercalcio το λεπτό προς λεπτό όπως τα λέει ο malakudi. Στα Sport δείχνει επιλεγμένα ένα παιχνίδι κάθε φορά (συνήθως ιταλικής ομάδας).

Τα καναλια calcio1...15 δεν εχουν συνεχη ροη προγραματος και δεν ειναι υποχρεωτικο οτι δειχνουν να ειναι στο πακετο calcio. Το Sky τα εχει και ως καναλια PPV.

Η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυενδιαφέρουν τα κινηματογραφικά κανάλια.
Άλλωστε και στη NOVA έχω κρατήσει το SPORTS πακέτο.Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα ντοκιμαντέρ και τα αθλητικά.
Και ενώ σε ενδιαφέρουν αυτά,λες ότι έχεις Απογοητευτεί από τον ΟΤΕ...δεν θα έπρεπε,τουλάχιστον σε αυτά ο ΟΤΕ είναι Ίσος,αν όχι και καλύτερος από nova...Μονο ένα History έχει παραπάνω η Nova...και από Αθλητικά την Super Κλίκα.Δεν βλέπω τι ακριβώς σε απογοήτευσε από τον Οτε,και δες και λίγο τι πληρώνεις στον Οτε και τι στην Nova...Αλλα είπαμε,περί Ορέξεως Κολοκυθόπιτα

Θα περιμενω μεχρι να τελειωσει η σεζον της Φ1 εαν μεχρι τοτε εχει βαλει ταινιες και PVR τοτε ισως και να γινει κυρια πλατφορμα του σπιτιου.Εαν οχι τοτε θα μείνω μονο με νοβα. Τώρα πληρωνω και της 2. Πράγμα που απο χειμώνα θα ειναι αδυνατο να συνεχιστεί.

εχω πει πάμπολες φορές ότι δεν έχω Nova και σκέφτομαι εδώ και καιρό τι θα κάνω με τη συνδρομητική. Παρόλαταυτα μου φαίνεται περίεργο που η νόβα είναι η κακιά που μας τρώει τα λεφτά κι ο ΟΤΕ που είναι γερμανικού συμφέροντος ήρθε για να μας σώσει! Έλεος! Ευτυχώς που το σύστημα εδώ έφερε στην επιφάνεια ποιος είναι αυτός που "μας τα πρ@@@ήζει" για τον εργοδότη του!
ζητώ συγγνώμη για τη φρασεολογία μου.

κοιτα τα post μου και κοιτα και τα δικα σου,να δεις αμα υποστηριζω καποια πλατφορμα.

εσύ γιατί παρεξηγήσε αν δεν ισχύει ο πιο πάνω ισχυρισμός?
Εν πάση περιπτώση δεν έχω καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθεσεις. Οι γνώμες είναι προσωπικές και ο καθένς μπορεί να πιστεύει και να προτείνει ότι θέλει. Πάντα αναγνωρίζω ότι η είσοδος του ΟΤΕ στο χώρο έχει δώσει ένα αέρα ανταγωνσιμού που δεν είχε η νόβα και προσφέρει περισσότερα πραγματα πλέον λόγω αυτού του γεγονότος. Αρνούμαι όμως να βλέπω συνεχώς τον ΟΤΕ στο απυρόβλητο λες και κάνει κοινωνικό έργο και δεν παίρνει λεφτά για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Εγώ πάντως που είμαι συνδρομητής νόβα, δεν βλέπω τον ανταγωνισμό που έφερε ο ΟΤΕ. Θυμάμαι μεγάλα βήματα από την νόβα όταν έβαλε τα HD. Από τότε, βλέπω μια "καθίζηση" στο πρόγραμμα. Μπορεί να είχε μια μικρή προσθήκη στο αθλητικό πρόγραμμα (είχε και έχει τη σούπερ λίγκα, πήρε και το τσάμπιονς λιγκ), αλλά βλέπω ότι παίζει άσχημο παιχνίδι σε όσους αγόρασαν το επίγειο (ελπίζοντας σε αγώνες στο sports 1 που τους μετέφερε στο 2), αδιάφορο πρόγραμμα cinema (πότε επιτέλους θα δούμε θεματικά κανάλια; ), επαναλήψεις στα κανάλια ντοκιμαντέρ σε σημείο να τα έχω δει σχεδόν όλα, και ένα history που μας έχει ταράξει με τον Β παγκόσμιο πόλεμο (λες και δεν υπάρχουν άλλες περίοδοι), στους πλειστηριασμούς και στους ενεχυροδανειστές. Και η τιμή, παραμένει στα ίδια...

Μακάρι ο ΟΤΕ να είχε φέρει ανταγωνισμό, αλλά δεν το βλέπω. Και τα σημάδια από τον ΟΤΕ δεν είναι ενθαρρυντικά (π.χ. σταμάτησε να ανακοινώνει αριθμό συνδρομητών δορυφορικής, και τους μπέρδεψε με αυτούς που λαμβάνουν τηλεόραση μέσω διαδικτύου - σημάδι για μένα ότι έπεσε ο ρυθμός νέων συνδρομητών ήδη).

Απάντηση: Nova vs OTEsat...

Και σήμερα Ρεάλ - Λα Κορούνια και Ίντερ - Φιορεντίνα στα πιο δυνατά ματς της Κυριακής.

τι μας λες ;
δηλαδή τα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ,ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ,ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν είναι ματσάρες